- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.509
- 40
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Tamam konu sahibesi kocan pürü pak.
Nasılsa boşanmayacaksin, niye kurcalıyorsun ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polemik olmasın diye yazmıyor neden kurcaladigini. Şimdi de kurcalama nedeni hakkında beyin fırtınası ile karışık polemik yapalım...Tamam konu sahibesi kocan pürü pak.
neden araştırdığımı söylersem konu yine dünkü polemiğe dönecek. o yüzden yazmayım.
başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.Başka numaradan arama ihtimali hiç aklınıza gelmedi tabi.
O iğrenç konuşmalara kılıf uydurmaya çalışmayıp ne yapacaktı?
"Evet karııım seni nişanlanmadan önce aldattım ama dur bekle hataydı" mı diyecekti? Bunu yapan erkek çok az olduğu gibi sizin kocanızın sahip olduğunu zihniyete sahip olan bir erkeğin assssla kabulleneceğine inanmıyorum.
Bir insan neden arkadaşının telefonundan bu şekilde konuşur? Konuşsa neden silmez? Ben asla konuşmam, hadi sarjım bitti konuştum hemen mesajları silerim hele ki böyle bir mesajı silmeden telefonu elimden bırakmam. Tamamen yalan yalan yalan. Bana nedense "ısrarla inanmak istiyor" izlenimi veriyorsunuz, yapmayın olan size olur.
Var mi bilmiyorum ..insallah yokturÇocuğu da mı yoktu
ilk evlendiğim aylar gittim de anlaşılır mı sadece muayene ile?Bir tavsiye daha vereyim doktora gidin mutlaka. Hastalık kapmış olabilirsiniz
Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince aradı?başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
ne düşündüğümü de çok yazmak istemiyorum. dünden sonra.
Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince aradibaşka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince arabaşka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
evdeyken cevaplamadı. telde benim yanımdaydı. dün birşeyler olmuş açamamış. zaten arkadaşı ilk onları anlattı neler olduğunu. hemen bu konuyu konuşmadılar.Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince ara
turkcell uygulaması var her saati ve dakikayı gösteriyor.siz bir de telefondan mı baktınız arama kayıtlarına?
döküman çıkartmadınız mı?
Senin için şuan dua ediyorum eğer gerçekten de arkadaşın birinin dediği gibi leş bir adamsa ve bu aldatma olayı beş yıl öncede kalmayıp devam ettiyse en yakın zamanda yine açığını yakala. Sanırım beş yıl önce de olması sevgiliyken olması sizi ikna ediyor. Yoksa bende arkadaşlar gibi inanmıyorum başkası alacak böyle bir konuşmayı yazacak falan hikaye bunlar. Eğer boşanmayı düşünmüyorsan daha fazla irdeleme çok yipranirsin. Bekarlığa veda partisi yapmış de kapat konuyu.başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
turkcell uygulaması var her saati ve dakikayı gösteriyor.
Telefonla konuşurken, telefonu hoparlöre alıp bir başkasına mesaj atabilir ama konu sahibi ısrarla gerçeği görmek istemiyorHımm ise giderken 8 ve 8.30 arası hep sizinle mi konuştu telden.
Ee WhatsApptan arayıp silmiştir?başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.