aldatma konusu sonrası olanlar

neden araştırdığımı söylersem konu yine dünkü polemiğe dönecek. o yüzden yazmayım.

kızıyorsun bize muhtemelen ama senin kocan leş bir adam.
önceki konuna da yazdım kendin farkedeceksin zaten zamanla o zamana kadar çocuk yapma ki en az hasarla kurtul.

Şu yalana aklı olan inanmaz. 15 yaşındaki yeğenime sevgilisi yapsa inanmaz.15 yaşındaki çocuğun inanmayacağı kadar yalan.
Ayrıca başkası eşinizin telefonundan mesaj atacaksa ben x diye yazardı. Ben annemin telefonundan dahi mesaj atsam ben khmyuk diye yazarım.
Aldatılmışsınız.
Basbaya dümdüz aldatılmışsınız.
İnanıyor gibi görünecekseniz sizin kararınız ama yalan. Çok saçma bir yalan. Basit bir yalan. İnanılacak gibi olmayan bir yalan

Başka numaradan arama ihtimali hiç aklınıza gelmedi tabi.
O iğrenç konuşmalara kılıf uydurmaya çalışmayıp ne yapacaktı?
"Evet karııım seni nişanlanmadan önce aldattım ama dur bekle hataydı" mı diyecekti? Bunu yapan erkek çok az olduğu gibi sizin kocanızın sahip olduğunu zihniyete sahip olan bir erkeğin assssla kabulleneceğine inanmıyorum.
Bir insan neden arkadaşının telefonundan bu şekilde konuşur? Konuşsa neden silmez? Ben asla konuşmam, hadi sarjım bitti konuştum hemen mesajları silerim hele ki böyle bir mesajı silmeden telefonu elimden bırakmam. Tamamen yalan yalan yalan. Bana nedense "ısrarla inanmak istiyor" izlenimi veriyorsunuz, yapmayın olan size olur.
başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
ne düşündüğümü de çok yazmak istemiyorum. dünden sonra.

başka numaradan araması aklıma geldi de eşimle o günden beri evdeydik. bugün 8de işe gitti ama o saatten beri benle konuşuyordu ve 8.30da da arkadaşını aradı. konferansa aldı beni de ben yokmuşum gibi tabi ben inanmıyordum beni bilerek konuşuyor diye düşündüm yine. işte sonra aklıma geldi çağrı kaydı vs. o kadar aklına gelir mi bilemem o mesajları unutan biri çağrı kaydına bakar diye başkasından arayım diye.
Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince aradı?

Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince aradi

Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince ara

siz bir de telefondan mı baktınız arama kayıtlarına?
döküman çıkartmadınız mı?

Yarım saatlik kayıp var. Yani o yarim saatte her yerden her türlü arkadaşını ayarlamış olabilir.. Benim anlamadigim madem arkadaşını arayıp böyle bir duruma girecek neden evdeyken aramadı da ise gidince ara
evdeyken cevaplamadı. telde benim yanımdaydı. dün birşeyler olmuş açamamış. zaten arkadaşı ilk onları anlattı neler olduğunu. hemen bu konuyu konuşmadılar.

Siz sevgiliyken aldatılmıştınız dimi? Ondan bu kadar araştırıyorsunuz?
Şöyle bir şey var ha telefonunu arkadaşı kullanmış olabilir bence bu arada.
Fakat bu telefonun şifresi hiç mi yok yol geçen hanı gibi mesela wp girip o kişiyle yazmışlar?

Ha evet herkesin söyleyeceği ilk yalan başkasına yazdı yalanı tabi
Ama ben böyle bir konuşma yapsam anında silerdim

ama bir yandan da ben de arkadaşlarıma tel veriyorum ama sadece aramaları için birini
Daha önce güvensizlik yaşanmış belli

Ve boşanmayacaksanız kendinizi huzursuz etmeyin arkadaşı yazmış olsun...

o söyledikleri kişiye ulaşamaz mısınız eşiniz görüşmediği arkadaşını aramış sormuş diğer adama da sorulabilir

ya da hiç eşinizin diğer adamla wp konuşmaları falan yok mu?
ya da erkekler grubu falan illaki geçmiştir konusu

bir de bakın yazı tipi önemli kullandığı cümleler eşinizin cümlelerine yazı tipine benziyor mu?

mesela klavyede ı olmasına rağmen ı yerine i yazan çok var

ya da bazı insanlar soru eklerini ayırır mesaj yazarken de bazıları ayırmaz

ya da eşinize özgü bazı deyişler vardır falan iyi analiz edin

bir de sizin sevgililikten itibaren yazışmanız duruyorsa bu iğrenç konuşmanın olduğu günle benim sevgilimle olan konuşmalarıma ve aramalarıma bakardım

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için şuan dua ediyorum eğer gerçekten de arkadaşın birinin dediği gibi leş bir adamsa ve bu aldatma olayı beş yıl öncede kalmayıp devam ettiyse en yakın zamanda yine açığını yakala. Sanırım beş yıl önce de olması sevgiliyken olması sizi ikna ediyor. Yoksa bende arkadaşlar gibi inanmıyorum başkası alacak böyle bir konuşmayı yazacak falan hikaye bunlar. Eğer boşanmayı düşünmüyorsan daha fazla irdeleme çok yipranirsin. Bekarlığa veda partisi yapmış de kapat konuyu. 😢

Ee WhatsApptan arayıp silmiştir?
Messenger'dan arayıp silmiştir?
İnstagramdan yazıp silmiştir?
Hani bunlar zor şeyler değil.
Siz yokmuşsunuz gibi konferansa alması tamamen şov, emin olun arkadaşınında sizin konferansta olduğunuzun haberi vardır. Yaşım 23 bundan 3 yıl önce askerde olan arkadaşıma sevgilisiyle yapmıştık bunu, ben öncesinde arkadaşımı arayıp "Ahmet ceren ile seni arayacağız sen Ceren'in olduğunu belli etmeyeceksin, Ceren'e neden kırıldığını falan anlat tamaaaam mı inandırıcı konuş biraz" diye tembihlemiştim.
E kocanız iki arada bir derede her türlü böyle birşey organize etmiştir.
Siz istediğiniz kadar gözlerinizi kapatın, istediğiniz kadar kocanıza inanın dışarı çıkıp konunuzu başkasının konusu gibi okuduğunuzda neyin ne olduğunu zaten farkedeceksiniz. Adam kaç posta yaptığını bile yazmış, sizde bunlar sahte olabilir mi?

X