Benim eşimde sizin eşiniz gibi tek farkı üzerine bir dikili taşı yok sadece kendine de harcamaz çocuklarına eve sürekli birşey alır gelir ama gerekli mi değil mi düşünmez. Ben çareyi bazı harcamaları üstüne atarak ve onun ödemelerine karışmayarak buldum ... Borcu yapanda o ödeyecek olanda ama mesela eşime güvenip asla yüklü borç altına girmem çünkü bilirimki o borç üstüme kalır.Merhaba, uzun zamadır bir derdim var kızlar. Ben bir çare bulamadım. Fikrinizi istiyorum. Eşim memur bende özel sektördeyim ikimizinde kendi geliri ve kira gelirlerimiz var. (Ayrıca ev kredilerimiz)İyi sayılabilecek bir model arabamız vardı. Eşim arabanın modelini yükseltmek istedi. Benim maaşımın tamamı kadar kredi çekmemiz gerekti. Bana arabayı alırken seni zorda bırakmayacağım destek olacağın bu sefer bana güven diye sözler verdi. Eşimin alışveri hastalığı var. Sürekli kendine üst marka şeyler alır. Alsın umrum olmaz ama beni tüm maaşımla borca sokarsan bunları almayacaksın dedin kabul dedi. Onunda kredileri var buarada ev kredileri.Gel gelelim 4 ay oldu ben kredi ödüyorum eşim hiç harcamalarından taviz vermiyor.kredi kartı batak belliki. Bir de aldığı şeylerin fiyatıyla ilgili yalan söylüyor. Az önce 300 dediği sweat 500 300 dediği pantolon 500 çıktı. Cinnet getirdim. Beni niye bu kadar bıorcun altına soktun diye. Yeni de hamileyim kendimi çok aldatılmış hissediyorum. Ben nasıl bir tepki vereyim Sizce???
Araba benim üzerime. Maddi konularda da çok becerikliyimdir sayemde bir sürü mal edindik. İlk defa kendi bir adım atmak istedi bana güven madur etmeyeceğim dedi. Bir kere şans verdim gerçekten ama daha yolun başında beni çok zorluyor. Giyim giyim giyim sürekli bu kadar ne giyer insan. Her gün kargo. Aklım tutuldu bir kere olsun güvenmek istedim ama yanıldımBir insan maasi kadar kredi cekmeye nasil razi gelir? Adamin borclari da belli, sizi nasil magdur etmeyecekti. Cok büyük hata. Birde hamilesiniz. Esiniz sizi kullaniyor kusura bakmayin. Affedersin popoda donu yok ne üst modeli. Acilen bu maddi konulari ele alin. Eminim araba da onun üzerine alindi.sahsen krediyi kapatmanin yollarini arardim, gerekirse arabayı satarak
Onun üstüne atsam biliyorum ki batağın üstüne birde ben batak atıcam. Asla reddetmiyor da şimdi arasam bana git bi deve al getir desem alır getirir niye diye sormaz.Benim eşimde sizin eşiniz gibi tek farkı üzerine bir dikili taşı yok sadece kendine de harcamaz çocuklarına eve sürekli birşey alır gelir ama gerekli mi değil mi düşünmez. Ben çareyi bazı harcamaları üstüne atarak ve onun ödemelerine karışmayarak buldum ... Borcu yapanda o ödeyecek olanda ama mesela eşime güvenip asla yüklü borç altına girmem çünkü bilirimki o borç üstüme kalır.
Araba benim üzerime. Maddi konularda da çok becerikliyimdir sayemde bir sürü mal edindik. İlk defa kendi bir adım atmak istedi bana güven madur etmeyeceğim dedi. Bir kere şans verdim gerçekten ama daha yolun başında beni çok zorluyor. Giyim giyim giyim sürekli bu kadar ne giyer insan. Her gün kargo. Aklım tutuldu bir kere olsun güvenmek istedim ama yanıldım
Aklımdan geçen bu. Git sat arabayı dedim. Hem üst segment arabaya binecek hem beymenden giynecek. Eş değil kendime baba parası yiyen çocuk almışımBöyle bir sıkıntı sürekli varsa arabayı satıp krediyi kapatır kendi maaşıma kavuşur onu da giderleriyle başbaşa bırakırdım.
Açıkçası işin içinde yalan olması ve kimseyi düşünmeden böyle davranması huzursuz edici.
Az önce ben bu hafta krediyi kapatıcam diyordu. Dedim sen hiç matematik dersi almadın herhalde. Batak olmak umrunda değil bir şekilde kapatırım diyor.ne şekil şekli yok.Siz siz olun bu krediden kurtulmanin yolunu arayin. Belli ki aksi takdirde magdur edecek. Hesaplari kesinlikle ayirin. Tedavi ol deseniz "problem yok ki" der. Ben size benzer bir cift taniyorum. Adam o kadar cok para batirdi ki, ama esi sevdiği icin idare etmeye calisiyor. Bunun sonu yok. Kendinizi güvene alin.
Az önce ben bu hafta krediyi kapatıcam diyordu. Dedim sen hiç matematik dersi almadın herhalde. Batak olmak umrunda değil bir şekilde kapatırım diyor.ne şekil şekli yok.
madem senin üzerine, sat gitsin arabayı.Araba benim üzerime. Maddi konularda da çok becerikliyimdir sayemde bir sürü mal edindik. İlk defa kendi bir adım atmak istedi bana güven madur etmeyeceğim dedi. Bir kere şans verdim gerçekten ama daha yolun başında beni çok zorluyor. Giyim giyim giyim sürekli bu kadar ne giyer insan. Her gün kargo. Aklım tutuldu bir kere olsun güvenmek istedim ama yanıldım
ÖdemeyinMerhaba, uzun zamadır bir derdim var kızlar. Ben bir çare bulamadım. Fikrinizi istiyorum. Eşim memur bende özel sektördeyim ikimizinde kendi geliri ve kira gelirlerimiz var. (Ayrıca ev kredilerimiz)İyi sayılabilecek bir model arabamız vardı. Eşim arabanın modelini yükseltmek istedi. Benim maaşımın tamamı kadar kredi çekmemiz gerekti. Bana arabayı alırken seni zorda bırakmayacağım destek olacağın bu sefer bana güven diye sözler verdi. Eşimin alışveri hastalığı var. Sürekli kendine üst marka şeyler alır. Alsın umrum olmaz ama beni tüm maaşımla borca sokarsan bunları almayacaksın dedin kabul dedi. Onunda kredileri var buarada ev kredileri.Gel gelelim 4 ay oldu ben kredi ödüyorum eşim hiç harcamalarından taviz vermiyor.kredi kartı batak belliki. Bir de aldığı şeylerin fiyatıyla ilgili yalan söylüyor. Az önce 300 dediği sweat 500 300 dediği pantolon 500 çıktı. Cinnet getirdim. Beni niye bu kadar bıorcun altına soktun diye. Yeni de hamileyim kendimi çok aldatılmış hissediyorum. Ben nasıl bir tepki vereyim Sizce???
Normalde tam tersi olur, genelde kadınlar yapar bunu.Araba benim üzerime. Maddi konularda da çok becerikliyimdir sayemde bir sürü mal edindik. İlk defa kendi bir adım atmak istedi bana güven madur etmeyeceğim dedi. Bir kere şans verdim gerçekten ama daha yolun başında beni çok zorluyor. Giyim giyim giyim sürekli bu kadar ne giyer insan. Her gün kargo. Aklım tutuldu bir kere olsun güvenmek istedim ama yanıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?