Bu arada Beymende 500 liraya sweat, pantalon falan bulmuşsa bana da haber verin, çok iyiymiş valla. Artık sıradan markalar bile o fiyat çünkü ama konumuz bu değil tabiAklımdan geçen bu. Git sat arabayı dedim. Hem üst segment arabaya binecek hem beymenden giynecek. Eş değil kendime baba parası yiyen çocuk almışım
Fiyatları rastgele söyledin 1900 lira aldığı sweatBu arada Beymende 500 liraya sweat, pantalon falan bulmuşsa bana da haber verin, çok iyiymiş valla. Artık sıradan markalar bile o fiyat çünkü ama konumuz bu değil tabi
Ramazani bulun 5 binlira verin cocuklari yatili ya verin otekine dilim varmiyorArabayı satın, krediyi kapatın, geri kalan parayla kendinize daha düşük model araba alın, adam duzelmezse onu da bosayin
eşiniz ya terazi ya ikizler burcu ben şokFiyatları rastgele söyledin 1900 lira aldığı sweat
İkizler burcu alışverişe yatkın mıeşiniz ya terazi ya ikizler burcu ben şok
İkizlereşiniz ya terazi ya ikizler burcu ben şok
benim erkek arkadaşımda ikizlerİkizler
hemde nasıl market alışverişine gidiyoruz mesela çok alakasız şeyleri bile sepete atıyor. iyi olan her şeyi kendilerine layık görürler aslında güzel bir şey bu ama maddiyatını aşınca ciddi sorunlara sebep oluyor.İkizler burcu alışverişe yatkın mı
Benim de yükselenim ikizler . Bir ara kendimi kaptırmıştım deli gibi alışveriş yapıyordum. Belki etkisi olabilir cidden . Şükür o bataktan kurtuldumbenim erkek arkadaşımda ikizler) maalesef ikizler erkeği böyle en iyisini yakıştırırlar kendilerine.Ama hepte frenlenmek isterler sizin ona engel olmanız işe yarayacaktır ama net duruş sergileyin.
hemde nasıl market alışverişine gidiyoruz mesela çok alakasız şeyleri bile sepete atıyor. iyi olan her şeyi kendilerine layık görürler aslında güzel bir şey bu ama maddiyatını aşınca ciddi sorunlara sebep oluyor.
Beni kandırdı desem yeri. Ben destek olacağım seni mağdur etmeyeceğim dedi ne sözler verdi. Bir kere olsun güvenmek istedimZaten kredileriniz varken tekrar krediye girmek doğru olmamış. Tüm maaşınızla siz borç öderken , eşiniz de kendi maaşıyla, kendine bol keseden harcama yaparken, sizin çalışmanızın ne anlamı kaldı ?
Eşiniz sıkıntılı veya bakış açılarınız farklı
O da doğruBir sürü mülk edindik diyorsunuz bırakın alsın bence parayı mezara götürmeyeceğiz sonuçta
Benim derdim para harcaması cidden değil. Bizler zengin insanlar değiliz gönlü arabayı değiştirmekteydi 1.5m arabanın bedeli. Ona sahip olabilmemiz için fedakarlık yapmak gerekiyor. Ben yapıyorum ayda 10 bin kredi ödüyorum. Hem iyi arabaya bineyim hem güzel giyineyim malesef olmuyor. Arabayı satarsak olur. Bir tercih yapması gerekecek…Bir sürü mülk edindik diyorsunuz bırakın alsın bence parayı mezara götürmeyeceğiz sonuçta
o kadar ederi olan arabaya binebilen o kıyafetleri de alabilecek bütçeye sahip demektir.alırken zorlanıyorsa o zaman araba fiyatı aile bütçesine fazla demektir benim fikrimce.şahsen yaşantımdan kısıp daha lüks ev ya da daha lüks araç almam.Ben bir taraf sikisirken diğer tarafın kafasına göre takilmasina karşıyım.
Ve diğer taraf kendinden hiç ödün vermiyor hemde arabayı kendi keyfine göre yukselterek.
Bu hep sinir bozucu.
Bir de kendi kafasına göre takılıyor kadın düşünüyor.o kadar ederi olan arabaya binebilen o kıyafetleri de alabilecek bütçeye sahip demektir.alırken zorlanıyorsa o zaman araba fiyatı a,le bütçesine fazla demektir benim fikrimce.şahsen yaşantımdan kısıp daha lüks ev ya da daha lüks araç almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?