Teşekkürler. Zaten şaka değildi intikamdi diyelim.Normalde hoşlanmadığım bir şey bile olsa tepkimi tutardım. Çıkınca bir daha yapma hoşlanmıyorum derdim. Ha o yine yapardı orası ayrı. Mesele zaten muhabbetimiz yok. Pamuk ipliğine bağlıydı zar zor o saate kadar gelmişiz niye çomak sokuyorsun.Eşim huyumu bilir. Onlarla aram limoniyken gereksiz gereksiz şakalaşmaya çalışırsa cevabım sert olur.
Ona yapılmasını istemediği bir şeyi bana yapamaz. Yemişim şakasını.
En kötüsü, tehlikesi bu değil biliyor musunuz?Size saygi duymuyorlar ve ailecek sizi benimsememisler.Onlar karsi takim gibiler.Bence fazla ince dusunmeyin ve hep alttan alan siz olmayin.Esinize de kirmizi cizgilerinizi gosterin,ogretin.
Bazi aileler boyle birbirlerini kolluyorlar sonuna kadar,hicbirzaman iclerinden birinin hatali oldugunu kabul etmez,objektif olamazlar.Isiniz zor,bu ittifaki bozmak icin biraz entrikaci olmak gerekir ama onu da herkes yapamiyor.En kötüsü, tehlikesi bu değil biliyor musunuz?
Benimsiyor gibi görünüp, davranıp eş dâhil o Kendi çekirdek ailelerini tüm unsurlardan muhafaza etmeye çalışmaları.
Şunu demek istiyorum çok benimseyip, sevip,saygı duyuyorlar!En kötüsü, tehlikesi bu değil biliyor musunuz?
Benimsiyor gibi görünüp, davranıp eş dâhil o Kendi çekirdek ailelerini tüm unsurlardan muhafaza etmeye çalışmaları.
Teşekkür ederim.Bazi aileler boyle birbirlerini kolluyorlar sonuna kadar,hicbirzaman iclerinden birinin hatali oldugunu kabul etmez,objektif olamazlar.Isiniz zor,bu ittifaki bozmak icin biraz entrikaci olmak gerekir ama onu da herkes yapamiyor.
TeşekkürlerÇok abartmışsınız beee, ona ağlanır mı ya kim olsa güler. Hayır biz bide kavgalıyken öyle ağız göz yamultmalı saçmalamalı şakalar olunca bir anda karşılıklı yapıyoruz aramız düzeliyor karşılıklı gülmekten. Biraz fazla gerginsiniz belki ondan öyle alındınız
Siz ağlayarak ortamı terk ettiniz. Peki gülen kv ve görümce en azından peşinizden gelip sormadı mı "neyin var büyütülecek bişey değil ama ağladığına göre başka sıkıntılarınız mı var? "diyerek. Ayrıca eşiniz düpe düz saygısızlık yapmış size.Gülecek bişey göremedim ben,eşinizi
Guclenmeniz lazım ben olsam kız kardeşine aile arasına karışma seni ilgilendirmez derim .Olayda bakış açıma göre öyle kırıcı durumlar var ki bazıları sonradan aklıma geliyor.
Bir müddet sonra kendim yanlarına gidince ki biliyorum gidip özür dilememi de beklemişlerdir.
Kızkardeşi söyleyeceklerini söyleyip yani burada abisinin kötü bir şey yapmadığını, büyütulecek bir hareket olmadığını söyledi ve yanımızdan ayrıldı.
Çok akıllı ve her zaman kendi menfaatlerini koruyacak şekilde davranan kimseler.
Maalesef ben de kendimi ağlayarak koruma altına alabiliyorum.
Yok zaten eşiniz yipratmıs sizi. Ailesinin yanında şımarmıs eşiniz. Kv oglunu tutmakiçin onu savunmus sizinle alakası yok yani ne olursa olsun oglunu savunurdu zaten o. Esinizle sorunlarinizi aşmanizı dilerim. Ayagini da denk alsın. Eşim ailesi yaninda bir ara bana karşı sacmalamisti. Normalde oyle degil ailesinin yaninda garip . Neyse ben bunu bir azarladım sonra ayağını denk aldıTeşekkürler.
Kayınvalidemin hoşuna gitmiş ve gülmüş ne diyebilirim nasıl ki ben ağlamami tutamadım o da gülmesi gelmiş ve güldü. Yalnız sonrasında yanlış anlaşılmamak adına düzgün bir açıklama yaptım böyleyken böyle diye fakat hâlâ beni alıngan buldu ve bu olayda büyütülecek hiçbir şeyin olmadığını kızı ile birlikte beni ikna etmeye çalıştı.Dedigim gibi hassas bir dönemdeyim o an kontrol edemedim keşke ağlamayabilseydim ama bilirsiniz bu tepkiler her Zaman kontrol edilemiyor vücudun reaksiyonu gibi.
Evet haklısınız doluyoruz ve bunu boşaltmak için sağlıklı bir iletişim kuramıyoruz, dediğiniz gibi ypraniyoruz.
Tripli, afra tafrali biri olduğumu düşünmüşsünüz size o hissiyatı vermiş olabilir yazdıklarım ama değilim. 20 gün her iki taraf için de geçen bir süre. Kin tutan bir tarafım yok karşı taraftan samimi bir yaklaşım gelirse fazlası ile karşılık verebilirim aslında. Haklıyken sadece biraz dik durma taraftariyim o taraftan bir adım atılmasıni isterim o kadar.
