yaaa.. işlerim çoktu.. siz de çok yazmışsınız.. oku oku bitmedi.. yetişemedim konu kapandı.. burdaki en eğlenceli konuydu öyle böyle değil.. çılgınsınız siz.. sevdim sizi.. yeni konuya beni de dahil edin olur mu şekerler..
SANA ÖNERİM EĞER gerçekten kafanda bştrdysen ki içime sinmiyor 1 ay oldu demişssin dönme kararından huylu huyundan vazgeçmez milletle kurlaşıren düşünseydi sinir oluyorum ya böyle...kız da ayrı...............! madem biliyosun sevgilisi olduğunu derdin ne !egoist! Böyle kızları alıcaan evire çevire düvücen ...Ben evlenmedik candan umut kesilmez diyen kız gördüm ya düşünce yapsına bakın işte...hoş artık evli olsanızda farketmiyor kendini düşüren öyle aç kızlar var ki üzülüyorum ...yazık koca bir yazık...Allh hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
ıvıtt bencide bende çıktım yoldam sevgülümle küsüsz şuan neymiş o hadı yat demiş banada ben burda sızınle chat
yapıyomuşum ( sankı bana sarılıpta yatıyorrya )
sabah sınırden 6ya kadar uyuyamadım sonra 7 gibi uyudum galıba, kalktıgımdan beride konuşmuyoruz hiç bişey olmamış gıb bırde
kahvaltı hazırlamış lütfettı dogrusu dışarı çıkmam gezmem tozmam arkadaşım yok b i burda yazıyorum oda gözüne battı adamınya
bana kendı dıyodukı erkek arkadaşın olmasın kadınlarla ark ol dedı hep ,buraya üye oldum şimdide burayı taktı kafasına
ben bu adamı bırakırım böle giderse birde kız gibi oda bana trip yapmıyormu eyy alamyaaaa
Aboooo ne kolay meselelerden adama futbol muamelesi yapıp şut çekiyorsunuz ayol...adamın birşey yaptığı yok büyütme
sanki sarılıp bana yatıyorya demişsin... senin kolların ne işe yarıyor..?? sarılmıyorsa sen sarıl arkadaşım niye romantizmi hep karşı taraftan bekliyorsun...??? sende biraz verici ol lütfen...sinirlenicek bir durum göremedim ben.. demekki çok dandirik şeylere sinirleriniyorsun olmazzz relaks olucaksın... kahvaltıda hazırlamış ohhh mis 20.yüzyılda kahvaltı hazırlayan adamıda bulmuşsun sür ekmeğine balını keyfine bak...
Slmm gececi NeşetleerrrAydebuz sonunda benimde dilime doladın yaa
selam canımmm hahhahah normaldir
Slmmm,
Dior kayıp mı hala?
Slm canım hoşgeldinn. Bugün gelir diye düşünüyodum ama hala yok ortalıkta :44:
Hoşbulduk tatlım, merak ettim mesajı attı kayboldu ortalıktan :)
Konu var mı?? Ben de konu var ama paylaşmaya hazır değilim henüz :)Aynen canım bende merak ediyorum gelsinn artık :) Buarada ben hala başlık arıyorum ama bulamıyorumm :26:
Sende var mı bişiler :)
ha bu arada gs maçı varmış pazar gunu son maçmıymış neymiş malum ben izmirdeyim diyorum bilet alayımda maça gitsin benim herif oda istanbulda burdan bilet alsam o ordan girebilirmi varmı bir bilgisi olan yoksada sorun bi zahmet heriflerinize....
Nicegirl siz nette mi tanışmıştınız??
Tatlım burası kadınlar tribünü, bilsek deriz di mi :)bak bi derdimi yazıyorum destek olan yok ah ulen bi derdi olan bana gelmesin :26:
wooow bebeimm size iyi fingirdeşmeler o zaman
bu gece olmayabilirim malum yarın tatil manitamla gece fingirdeşcez
Konu var mı?? Ben de konu var ama paylaşmaya hazır değilim henüz :)
Konu varsa başlık kolayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?