alışveriş guruları buraya

Letgo da sat :KK70: ölücüler derneği
oradan ne aldım ne de sattım.dolaptan satarım ben onu.modacruzdan boşanmış ve tamturundan acil kurtulmak isteyen bir üyenin pırlantasını 4 te bir fiyatına almıştım.adamdan öyle tiksinmiş ki bir an önce sattı kadıncağızzz. :KK45:

oradan ne aldım ne de sattım.dolaptan satarım ben onu.modacruzdan boşanmış ve tamturundan acil kurtulmak isteyen bir üyenin pırlantasını 4 te bir fiyatına almıştım.adamdan öyle tiksinmiş ki bir an önce sattı kadıncağızzz. :KK45:
Amanın lanetli yüzük.

Let go ya çok eskiden bişi koydum du satmaya. Herifin biri başıma üşüştü :KK70: işte ilk alıcı gibi davrandı sonra muhabbet etmeye çalıştı. Sonra da eğer sen giymişsen +1000₺ alırım dedi :KK70: bende yalandan evet dedim . Sonra herif gelio alacam bumara ver dedi :KK70: kardeşimin verdim. Bi aradı erkek sesi duydu. Abiye elbiseyi sen mi giydin senin … dedi :KK70: sonra kayboldu ahaha

Online alışveriş bataklık gibi çekiyor insanı. Birkaç tane mağazanın uygulaması var telefonumda. Düzenli olarak inceleyip sepete ürün atıyorum. Duygusal olarak tatmin ediyor beni sepete atmak bile 😀😀😀çoğunu almıyorum ama

ya ben instagramımda influencer detoksu yaptım
baktım düz penyeleri çok kaliteli çok ucuz diyip 250 tl ye övüyorlar ve etkileniyor çıktım takipten
zaten ukalalaşmaya başlamışlardı
alışverişim ciddi azaldı

ya ben instagramımda influencer detoksu yaptım
baktım düz penyeleri çok kaliteli çok ucuz diyip 250 tl ye övüyorlar ve etkileniyor çıktım takipten
zaten ukalalaşmaya başlamışlardı
alışverişim ciddi azaldı
instam hiç olmadııı :işsiz:

Koton bu ayın sonuna kadar outlet mağazalarını kapatıyormuş tabi sadece Ankara için geçerli olabilir bilmiyorum. Arkadaşıma öyle söylemişler mağazada. İndirim yapmışlar birçok üründe

X