Eksik olmayın,genel olarak da şımartılmış zaten maalesef erkeklere şımarıklık yakışmıyor,olmuyor güzel durmuyor.Yok zaten eşiniz yipratmıs sizi. Ailesinin yanında şımarmıs eşiniz. Kv oglunu tutmakiçin onu savunmus sizinle alakası yok yani ne olursa olsun oglunu savunurdu zaten o. Esinizle sorunlarinizi aşmanizı dilerim. Ayagini da denk alsın. Eşim ailesi yaninda bir ara bana karşı sacmalamisti. Normalde oyle degil ailesinin yaninda garip . Neyse ben bunu bir azarladım sonra ayağını denk aldı
Ağlayarak koruma altına almıyorsunuz. Mızmız konuma düşüyorsunuz. Sizin bence eşinizle kültür seviyeniz farklı. Onlar sizi kendi kültür seviyesine çekmeye çalışmış. Aglamaniz da amaaam zaten alıngan olmuşsunuz. O odadan çıkıp evi terk etmemiz lazımdı.Olayda bakış açıma göre öyle kırıcı durumlar var ki bazıları sonradan aklıma geliyor.
Bir müddet sonra kendim yanlarına gidince ki biliyorum gidip özür dilememi de beklemişlerdir.
Kızkardeşi söyleyeceklerini söyleyip yani burada abisinin kötü bir şey yapmadığını, büyütulecek bir hareket olmadığını söyledi ve yanımızdan ayrıldı.
Çok akıllı ve her zaman kendi menfaatlerini koruyacak şekilde davranan kimseler.
Maalesef ben de kendimi ağlayarak koruma altına alabiliyorum.
Teşekkürler.Sizin için de üzüldüm anlayabiliyorum o taklidin ne kadar küstahça can sıkabilen bir tavır olduğunu.Kesinlikle alinganlik degil bu bariz bir sekilde yuzgoz olmak, saygisizlik seviyesizliktir bana gore. Saka dediginiz sey her iki tarafi da guldurmuyorsa o sey saka degildir. Kaynananiz ve gorumcekiniz de meydani bos bulmus cunku ogluslarinin saymadigini onlar niye saysin. Madem sakaysa siz de ertesi gun kaynana ve gorumcekin taklidini yapin bakalim gulecekler mi? Aglamaniz da cok insani bir tepki. Bu ulkede suyu cikan her sey gibi insani duygulara da saygi yok. Regl doneminiz olmayabilirdi, cok mutluyken bir anda moraliniz dusmus de olabilirdi. Benim kocam da bir kere bebegimi anasina yollamadim diye sinirlenip bagirir cagirirken taklidimi yapti. O gun bugundur kendisini asla affedemiyorum. Tabi kendisinin de gercek samimi bir ozur dilemedigini belirtmem gerekir. Sadece bir daha yapmamasi gerektigini ona oyle net bicimde belirttim ki bir yerleri yiyorsa tekrar yapsin bakalim. Nedense bugun benim de.icimden yukselen bir argo konusma istegi ihtiyaci var. Hayir olsun insallah.
Haklısınız. Beni anlasınlar diye açıklama yaptıkça daha çok üstüme suç atıldı.Guclenmeniz lazım ben olsam kız kardeşine aile arasına karışma seni ilgilendirmez derim .
Kendinizi çıkıp aciklamaniza gerek yok yaptiklarinizin arkasında her zaman durun . Erkek ailesi belirli bir boşluğu görünce oradan girer ve o oyuk çığ gibi buyur .
Yani tabi ki elleri güçlendi . Çok ilginç bir güç savaşı oluyormuş ben bunu lohusayken öğrendim güçsüz buldukları anda üşüşüyorlar o yüzden her zaman serinkanlı olmak gerekiyor. Kesinlikle ikinizin arasına girmelerine izin vermeyin . Siz yetişkin iki insansınız sorunlariniza ve evliliğinize karıştırmayın .Haklısınız. Beni anlasınlar diye açıklama yaptıkça daha çok üstüme suç atıldı.
İnanın şu an elleri güçlendi.
Bu davranışımdan ne kusurlar bulunacak kim bilir.
Laf arasında o kadar çok irrite eden şeyler söylendi ki bir kısmını buraya yazmadım üstünde de düşünmek istemiyorum.
Çünkü fitili o ateşledi bu olayı yaşamaya da böyle hissetmeme de doğrudan kendisi sebep oldu.
Yedirip, içildiğim emek verdiğim hizmet ettiğim kişi bunu yapıyorsa başkalarının can acıtmasına şaşırmamak gerek.
Evet,doğru. Aslında şunu demek istemedim "hadi ağlayayım korunayım".Ağlayarak koruma altına almıyorsunuz. Mızmız konuma düşüyorsunuz. Sizin bence eşinizle kültür seviyeniz farklı. Onlar sizi kendi kültür seviyesine çekmeye çalışmış. Aglamaniz da amaaam zaten alıngan olmuşsunuz. O odadan çıkıp evi terk etmemiz lazımdı.
Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama uğraşacak kadar güçlü olmanız lazım. Yoksa bu biter başka şey başlar.Evet,doğru. Aslında şunu demek istemedim "hadi ağlayayım korunayım".
Galiba o an ağlayarak bir savunma geliştirdim demek istedim.
Onları tanımasaydım inanın dediğinizi yapmayı o an çok istemiştim.
Ama işi benim aleyhime çok büyüteceklerdi kendilerini hiç yıpratmadan yapacaklarını yapar,olan da yine bana olurdu.
Basit bir istemsiz ağlamayi bile o an büyüttüler.
Hemen haklı pozisyona geçtiler beni de manipüle edip bastırdılar.
Uğraşacak kadar güçlü değilim.
Zaten uğraşmak da istemiyorum.
Niye birileri bizle uğraşsın biz niye uğraşalım, yazık oluyor hayata.
Doğru. Yorgunum diyelim.Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama uğraşacak kadar güçlü olmanız lazım. Yoksa bu biter başka şey başlar.