- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
mağazalara uğrama haftasonu 1200 1700 tl etiketler gördüm şok oldummBen spor ayakkabı bi de bot alcam şimdilik ihtiyacım yok başka bişeye. 5 senedir falan ihtiyaç dışı alışveriş yapmıyorum ben.
Kimi nereye etiketliceni biliosun baby
dosyalık al .benim kızın bilem var.bir de pano al çok işe yarıyor.arkadaşlar ben de komple home office bir iş düzenine geçicem. masamı sağolsun beyzadem hediye etti ama evden çalışırken hayatımı kolaylaştıracak pratik fikirlere ihtiyacım var.
al diyin alayım
Bütün bildiklerimizi kazıklanan üyenin konusunda paylaştık zaten, buraya bir şey kalmadı ksksjsjdjjddjtüm kadınların en sevdiği aktivitelerdendir.Gelin burada paylaşım yapalımmm
dosyalık al .benim kızın bilem var.bir de pano al çok işe yarıyor.
Sence ven buraya uygun muyum
Columbia bot baktım bi tane bi de metro markette 1300. Kocama kaç kaç dedimmağazalara uğrama haftasonu 1200 1700 tl etiketler gördüm şok oldumm
Bütün bildiklerimizi kazıklanan üyenin konusunda paylaştık zaten, buraya bir şey kalmadı ksksjsjdjjddj
kaç numara giyiyorsun araştıralım senin için ayıp ettin.500 600 den fazla verilmez colombia ya.malumm fakirizzzColumbia bot baktım bi tane bi de metro markette 1300. Kocama kaç kaç dedim
Ben o tarz markaları yurt dışından satış yapan yerlerden alıyorum. Valla geçen sene michael kors kabanı 900₺ aldım. Şimdi aynısı 2500olmuşColumbia bot baktım bi tane bi de metro markette 1300. Kocama kaç kaç dedim
Kız fas fakirsin de ne demeye böyle alışveriş topiği açıyonn.kaç numara giyiyorsun araştıralım senin için ayıp ettin.500 600 den fazla verilmez colombia ya.malumm fakirizzz
ben 1069 tl lik adidas botu 270 e aldım sıfır dolap tan.biri kendine almış giymemiş hemen kaptımm.ha gritti marka topuklu ayakkabıyı da kuponla 55 e aldım o da sıfır.mağazasında 400 tl idi namıssızTrendyol kuponla kızıma ayakkabı aldım 150₺ normalde. Trendyolda 105₺ inmiş, kupola 55₺ aldımkızım için savaşıyorum resmen !
Evet onu bende takipteyim ama paylaştıkları anında bitiyorHerkese slm davetli degilim ama konuyu görünce geldiminstagramda bugun evime ne aldim sayfasi var , cok guzel indirimler paylasiyor .
ben cins bir fakirim.tatile gitmem kuaföre gitmem ama kıyafet ayakkabı çanta alırım.Kız fas fakirsin de ne demeye böyle alışveriş topiği açıyonn.
Firdevs yöreoğlu görünümlü şaheste seni hahha
Dolapta cidden çok güzek şeyler denk geliyor. Kendime daha alamadım ama kızıma carterstan çok güzel şeyler aldım hemde wakiki fiyatınaben 1069 tl lik adidas botu 270 e aldım sıfır dolap tan.biri kendine almış giymemiş hemen kaptımm.ha gritti marka topuklu ayakkabıyı da kuponla 55 e aldım o da sıfır.mağazasında 400 tl idi namıssız
İkeanın flysta kitaplığımsı şeysinden aldık çalışma odasına bizi çok rahatlattı. Tavsiye ederimarkadaşlar ben de komple home office bir iş düzenine geçicem. masamı sağolsun beyzadem hediye etti ama evden çalışırken hayatımı kolaylaştıracak pratik fikirlere ihtiyacım var.
al diyin alayım
LV çantam var. Kocam bey aldıydı. Orjinallik belgesini bulduğum an satıcamben cins bir fakirim.tatile gitmem kuaföre gitmem ama kıyafet ayakkabı çanta alırım.