- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Bazı markaların çok beğendiğim şeylerini örüyorum, benimki de böyle kreatif bir cimrilikKesinlikle. Bende marka takıntısı hiç yok valla. Güzel olsun, kaliteli olsun, yakışsın yeter. Moda da takip etmem, tarzım bellidir çok dışına çıkmam zaten.
Tatile verdiğim paraya hiç acımam ama
Ayy bende çok severdim harleyleriLisede aldığım harley botları hala giyiniyorum ben. 18 sene falan oldu takriben
10 parça 330 TL aldımWakiki berbat pahalı. Hele çocuk elbiseleri uçmuş. Bari kazıklanacaksam h&m den kazıklanayım diyorum.
Deforme olmuyorlar benim de hiç. Ama mesela üç sene önce 15 yaşındaydım o zaman giydiğim şeyleri şu an giyemiyorum olmuyorKıyafet evet öyle ama ayakkabı çanta ıhh. Hep kutuda saklıyorum ben. Galiba ondan dolayı da deforme olmuyorlar
Bi mok anlamam. Şuraya bi park edeyim.Katibin Ruhu gel buraya bakem. Dök bütün bilgilerini
Dolaptan alsana. Orada etiketli diye girince bir sürü şey çıkıyor10 parça 330 TL aldım5 swift 5 eşofman
ben üniversitedeyken harley istemiştim pahalıydı yerine cat almıştım.10 yıl giydim valla.taşş gibiydiiLisede aldığım harley botları hala giyiniyorum ben. 18 sene falan oldu takriben
Ahahah çantaya eteğe zincirler rozetler çengelli iğnelerAyy bende çok severdim harleylerikudra eteğine zincir de takıyo muyudun ben takardım daaa.
O zaten Şahika Koçarslanlı ceyceyneyyyy orjinal lv çantan mı var?kızlarrrr aramızda ki zengünüüü buldukkk
Fakirlikte everestsin bebeyim.Bi mok anlamam. Şuraya bi park edeyim.
Aynen çantamda easpaktıAhahah çantaya eteğe zincirler rozetler çengelli ipneler
Harley bendede var 10 yıllık ama aldığıma pişman oldum yıllardır bekliyor kutusunda. Ağır geliyor bana yoruyor bacaklarımıben üniversitedeyken harley istemiştim pahalıydı yerine cat almıştım.10 yıl giydim valla.taşş gibiydii
Fakiriz o tamam da, ciddi anlamam. Gocam giydiriyor beni.Fakirlikte everestsin bebeyim.
ben kızı okul önünde beklerken bile bakıyorum ürünlere.onların hepsini almaya kalksak oooooooOnline alışveriş bataklık gibi çekiyor insanı. Birkaç tane mağazanın uygulaması var telefonumda. Düzenli olarak inceleyip sepete ürün atıyorum. Duygusal olarak tatmin ediyor beni sepete atmak bileçoğunu almıyorum ama
Ben de geçen ay Amazon'dan beş kitabı 75 liraya aldım diye ejderham var gibi gezdim21 kitabı 180 TL almışlığım var. Piyasa değeri 550 600tl idi
Raconu o onunHarley bendede var 10 yıllık ama aldığıma pişman oldum yıllardır bekliyor kutusunda. Ağır geliyor bana yoruyor bacaklarımı
bend e yağmur çizmesi var.asla tavsiye etmem terletiyor su gibi yapıyor ayakları.dur aklıma gelmişken satayım mübarekleriHarley bendede var 10 yıllık ama aldığıma pişman oldum yıllardır bekliyor kutusunda. Ağır geliyor bana yoruyor bacaklarımı
Ergenken giyiliyor. Sonra senede bir çıkarıp nostalji yapıp ulan bu ne 8 kilo çekiyor deyip kaldırıyorsun kutuyaHarley bendede var 10 yıllık ama aldığıma pişman oldum yıllardır bekliyor kutusunda. Ağır geliyor bana yoruyor bacaklarımı
Aman koca demeFakiriz o tamam da, ciddi anlamam. Gocam giydiriyor beni.