Bi şeyi 40 kere sölersek olur tabii ayy ne yazıcağımı bilemiyorum Allam paranoyak olurum ben şimdi I see eski sevgili people ahahahah buna koptum yaa bugün yalan dünyada da gecti boyle ni replik bünyamin söyledi orda da kopmuştum
aşağıda ziyaretci görünüyo o mu ki:)) yok olmaz aramızda sanmıyorum herseyi okumuş adam daha bi sey kalmadı sıkılmıştır bence
Aramızda olabilir mi acaba şuan
kızım bugün ben 3 gibi girdim kimse yoktu kendi kendime konustum konsutum gittimbirgünde erken gelin şu topice...
ay ağzından yel alsın hayatım ama adam didik didik okumuş üyelere yazdığım mesajları bile daha merak edilecek bi sey kalmamıştır mahrem filan kalmadı bende hersey seffafkesin bu konuyu sık kullanılanlara falan kaydetmiştir her mesaj bildirim gidiyodurhehehe
ama bence kötü bişey olmuş ya :s hislerim de çok kötüdür malum yengeç burcuyum
kızım bugün ben 3 gibi girdim kimse yoktu kendi kendime konustum konsutum gittim
ay ağzından yel alsın hayatım ama adam didik didik okumuş üyelere yazdığım mesajları bile daha merak edilecek bi sey kalmamıştır mahrem filan kalmadı bende hersey seffaf
yanii canımm yeter ki gönüller bir olsun her şekilde haberleşirizbize mekanmı yok
Oo erkenciyiz :) Valla bu sefer en geç 2 yani sabah kalkamadım
Pazarlık yapmıyorum cnm, 2 gibi yatarım, yetti gari :)
Eee aysu, yeni ne var?
Dior geldi mi, onunkini de kötü bişey sandım korktum.
diorunda bugünkü aysuya olan şeyle birebir aynı gibi
diorunda bugünkü aysuya olan şeyle birebir aynı gibi
Üyelik iptali yaptırmış canım bakalım en kısa zamanda döner inşallah umarım bi sıkıntı yoktur.
kızım bugün ben 3 gibi girdim kimse yoktu kendi kendime konustum konsutum gittim
ay ağzından yel alsın hayatım ama adam didik didik okumuş üyelere yazdığım mesajları bile daha merak edilecek bi sey kalmamıştır mahrem filan kalmadı bende hersey seffaf
bulur bir yolunu
akşamı zor etmiş
meraklı madama
nicegirl sen burçlardan anlıyor muydun??
Bi okudumm Onur burayı bulmuş diyee :) Eşime diyorum ki hadi uyuuyusunda bi an önce geliyim diye vallahi
nicegirl sen burçlardan anlıyor muydun??
Ayy burç dedin şimdi aklıma geldi yaa ben eşimin doğum saatini öğrenmeyi unuttum yahu :)
ulen ben evli olcam
pehhhhhhhhhh
adamı uyutmaya çalışmaktan dünyayı gözün görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?