- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Letgo da satbend e yağmur çizmesi var.asla tavsiye etmem terletiyor su gibi yapıyor ayakları.dur aklıma gelmişken satayım mübarekleri
Kadın dövecek adam değil yav. Bi ara kadın cırmaladıydı, o zaman bile bişe yapmamış.Aman koca demegelir bulur diye bişi yazmaya korkuttun beni gerçi kocası konuyu okusa kadını döver jdneıdhshdhdhd
Öyle vallahiErgenken giyiliyor. Sonra senede bir çıkarıp nostalji yapıp ulan bu ne 8 kilo çekiyor deyip kaldırıyorsun kutuya
Kız adam anasının gölgesinde halaKadın dövecek adam değil yav. Bi ara kadın cırmaladıydı, o zaman bile bişe yapmamış.
oradan ne aldım ne de sattım.dolaptan satarım ben onu.modacruzdan boşanmış ve tamturundan acil kurtulmak isteyen bir üyenin pırlantasını 4 te bir fiyatına almıştım.adamdan öyle tiksinmiş ki bir an önce sattı kadıncağızzz.Letgo da satölücüler derneği
ss aldımm.delildirrr bu yazdıklarınKız adam anasının gölgesinde halakeşke gelip bulsa beni de yüzüne de nanik çeksem eşşoğlununnn
Jarvfjallet diye bişimiş. Biraz pahalıymış ama
Amanın lanetli yüzük.oradan ne aldım ne de sattım.dolaptan satarım ben onu.modacruzdan boşanmış ve tamturundan acil kurtulmak isteyen bir üyenin pırlantasını 4 te bir fiyatına almıştım.adamdan öyle tiksinmiş ki bir an önce sattı kadıncağızzz.
Hepsini bir kenara not edesim var. Azıcık yavaş!Aydınlanma yaşıyorum…
Adam full uyuzluk yeaKız adam anasının gölgesinde halakeşke gelip bulsa beni de yüzüne de nanik çeksem eşşoğlununnn
O kadar giydirdim ki herife kışın üşümez hahhaha müne de bana giydirecek sanırımmmAdam full uyuzluk yea
Online alışveriş bataklık gibi çekiyor insanı. Birkaç tane mağazanın uygulaması var telefonumda. Düzenli olarak inceleyip sepete ürün atıyorum. Duygusal olarak tatmin ediyor beni sepete atmak bileçoğunu almıyorum ama
5-6 senedir hemen hemen her gün günde 4-8 saat (yasaklar olduğu zaman 15-16 saat) kullanıyoruz gayet rahat ve hala sağlam. Verdiğin paraya değiyor sonuçta.napak artık mecbuuuurr
şurda ürün de satıyormuşuz pu ha ha ha.şu elimde gördüğünüz kalem piyasada 10 tl olup ben de 5 tl dir kaçırmayınnnnHepsini bir kenara not edesim var. Azıcık yavaş!
5-6 senedir hemen hemen her gün günde 4-8 saat (yasaklar olduğu zaman 15-16 saat) kullanıyoruz gayet rahat ve hala sağlam. Verdiğin paraya değiyor sonuçta.
Bir de şurdan alss aldımm.delildirrr bu yazdıkların
instam hiç olmadıııya ben instagramımda influencer detoksu yaptım
baktım düz penyeleri çok kaliteli çok ucuz diyip 250 tl ye övüyorlar ve etkileniyor çıktım takipten
zaten ukalalaşmaya başlamışlardı
alışverişim ciddi azaldı