- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ben o tarz markaları yurt dışından satış yapan yerlerden alıyorum. Valla geçen sene michael kors kabanı 900₺ aldım. Şimdi aynısı 2500olmuş
Meğer ne çok kazık sığdırmışım ömrümeben 1069 tl lik adidas botu 270 e aldım sıfır dolap tan.biri kendine almış giymemiş hemen kaptımm.ha gritti marka topuklu ayakkabıyı da kuponla 55 e aldım o da sıfır.mağazasında 400 tl idi namıssız
Ossaltı (36)kaç numara giyiyorsun araştıralım senin için ayıp ettin.500 600 den fazla verilmez colombia ya.malumm fakirizzz
İkeanın flysta kitaplığımsı şeysinden aldık çalışma odasına bizi çok rahatlattı. Tavsiye ederim
neyyyy orjinal lv çantan mı var?kızlarrrr aramızda ki zengünüüü buldukkkLV çantam var. Kocam bey aldıydı. Orjinallik belgesini bulduğum an satıcamkayboldu belgesi yaw.
Amerikan_branda candır ya. Hala bir şey alacaksam ilk onlara bakıyorum. Ben bi sefer alırım ama yıllarca kullanırım.Meğer ne çok kazık sığdırmışım ömrüme
Ben de tam tersi. Gezelim yiyelim içelim. Donumuz marka olmasa da olurben cins bir fakirim.tatile gitmem kuaföre gitmem ama kıyafet ayakkabı çanta alırım.
Eskiden kocişim zengindi. Şimdi o da fakirneyyyy orjinal lv çantan mı var?kızlarrrr aramızda ki zengünüüü buldukkk
Sandalye de ikeadan. Ondan da memnunuz, dur bulayım modelini.en başta ergonomik sandalye lazım aslında. ikeadakilerin fiyatlarına bir bakayım
kitaplığı da not ettim
Hayırlı olsun yeni topiğiniz. Boynerden indirimde güzel ayakkabılar yakalıyorum bende.
donum en ucuzundan valla.sütyende de nbb giyerim.iç çamaşırında cimriyimdir.Ben de tam tersi. Gezelim yiyelim içelim. Donumuz marka olmasa da olur
Şuna o kadar katılıyorum ki. Deneyimler daha uzun süre mutlu ediyor insanı.Ben de tam tersi. Gezelim yiyelim içelim. Donumuz marka olmasa da olur
Jarvfjallet diye bişimiş. Biraz pahalıymış amaen başta ergonomik sandalye lazım aslında. ikeadakilerin fiyatlarına bir bakayım
kitaplığı da not ettim
onu heç duymadımm.hemen bakayımmmAmerikan_branda candır ya. Hala bir şey alacaksam ilk onlara bakıyorum. Ben bi sefer alırım ama yıllarca kullanırım.
Tam seni etiketleyecektimParam yok ulan.
İnstagramdaonu heç duymadımm.hemen bakayımmm
Benim ayakkabı dışında çok marka takıntım yok. Ayakkabıda hep spor giydiğim için çok alıyorum. Mont ve ayakkabıya verdiğim paraya çok acımam ama onuda dip indirimde alırım hep.starcity beymen de de süper outlet ürünleri çıkıyor yakaladığında.