Alışveriş hastalığı

Aklımdan geçen bu. Git sat arabayı dedim. Hem üst segment arabaya binecek hem beymenden giynecek. Eş değil kendime baba parası yiyen çocuk almışım
Bu arada Beymende 500 liraya sweat, pantalon falan bulmuşsa bana da haber verin, çok iyiymiş valla. Artık sıradan markalar bile o fiyat çünkü ama konumuz bu değil tabi

Her ay size kredinin yarisi kadar para gondersin

Esinize aylik cocuk masrafi cizelgesi yapin .dogumdan bi sure sonra calismayacaksiniz sonra sıkışmayın iyicehamile oldugunuz an fren yapmali kendine kenara birikim yapin ortak cocuk icin konusin bence

Arabayı satın, krediyi kapatın, geri kalan parayla kendinize daha düşük model araba alın, adam duzelmezse onu da bosayin
Ramazani bulun 5 binlira verin cocuklari yatili ya verin otekine dilim varmiyor gibi oldu

benim erkek arkadaşımda ikizler ) maalesef ikizler erkeği böyle en iyisini yakıştırırlar kendilerine.Ama hepte frenlenmek isterler sizin ona engel olmanız işe yarayacaktır ama net duruş sergileyin.

İkizler burcu alışverişe yatkın mı
hemde nasıl market alışverişine gidiyoruz mesela çok alakasız şeyleri bile sepete atıyor. iyi olan her şeyi kendilerine layık görürler aslında güzel bir şey bu ama maddiyatını aşınca ciddi sorunlara sebep oluyor.

Benim de yükselenim ikizler . Bir ara kendimi kaptırmıştım deli gibi alışveriş yapıyordum. Belki etkisi olabilir cidden . Şükür o bataktan kurtuldum

Zaten kredileriniz varken tekrar krediye girmek doğru olmamış. Tüm maaşınızla siz borç öderken , eşiniz de kendi maaşıyla, kendine bol keseden harcama yaparken, sizin çalışmanızın ne anlamı kaldı ?
Eşiniz sıkıntılı veya bakış açılarınız farklı

Beni kandırdı desem yeri. Ben destek olacağım seni mağdur etmeyeceğim dedi ne sözler verdi. Bir kere olsun güvenmek istedim

Kredi katlarını alın elinden, online alışverişe de kapatın. Bakalım ne yapacak? Psikolog desteği de şart bence

Bir sürü mülk edindik diyorsunuz bırakın alsın bence parayı mezara götürmeyeceğiz sonuçta
Benim derdim para harcaması cidden değil. Bizler zengin insanlar değiliz gönlü arabayı değiştirmekteydi 1.5m arabanın bedeli. Ona sahip olabilmemiz için fedakarlık yapmak gerekiyor. Ben yapıyorum ayda 10 bin kredi ödüyorum. Hem iyi arabaya bineyim hem güzel giyineyim malesef olmuyor. Arabayı satarsak olur. Bir tercih yapması gerekecek…

Ben bir taraf sikisirken diğer tarafın kafasına göre takilmasina karşıyım.
Ve diğer taraf kendinden hiç ödün vermiyor hemde arabayı kendi keyfine göre yukselterek.
Bu hep sinir bozucu.

Ben bir taraf sikisirken diğer tarafın kafasına göre takilmasina karşıyım.
Ve diğer taraf kendinden hiç ödün vermiyor hemde arabayı kendi keyfine göre yukselterek.
Bu hep sinir bozucu.
o kadar ederi olan arabaya binebilen o kıyafetleri de alabilecek bütçeye sahip demektir.alırken zorlanıyorsa o zaman araba fiyatı aile bütçesine fazla demektir benim fikrimce.şahsen yaşantımdan kısıp daha lüks ev ya da daha lüks araç almam.

Bir de kendi kafasına göre takılıyor kadın düşünüyor.
Krediyi çeken de kadin.
Kadın şimdi üç kuruşa muhtaç olmuş durumda.
Bizimde var kredi borcu.
Ama ben başta dedim eşime sana her ay maaşımdan sukadar yollarım daha fazlası yok.
Ben kendime cocuguma alacaklarından kismam o yüzden arabayı istedigi modele yukseltemedi.
Çok isterse ek iş yapsın benim sorunum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…