aldatma konusu sonrası olanlar

Face, Instagram gibi gibi yerlerden de mesaj atmış olabilir. Normal sms atmış olsa operatörün geçmişinden görülebiliyor. Ne olursa olsun aklınızda bir acaba kalacak hep. Eğer boşanmayacaksanız inanmış gibi yapın. Daha da zorlamayın derim. İyice yüz göz olmayın.

İyi yerden yakaladın doktor.
Madem öyle adam evdeyken arardı al sevgilim bak dinle derdi, neden böyle birşey yapmadı?

Boşanmayı düşünmüyorsunuz o nedenle araştırmayın kurcalamayın daha fazla yüz göz olmayın. Eşinize inandığınızı söyleyin ki "beni aldattığın halde seni terk etmiyorum" mesajı vermeyin. Aksine, hayatım bu olayı aydınlığa kavuşturamasaydın beni kaybedecektin, ihaneti asla affetmem, umarım bir daha şüphesi bile olmaz ilişkimizde diyin kapatın önünüze bakın. En azından adam belki biraz korkar çekinir kaybetmekten.

Ayrıca turkcell fatura detaylarında sadece giden aramalar gözüküyor, giden aramalar değil. Belki adam çağrı attı sonra adam onu aradı. Mesela ben birini arayıp kişi cevap vermeden kapattığımda fatura detaylarında göremiyorum.

İyi yerden yakaladın doktor.
Madem öyle adam evdeyken arardı al sevgilim bak dinle derdi, neden böyle birşey yapmadı?
Buna cevap verdi. Adamin teli hep konu sahibindeymis. Hatta arkadaşı aramış öylesine sanırım acmamis falan. Ben olsam madem söyledim adamı o an hicbir şey yapamayacağı zaman yakaladım. Direkt yanından hiç ayrılmadan araştırdım arkadaşı.

İnandırıcı olsun diyedir muhtemelen.
Direkt konuya pat diye girse anlardınız önceden konuştuğunu.
Adam ve arkadaşı profesyonel yalancı, uzman olmuşlar artık bu konuda. Sıradan bir olay gibi konuşup inandırmaya çalışmışlar resmen

Burdaki yazılanlara kızmayın nelerin altından neler çıktı şüpheci olmamız çok normal. Tahminimce siz gercekten aldatılmış olsanız bile ayrılmayacaksınız. Kurcalamayın artık içinizde kuşku kalacak eminim ama ,inanmış gibi yapın daha fazla yüzgöz olmayın bu konuda. Evliyken bu tür şeyleri yaşamak daha zor olur sizin için.

sevgiliyken olan olay bir uygulama var swarm. ortaya çıkıyor orda bir hesabı. kendi resmi var. öyle bir olaydı. o zaman zoruma gitmişti ama sonra onu hiç önemsemedim açıkçası.

eşimle yaşadığım en büyük 2 olay var onları da konu olarak açmıştım. birisi bu ilk hesap konusu birisi de cinsellik hakkındaydı. bu da 3. oldu. bunların haricinde eşimle bir sorun yaşamadım. tüm sorunları da buraya yazdım. belki farklı hesaplardan konuları açsaydım bu kadar linç yemezdim. evet içim içimi yiyor, kendimi berbat hissediyorum. onun yaptığını düşünüyorum ama o yüzden bu kadar affetme yoluna gidiyorum. kimseden de anlayış beklemiyorum biz ne yapalım yani yazıyorlar ya burda. burda ben ancak iç dökebilirim kimse birşey yapamaz zaten

Ablacım sen zaten sorunların en büyüğünü yaşamışsın
2 sadakatsizlik
1 tecavüz
Gibi bir olay.
Bunlar bayağı bayağı boşanma sebepleri. Olabilir sen boşanmak istemiyorsundur bu senin görüşün ama bunları kalkıp basit sorunlarmış gibi lanse etmeye çalışma.

Olayı eşinizin yüzüne ilk vurduğunuzda hemen arkadaşını arasaydı o bu şekilde açıklasaydı bir umut bi arkadaşım yazmış benim haberim yok kılıfına uyabilirdi. Üzerinden bir gün geçmiş arkadaşla ortak yalan hazırlanmış.telefonda arama kaydı yok diyorsunuz da mail atmıştır, sosyal medya mecralarından msj atıp söylemiştir arkadaşına. Siz inanmak istiyorsunuz anlıyorum ama bir yalana tutunup ne kadar daha heba edebilirsiniz ki hayatınızı.

Kendinize anlayış gösterseniz keşke.
Karakter sonradan değişmez. Yamuk adamı düzeltemezsiniz. Şimdi beş sene kaybedip yeni gelecek kurmak mı yoksa 30 sene çekip bir hayat kaybetmek mi? Oturun bunj düşünün.
En yakın arkadaşım lise aşkıyla evlendi. 10 sene sevgililik 5 sene evlilik 15. Sene aldatıldı boşadı. Ertesi sene 35 yaşında eski kocasından çok daha kariyerli, yakışıklı, merhametli, aşık, ağzının içine bakan adamla evlendi çocukları oldu.
Şimdi diyor o ilgisiz, ruhsuz adamdan sırf senelerim diye ayrılamasaydım tek başıma çocuk büyütecektim. İyi ki iyi ki aldattı boşandım diyor.
Siz sanırım ne yazık ki 60 yaşında bir ömrü bir adam için nasış yedim diye üzüleceksiniz. Yazık etmeyin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…