- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi ceycey0406
donum en ucuzundan valla.sütyende de nbb giyerim.iç çamaşırında cimriyimdir.
pahalı sandalyeler maalesef.ben kıza 2 sene önce indirimden 570 e almıştım tabi ki 10 taksittt.taksit taksit yaşamak hayat felsefemdirJarvfjallet diye bişimiş. Biraz pahalıymış ama
Bende yıllarca kullanma durumu çok olmadı şimdiye kadarAmerikan_branda candır ya. Hala bir şey alacaksam ilk onlara bakıyorum. Ben bi sefer alırım ama yıllarca kullanırım.
Kesinlikle. Bende marka takıntısı hiç yok valla. Güzel olsun, kaliteli olsun, yakışsın yeter. Moda da takip etmem, tarzım bellidir çok dışına çıkmam zaten.Şuna o kadar katılıyorum ki. Deneyimler daha uzun süre mutlu ediyor insanı.
Canımsın.Tam seni etiketleyecektim
M&S donları candır ama uzaktan bakıyorum bende artık.ahh ahh marks & spencer dan aldığım seksili çamaşırlara artık sadece uzaktan bakıyorum
kumaşları çok güzeldi
hele oysholar, intimissimiler
artık hepsi hayal
bir kaç ülke gördüm .baktım pek te bir şey yokk.en iyisi ayakkabı çanta alıverem bundan sonra dediydimmmmmŞuna o kadar katılıyorum ki. Deneyimler daha uzun süre mutlu ediyor insanı.
Kıyafet evet öyle ama ayakkabı çanta ıhh. Hep kutuda saklıyorum ben. Galiba ondan dolayı da deforme olmuyorlarBende yıllarca kullanma durumu çok olmadı şimdiye kadarüç sene sonra maksimum küçük gelmeye başlıyordu
herşeyi çok pahalı bu sezonn.uzaktan bakmaya devammmM&S donları candır ama uzaktan bakıyorum bende artık.
Benim ayakkabı dışında çok marka takıntım yok. Ayakkabıda hep spor giydiğim için çok alıyorum. Mont ve ayakkabıya verdiğim paraya çok acımam ama onuda dip indirimde alırım hep.
21 kitabı 180 TL almışlığım var. Piyasa değeri 550 600tl idien ucuzcu en ölücü arkadaşları beklerizzzz
M&S donları candır ama uzaktan bakıyorum bende artık.
Eskiden ucuz dediğimiz lcw bile uçmuş gitmişherşeyi çok pahalı bu sezonn.uzaktan bakmaya devammm
hiç kullanmadan derileri döküldü bendekilerin bazılarının.artık ara ara bebe yağıyla yağlıyorum dökülmüyorlar.deri ceketlere de aynını yapıyorumKıyafet evet öyle ama ayakkabı çanta ıhh. Hep kutuda saklıyorum ben. Galiba ondan dolayı da deforme olmuyorlar
Lisede aldığım harley botları hala giyiniyorum ben. 18 sene falan oldu takribenKıyafet evet öyle ama ayakkabı çanta ıhh. Hep kutuda saklıyorum ben. Galiba ondan dolayı da deforme olmuyorlar
Şu sıra ayfon değişmek istiyorum 11pro falan alsamm ne gözel olur. Ama maalesef bu şartlarda imkansızz.
Wakiki berbat pahalı. Hele çocuk elbiseleri uçmuş. Bari kazıklanacaksam h&m den kazıklanayım diyorum.Eskiden ucuz dediğimiz lcw bile uçmuş gitmiş
Şu anda KİTAPSEPETİ nde çok satanlar %50 indirimde. Artı 200tl üzerine 20tl indirim daha varKudrAlobar @Margaret Hale C Calcifer ,sizin zevklerinize çok güveniyorum :))
ha bir de @yenGEnC , kitaplar konusunda fırsatları kaçırmak istemem