- 27 Mart 2019
- 29.019
- 103.666
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
8 ile 8.30 arasındaki yarım saatte neler olur neler biliyorsunuz değil mi?
Hanımefendi siz buna inanmak istiyorsunuz.
Buradaki hiçbir üye de buna inanmaz.
O yüzden bizlere sormayın isterseniz.
Eşinizin arkadaşına ulaşıp ağız birliği yapacak bir sürü uygulama varken niye sadece whatsapp? Üstelik whatsapp ta düzenli yedekleme yapılmıyorsa Hiçbşr şey kalmıyor. Ayrıca erkeklerin milli yalanıdır arkadaşım yaptı lafıbana çok laf söylendi bir daha burda konu açmak istemiyordum yine laf duyabilirim ama yine de bu konuda bilen birileri olursa sormak istiyorum. konuyu da biliyorsunuz zaten. dalga konusu yapacaklar yazmasınlar. farklı fikirde olanlar elbette yazabilirler.
bugün sabah eşim ev arkadaşını aradı. bu mesajlar ne diye sordu. ev arkadaşı da bu olaya çok oluyor ya niye duruyor o mesajlar dedi. aynı eşimin anlattığı ismi verdi, o salak o mesajları silmemiş mi dedi. onun telefonu yoktu senin telefondan beni arıyordu dedi. şimdi onunla da görüşmüyormuş. evimde hırsızlık olayı oldu ondan şüpheleniyordum dedi. yani başka konularda konuştular. o hırsızlık olayını biliyorum. tam emin değilim ama o isim geçti diye anımsıyorum eşim ve arkadaşı konuşurken şüpheliler arasında.
ben bu konuşmaya da inanmadım. daha önce aramışsındır dedim. yine suçladım falan. sonra eşimi aradım. bugün işteydi. gerçekten herşeyi %100 öğrenmemi istiyor musun dedim nasıl kanıtlıcam diye deliriyodun bulamıyordun dedim evet kesinlikle istiyorum dedi sesi de aşırı mutluydu. nasıl buldun şimdi bana tamamen güvenecek misin ne yapacaksın dedi.
aklıma geldi çağrı kayıtlarına bakmak istedim uygulamadan baktık. saati dkyı gösteriyor. bu arkadaşını uzun süredir aramamış. WhatsApp mesajları da sanırım geri yüklenebiliyor uygulamayı silip yükleyince o da temiz. geriye sms kalıyor. bu sms de görüntülenebilir mi acaba bir şekilde? sms atıp anlatacağını da sanmıyorum ama tek o kalıyor işte.
yani bende biliyorum söylenen ilk yalanın başkadı yazdı demek olduğunu. ama diyorum ki o %1 ihtimal benim eşimin mi başına geldi yani gerçek mi oldu bu bahane diyorum. evet bu dediğim de komik gelebilir de düşünüyorum işte. bende kendi kendime gülüyorum zaten merak etmeyin. bende kendimle dalga geçiyorum.
bu arada söyledikleri kişi de evliymiş.
haklısınız bende kapatmak istiyorum yine de iç rahatlatacak birşey arıyorum. eşime inanıyormuş gibi yaparken bende gerçekten inanmak istiyorum. ama kapatacağım artık konuşmayacağım. cumartesi başladı bugün akşam bitti.Bence artık bu konuyu kapat
Boşanmıcan niye sürekli didikliyorsun
Olan olmuş artık
Ne konuydu konuyu kapattıÖnceki konunuzu da biliyorum
Siz hala esinizi aklama ve affetmek icin bahane arama psikolojisindesiniz
Ya affedin susun ve konuyu kapatin bir daha acmayin ya da gemileri yakin
Bunun ortası yok bence. Çünkü hem bilip affetmek, eşinize rahatlık verecek. Yine aldatabilir, bu ihtimalle adami darlamadan devam edebilecekseniz buyrun.
Keşke hic acmasaydiniz konusunu, esiniz sizi kandırabilmek icin her türlü seyi çeviriyor arkanizdan. Ben esinizin kendince kılıf uydurdugunu ve cok da masum olmadigini düşünüyorum. Karar sizin.
bacım bir erkek için şu ruh halinde olmana değer mi?bana çok laf söylendi bir daha burda konu açmak istemiyordum yine laf duyabilirim ama yine de bu konuda bilen birileri olursa sormak istiyorum. konuyu da biliyorsunuz zaten. dalga konusu yapacaklar yazmasınlar. farklı fikirde olanlar elbette yazabilirler.
bugün sabah eşim ev arkadaşını aradı. bu mesajlar ne diye sordu. ev arkadaşı da bu olaya çok oluyor ya niye duruyor o mesajlar dedi. aynı eşimin anlattığı ismi verdi, o salak o mesajları silmemiş mi dedi. onun telefonu yoktu senin telefondan beni arıyordu dedi. şimdi onunla da görüşmüyormuş. evimde hırsızlık olayı oldu ondan şüpheleniyordum dedi. yani başka konularda konuştular. o hırsızlık olayını biliyorum. tam emin değilim ama o isim geçti diye anımsıyorum eşim ve arkadaşı konuşurken şüpheliler arasında.
