- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
bilkent li kızın donu diye satılan don da duymuştum vaktinde.teee allahımmLet go ya çok eskiden bişi koydum du satmaya. Herifin biri başıma üşüştüişte ilk alıcı gibi davrandı sonra muhabbet etmeye çalıştı. Sonra da eğer sen giymişsen +1000₺ alırım dedi bende yalandan evet dedim . Sonra herif gelio alacam bumara ver dedi kardeşimin verdim. Bi aradı erkek sesi duydu. Abiye elbiseyi sen mi giydin senin … dedi sonra kayboldu ahaha
İpekten miymiş o penye?ya ben instagramımda influencer detoksu yaptım
baktım düz penyeleri çok kaliteli çok ucuz diyip 250 tl ye övüyorlar ve etkileniyor çıktım takipten
zaten ukalalaşmaya başlamışlardı
alışverişim ciddi azaldı
bir eşofman altı 130 tl idi sinir oldum.Koton bu ayın sonuna kadar outlet mağazalarını kapatıyormuş tabi sadece Ankara için geçerli olabilir bilmiyorum. Arkadaşıma öyle söylemişler mağazada. İndirim yapmışlar birçok üründe
Bilkentli kız kim?bilkent li kızın donu diye satılan don da duymuştum vaktinde.teee allahımm
Basic severim, düz renk giyiyorum hep. Bir tek ev içi donlarım desenli.de facto basic düz renk tişörtleri şiddetle tavsiye ederim.herşeyin içine cuk oluyorlar.29 tl idi şimdilerde 16 20 arasına düştüler
kuş ördek resmi falan mı var yoksa?Basic severim, düz renk giyiyorum hep. Bir tek ev içi donlarım desenli.
%100 pamuk olsunda manda resmi bile olsa giyerim ben.kuş ördek resmi falan mı var yoksa?
kuş ördek resmi falan mı var yoksa?
don mu diksem ne?çok pahalılarr.çoraplar da öyle.%100 pamuk olsunda manda resmi bile olsa giyerim ben.
Pamuklu don candır
Kaleci Mayer, Nadya Komanaçişurda ürün de satıyormuşuz pu ha ha ha.şu elimde gördüğünüz kalem piyasada 10 tl olup ben de 5 tl dir kaçırmayınnnn
sülün osman banker kastelli.ne diyorsun margaret?Kaleci Mayer, Nadya Komanaçi
Eskiden pentiden alırdım çamaşırlarımı ama kalitesi rezalet ve gereksiz pahalı olmaya başladı. Külotların belleri hemen gevşiyor çoraplarıda aynı şekilde.don mu diksem ne?çok pahalılarr.çoraplar da öyle.
İpekten miymiş o penye?