Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
İyi yerden yakaladın doktor.Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince aradı?
Inanip inanmamaniz gerçeği değiştirmez demiş bir düşünür. Görmek veya görmek istememek değiştirir mı sanmamTelefonla konuşurken, telefonu hoparlöre alıp bir başkasına mesaj atabilir ama konu sahibi ısrarla gerçeği görmek istemiyor
İnandırıcı olsun diyedir muhtemelen.evdeyken cevaplamadı. telde benim yanımdaydı. dün birşeyler olmuş açamamış. zaten arkadaşı ilk onları anlattı neler olduğunu. hemen bu konuyu konuşmadılar.
Buna cevap verdi. Adamin teli hep konu sahibindeymis. Hatta arkadaşı aramış öylesine sanırım acmamis falan. Ben olsam madem söyledim adamı o an hicbir şey yapamayacağı zaman yakaladım. Direkt yanından hiç ayrılmadan araştırdım arkadaşı.İyi yerden yakaladın doktor.
Madem öyle adam evdeyken arardı al sevgilim bak dinle derdi, neden böyle birşey yapmadı?
Adam ve arkadaşı profesyonel yalancı, uzman olmuşlar artık bu konuda. Sıradan bir olay gibi konuşup inandırmaya çalışmışlar resmenİnandırıcı olsun diyedir muhtemelen.
Direkt konuya pat diye girse anlardınız önceden konuştuğunu.
sevgiliyken olan olay bir uygulama var swarm. ortaya çıkıyor orda bir hesabı. kendi resmi var. öyle bir olaydı. o zaman zoruma gitmişti ama sonra onu hiç önemsemedim açıkçası.Siz sevgiliyken aldatılmıştınız dimi? Ondan bu kadar araştırıyorsunuz?
Şöyle bir şey var ha telefonunu arkadaşı kullanmış olabilir bence bu arada.
Fakat bu telefonun şifresi hiç mi yok yol geçen hanı gibi mesela wp girip o kişiyle yazmışlar?
Ha evet herkesin söyleyeceği ilk yalan başkasına yazdı yalanı tabi
Ama ben böyle bir konuşma yapsam anında silerdim
ama bir yandan da ben de arkadaşlarıma tel veriyorum ama sadece aramaları için birini
Daha önce güvensizlik yaşanmış belli
Ve boşanmayacaksanız kendinizi huzursuz etmeyin arkadaşı yazmış olsun...
Ablacım sen zaten sorunların en büyüğünü yaşamışsınsevgiliyken olan olay bir uygulama var swarm. ortaya çıkıyor orda bir hesabı. kendi resmi var. öyle bir olaydı. o zaman zoruma gitmişti ama sonra onu hiç önemsemedim açıkçası.
eşimle yaşadığım en büyük 2 olay var onları da konu olarak açmıştım. birisi bu ilk hesap konusu birisi de cinsellik hakkındaydı. bu da 3. oldu. bunların haricinde eşimle bir sorun yaşamadım. tüm sorunları da buraya yazdım. belki farklı hesaplardan konuları açsaydım bu kadar linç yemezdim. evet içim içimi yiyor, kendimi berbat hissediyorum. onun yaptığını düşünüyorum ama o yüzden bu kadar affetme yoluna gidiyorum. kimseden de anlayış beklemiyorum biz ne yapalım yani yazıyorlar ya burda. burda ben ancak iç dökebilirim kimse birşey yapamaz zaten
Kendinize anlayış gösterseniz keşke.sevgiliyken olan olay bir uygulama var swarm. ortaya çıkıyor orda bir hesabı. kendi resmi var. öyle bir olaydı. o zaman zoruma gitmişti ama sonra onu hiç önemsemedim açıkçası.
eşimle yaşadığım en büyük 2 olay var onları da konu olarak açmıştım. birisi bu ilk hesap konusu birisi de cinsellik hakkındaydı. bu da 3. oldu. bunların haricinde eşimle bir sorun yaşamadım. tüm sorunları da buraya yazdım. belki farklı hesaplardan konuları açsaydım bu kadar linç yemezdim. evet içim içimi yiyor, kendimi berbat hissediyorum. onun yaptığını düşünüyorum ama o yüzden bu kadar affetme yoluna gidiyorum. kimseden de anlayış beklemiyorum biz ne yapalım yani yazıyorlar ya burda. burda ben ancak iç dökebilirim kimse birşey yapamaz zaten