Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Konu o kadar uzun ki, adeta destan niteliğinde Kadınlar özellikle aldatıldıklarında hırslanıyorlar bu kadar uzun yazıyorlar heralde. Soruya gelirsek 1 kere aldatan hep aldatır. Aldatma vaka değil, genetik bir koddur. Bu karşıdaki kişiyle alakalı bir durum değil. Kişinin kendi karakteristik özelliğidir. Kimi kendine yalanı, ihaneti yakıştırır, kimi de hayatını dürüstlük üzerine kurar. Son kertede iyi olanlar her zaman kazanır. Aldatan kendini aldatır.

Sonunuz ne olursa olsun ayrılık olacak , güven ihanete uğramış

Yine aldatir asla guvenme

Tam okuyamadım kusura bakmayın. Aldatmış insana güvenilmez.
Hadi 1 kere oldu, hata etti pişman oldu, sizde affettiniz diyelim.. Ama bir değil iki değil, kaç kez uzun uzun konuşmaları olmuş başka kadınlarla. Üstelik bunlar bildikleriniz, mutlaka devamı ya da geçmişi vardır.

Öfffffff yav adam 1 kere aldatmış 2. Kez aldatsa ne olur ki? 1 kere güvenmişsiniz boşa çıkmış 2. Kez neden denenir yani? Aldatmış işte daha ne? Ya aldatılmayı sorun etmeyeceksiniz ya da ayrılacaksınız ablacım.

Ahsdffsaad abla şaka mısın? adam 25 yıldır çatır çatır aldatmış işte seni, hem de hiç ara vermemiş, hala şeytana uydu normalde yapmaz diyorsun, guveneyim mi diyorsun , ne diyelim ki
Harbiden ha, adam bunu daha evliliğin ilk yıllarından itibaren aldatmaya başlamış ki zaten. Eski sevgili mi ararsın, kızı yaşındaki kızlar mı ararsın, işinden edecek, kendi hemcinsleri tarafından bile dışlanacak kadar belli ki ahlaksızca yaşadığı bir ilişki mi ararsın, uluslararası takılmasını mı ararsın, adam canının istediği her şeyi denemiş yani. Kadın affetmiştir çünkü yazdıkları o yönde, bi de psikologlara kızıyormuş ""erkektir yapar" minvalinde akıllar verdikleri için, ee senin yaptığın aynı kapıya çıkmadı mı, ha o gerekçeyle ha bu gerekçeyle affettin işte bi şekilde. Umarım boşanmıştır gerçi de.

Bir kere yapan bidaha yapmazmi.ben güvenemem ve hep bu kuşkuyla yaşayamam acikcasi

Çok uzucü bir durum. Benzerini arkadasimin annesi yasadı ve hala evliler. Detay bilmiyirum malesef.

Ama şunu söyleyeyim sizi hep aldatmiş bu hep olmus hayatinizda malesef. Yol yakinken ayrilin..baskasi ile tanişır mutlu olursunuz omrunuzün kalaninı heba etmeyin. Affetmeyi ancak onu onemsemediginizde yapabikirsiniz bu da evliyken mumkün olmaz.

Boşanmaz iseniz mutlu olacagınizı sanmiyirum.

Tabi sizin hayatinız hakkınızda en iyisi olsun

Offf taa evliliğin başında iş ortakları eşinizi bir kadınla uygunsuz ilişki kurdu diye ortaklıktan çıkarıyor, siz sadece aman üzmeyeyim diye üzerine gitmiyorsunuz öyle mi? Siz zaten aldatılmayı kabullenmişsiniz. O da aldatmış. Kocayı veya kadınları suçlamak yerine aldatılmayı kabullenen psikolojinize verin olanları. Bir defa izin veren hep aldatılır. Aldatılmayı kimse hak etmez ama ilk aldatılmayı kabullenen diğer aldatılma ihtimallerini göze almıştır, üzgünüm.

Bu arda 2018'in konusu imiş. Nereden çıktı bu?

Yine üzerinden yıllar geçmiş bir konu hortlatılmış. Sevmiyorum hortlatılmış konuları. Şimdiye dek çoktan kararını vermiş, yolunu çizmiştir olayın kahramanları.

Yine de belirteyim ; konu başlığına cevabım hayır.

Konu içeriği berbat zaten. 4-5 kadınla görüşmeler, kızları yaşında kadınlara yavşamalar. 23 sene öncesinden yarım kalan hikayeler, her gidilen ortamda lise aşkıyla şununla bununla eş hakkında seviyesiz muhabbetler, kadınlarla aşırı ve gereksiz samimiyet, ama aldatmadımlar, isteseydim aldatırdımlar, erkek yapar dediği iddia edilen tuhaf psikologlar vs vs..

Konunun her tarafından pislik akıyor. Bir de yapıcı olun denilmiş! Hangi bakımdan neresinden tutup yapıcı olunacaksa!.. Neyse!..

Aaa 5 kasimda mesaj yazilinca tarihine hic bakmadan okuyup yazdim. bosu bosuna Otrera bana kizdi.Halbuki herkes benimle ayni seyl soylemis niye bana kizdi ki

Eski konu ama şunu soyliim o 20 kusur onceki yarım kalab hikaye palavrası aslında şu: antropoza girdim, köprüden önce son cıkısta en kolay kime ulaşırım, beni bilen biri olsun ki tanısmaya uğraşmayayım da 2 seks 2 heyecan yaşayayım...

Bisürü kadınla aldatılmışsın artık neyi soruyorsun ki? Ne affetmesi ki? Ruslar araplar türkler gırla gitmiş...Biraz gurur

Bir şansi vermekle cok birsey kaybetmezsin ama bu sefer cocuk olmadan daha temkinli olman lazim

Kadınlara karşı kullandığın sert üslubun kocanda yumuşamış. Ama bu olayda senin kocan o nataşadan daha kabahatli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…