- 4 Ekim 2012
- 16.190
- 31.585
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Şurayı okuyana kadar eşinin masumiyeti ile ilgili kesin deliller bulduğuna inanıyordum az kalmıştı. Ben hiçbir şey söylememeni , sessiz kalmanı tavsiye etmiştim. Hala aynı şeyi düşünüyorumgeriye sms kalıyor. bu sms de görüntülenebilir mi acaba bir şekilde? sms atıp anlatacağını da sanmıyorum ama tek o kalıyor işte.
Görüyor canım aslında ama kabullenemiyor . Bir kabullense aynanın karşısına geçip bu adam beni eskort bir kadın ile aldattı ve sonrasında yapmadığı belli değil yanı belki de 5 yıldır aldatıliyorum diye bilse sonu boşanmaya kadar gidecek.Birincisi başka biri eşinin telini kullanmış olsa konuşmanın başında ben x şeklinde giriş yapardı.
İkincisi bu adam arkadasını aramak için neden evden çıkmayı bekledi?
Tabiki 8 ile 8 bucuk arasında arkadasıyla görüştü. O sırada sizle konusuyorken birinin telinden yazmış olabilir arkadasına.
Allah askına nolursun biraz mantıklı ol 2021 yılındayız biriyle iletişim kurmanın artık onlarca yolu var.
Nasıl nasıl ve nasıl inanabiliyosun bu kadar bu kadar bariz bir şeye? Kim birinin telinden bu kadar rahat şeklinde böyle bi iğrenç muhabbet yapar hadi yaptı diyelim sonrasında siler, o silmedi diyelim telin kendi sahibi silerdi.
Her şey ortada sen görmüyosun.
Bir de ben 2 posta yaptım diyor. Arkadaşı da ben de gönlünü yapacağım diyor. Sonra evde tut ta ben yine geleyim diyor. Iğrenç!Görüyor canım aslında ama kabullenemiyor . Bir kabullense aynanın karşısına geçip bu adam beni eskort bir kadın ile aldattı ve sonrasında yapmadığı belli değil yanı belki de 5 yıldır aldatıliyorum diye bilse sonu boşanmaya kadar gidecek.
Evet orasını okuyunca biranligina kendimi yerine koydum allah yukarda yakarım o adamı yanı cinnet geçirmek ney o an yaşardım herhalde.Bir de ben 2 posta yaptım diyor. Arkadaşı da ben de gönlünü yapacağım diyor. Sonra evde tut ta ben yine geleyim diyor. Iğrenç!
Eşimin bu üslup ile konuşması ayrı bir olay ki bu üslupla konuşan adam bir kere ile kalmamıştır diye düşünüyorumBir de ben 2 posta yaptım diyor. Arkadaşı da ben de gönlünü yapacağım diyor. Sonra evde tut ta ben yine geleyim diyor. Iğrenç!
Bu ne demek hanım efendi ???kendimi berbat hissediyorum. onun yaptığını düşünüyorum ama o yüzden bu kadar affetme yoluna gidiyorum.
Testleri var onların. Doktoruna söylersen seni yönlendiririlk evlendiğim aylar gittim de anlaşılır mı sadece muayene ile?
başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
ne düşündüğümü de çok yazmak istemiyorum. dünden sonra.