ben bu konuşmaya da inanmadım. daha önce aramışsındır dedim. yine suçladım falan. sonra eşimi aradım. bugün işteydi. gerçekten herşeyi %100 öğrenmemi istiyor musun dedim nasıl kanıtlıcam diye deliriyodun bulamıyordun dedim evet kesinlikle istiyorum dedi sesi de aşırı mutluydu. nasıl buldun şimdi bana tamamen güvenecek misin ne yapacaksın dedi.
aklıma geldi çağrı kayıtlarına bakmak istedim uygulamadan baktık. saati dkyı gösteriyor. bu arkadaşını uzun süredir aramamış. WhatsApp mesajları da sanırım geri yüklenebiliyor uygulamayı silip yükleyince o da temiz. geriye sms kalıyor. bu sms de görüntülenebilir mi acaba bir şekilde? sms atıp anlatacağını da sanmıyorum ama tek o kalıyor işte.
yani bende biliyorum söylenen ilk yalanın başkadı yazdı demek olduğunu. ama diyorum ki o %1 ihtimal benim eşimin mi başına geldi yani gerçek mi oldu bu bahane diyorum. evet bu dediğim de komik gelebilir de düşünüyorum işte. bende kendi kendime gülüyorum zaten merak etmeyin. bende kendimle dalga geçiyorum.
yarım saat değil benimle 8Bırak yarım saati ben aldatsam ve baba 30 saniye verseler 40 tane iş çeviririm yani. O kadar çok yolu var ki. Konu sahibi de saf saf benle konusuyordu hep diyor şaka gibi
SMS atıp atmadığı da uygulama görünüyor eger Türk Telekom kullanıcısı ise mobil uygulamaya gir o kişinin numarası görünüyor altında arama yada SMS oldugu yazıyor oradan bakabilirsinbana çok laf söylendi bir daha burda konu açmak istemiyordum yine laf duyabilirim ama yine de bu konuda bilen birileri olursa sormak istiyorum. konuyu da biliyorsunuz zaten. dalga konusu yapacaklar yazmasınlar. farklı fikirde olanlar elbette yazabilirler.
Şu şeytana uymuşsun lafı da bana bi garip geliyor şeytan bile bu kişinin kocası kadar sapık ve ahlaksız degildir bence kıyamet günü şeytan kendini nasıl savunacak çok merak ediyorum bütün yenilen b#kları onun üstüne atıyorlarEsiniz inkar etmeseydi bu defa siz kendisinin yerine; seytana uymussun askım nisanlıydık oldu bi hata benim karsima cikti hadi hakkını helal et bakmamam lazimdi özür dilerim der gibi gibi geldiniz nedense..
Siz zaten aklamak istiyorsunuz bosanma düsünceniz de yok ne diye kevgirlik oldu ki olay
valla kocam yapmaz demiyorum. ben inanıyormuş gibi yaparken kendimde inanmak istiyorum diyelim. bu 7 aylık evliliğim iyi gidiyordu tek sebebi bu. şans vermek işte.Is yerinden bir arkadaşım var. Kadin kariyeri çok iyi olan biri. Evli hatta bir pislikle evli demeliyim.
Kocası iş için şehir dışındaymış kadın kocasını arıyor telefonla mi konuşuyorsun diyen bir kadın sesi duymuş. Adam da tv den geldi o ses demiş bizim kız ses çıkarmadı oysa çok netti.
Adamın mesajlarını yakalamış. Kadin reglim gecikti diyormuş.. Adam arkadaşım Irfan in tlf nu bozulmuştu o sevgilisiyle yazıştı demiş..
Ve kadın aradı detaylı ilişkilerini aradı. Adam kıskanan biri yaptırdı dedi. Vs vs...
Yanı bizim kız kocis peşinde bir zavalli. Bal gibi de herset ortada ama o pislik adamdan vazgecmiyor. Yani ne desek bos bu tarz kadinlara. Onlarin kocalari yapmaz
Arkadaşı da hemen hatırlamış maşallah "he evet x atmıştı o mesajları, telefonu bozuktu seninkini kullanıyordu" demiş. Eşinizin haberi yok sanki telefonunun kullanıldığından.
İlk defa _olivia ya katılıyorum ama bana yazdıklarını unuttuğum gerçeğini değiştirmez. (Polemik değil kesinlikle amacım özellikle belirteyim)Başka numaradan arama ihtimali hiç aklınıza gelmedi tabi.
O iğrenç konuşmalara kılıf uydurmaya çalışmayıp ne yapacaktı?
"Evet karııım seni nişanlanmadan önce aldattım ama dur bekle hataydı" mı diyecekti? Bunu yapan erkek çok az olduğu gibi sizin kocanızın sahip olduğunu zihniyete sahip olan bir erkeğin assssla kabulleneceğine inanmıyorum.
Bir insan neden arkadaşının telefonundan bu şekilde konuşur? Konuşsa neden silmez? Ben asla konuşmam, hadi sarjım bitti konuştum hemen mesajları silerim hele ki böyle bir mesajı silmeden telefonu elimden bırakmam. Tamamen yalan yalan yalan. Bana nedense "ısrarla inanmak istiyor" izlenimi veriyorsunuz, yapmayın olan size olur.
Nasıl inanacaksınız? Söylediği yalanlara çocuk bile inanmazvalla kocam yapmaz demiyorum. ben inanıyormuş gibi yaparken kendimde inanmak istiyorum diyelim. bu 7 aylık evliliğim iyi gidiyordu tek sebebi bu. şans vermek işte.