öyle bi hacletirim kiii öyle bi hackletirimm donunun rengine kadar öğrenirim:)) kızım onur'un işi bu diyorum ya inanmıyosun, biz daha önce abimle yaptık bunu yani abimin yazılımcı arkadaşı abimin sevgilisinin hesabı hackledi arrtık çok kolay bu işler ama bu en son çare. Kolay yoldan hallederiz şifreyi alsın o gerisi çok basit zaten
şimcik hangi operatörü kullanıyorsa msj cekerek ogrenıceksınız şifresini bu şifre talebi ücretsizdir
sonra sıteden gırıp numarayı ve sıfreyı yazıp bakacaksınız o kontoru olmayan vatandas harbidende masummu...
öyle bi hacletirim kiii öyle bi hackletirimm donunun rengine kadar öğrenirim:)) kızım onur'un işi bu diyorum ya inanmıyosun, biz daha önce abimle yaptık bunu yani abimin yazılımcı arkadaşı abimin sevgilisinin hesabı hackledi arrtık çok kolay bu işler ama bu en son çare. kolay yoldan hallederiz şifreyi alsın o gerisi çok basit zaten
şifre olayını düşünüyorum zaten evet ücretsizse daha kolaymış onu bılmıyodum ben tam türk vedalaşması yaptm
hadı öptüm ,görüşürüz,ii geceler tatlı rüyalar yabanclar napıyo hoşçakal patttttttt:) ahanda bu defa gittim
neyse boşver ya fakir diyon zaten bırakın adamı
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış
bozmayalım muhabbetlerini
sen çok hassaslaştın
Bu gecede bitti beee
Hadi el ele tutuşup yatalım uyuyalım yani
kız fakır ama gururlu degıl işte kadın hergün evden kovuyo adam sırıtıyo
muhabbet yok kavga hergün var
bu kız beni öldürecek yaa. ben mi hassaslaştım nan deminden beri özelden yazısıyonuz gec yazıyonuz ben gidiyom diyen biri vardı burda bence o baya hassaslaştı muayen günü olabilir:)
kızlar ben iyice şapşikleştim saat 4ü geçti yine aydebuz u da yoldan çıkardık:) bence zıbaralım yarın cok gec olmadan buluşalım herkes düşünsün çok kral bi topic açalım. kendimize ait sorıunlarımızı orda konusmayalım ama, misal benim topic bu olsun yine, başka özel sorunu olan(ki olmasın) onu orda knusuruz. orda başka kızlara taktik verelim
bu kız beni öldürecek yaa. Ben mi hassaslaştım nan deminden beri özelden yazısıyonuz gec yazıyonuz ben gidiyom diyen biri vardı burda bence o baya hassaslaştı muayen günü olabilir:)
kızlar ben iyice şapşikleştim saat 4ü geçti yine aydebuz u da yoldan çıkardık:) bence zıbaralım yarın cok gec olmadan buluşalım herkes düşünsün çok kral bi topic açalım. Kendimize ait sorıunlarımızı orda konusmayalım ama, misal benim topic bu olsun yine, başka özel sorunu olan(ki olmasın) onu orda knusuruz. Orda başka kızlara taktik verelim
[sıze=2]nice gitmiş adet sendromu başlıklı bi topicde cvp yazıyooYaa siz çok yaşayın emiii [/sıze]
salak şeyiyi yapmışsın. eline sağlık. bence tam bir yüzsüz. içine sinmesin. yenilir yutulur gibi değil. içinde var bence onun. değişmez. sırnaşik bir tip belli. salla gitsin.
Nice gitmiş adet sendromu başlıklı bi topicde cvp yazıyooYaa siz çok yaşayın emiii
günüm yaklaşıyor evet ama onunda çaresini buldum hayıt içiyorum
Zıbaralım hadiiiiiiiiiiiiiii
ahahaha yemin ederim sesli güldüm yaaabiz olduk kızlar tam bi ekip olduk ahahaha muayen günü galiba diyorum hatun adet sendromuna yorum yazıyo ay buna 3 gün gülerim ben D
benimi takip ediyon
Sendromdayım belki şuan
Joker sanada çare bulabilirim
Ya sayfa takıldı forum takip dedim düzelsin diye bi baktım başka konularda yazıyo hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?