Aman yarabbii eğer ki böyle bi gelişme de olursa ben hemen matbaa arayışına geçiyorumm canımm
İşin şakası bi tarafa aranızda ki bağ o kadar kuvvetli ki o yüzden hissediyosundur canım Allah hayra çıkarsın gördüğün rüyayı :)
valla sen ara matbaayı burdaki kayıtları versek basarlar şüphesiz :))
o kadar dalga geçtik geçtik google a onur yazınca bu linki vericek diye ay hakkaten öyle olmuşonur aysu kadınlar kulubu yazın burayı veriyo direkt:))
Bi şeyi 40 kere sölersek olur tabii ayy ne yazıcağımı bilemiyorum Allam paranoyak olurum ben şimdi I see eski sevgili people
Aramızda olabilir mi acaba şuan
ayy nicemızda geldi hoşgeldin canım diğer kızlar burda zaten tamam başlayalımm
yok artık okumıycak size şimdi okuduğunu söylediğindeki konuşmayı atıcam sağlam yemin ettirdim. dinlemeyip okursa da kendine kalmış.
ben zaten flower ı onur diye düşünerek yazdım ve hiçbir yalanım yok gayet sakin söyledi biraz sinirlenmiş hakaret ettiğim yerlerde, annesiyle iglili söylediklerimde ama onları zaten flower ı o zannettiğimden zarflamak için söylediğimden sıkıntı yok, başta flower a eski sevgilimle ilgili fal baksana demem de onu onur zannettiğim için tepkisinden anlamak içindi, sonrakler spontane gelişti tabi ve onur'un da haberi var kuntayı ilk başta aradığından filan hiç saklamamıştım.
sadece kuntay'ın senin için bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum dedi.
Aynen o kısmı okuduğunda o da anlamıştır. Gerçi evet canım sen en başından beri okusada bunları biliyo zaten demiştin ama sanırım barışırsanız da seni bidaha bizimle görüştürmezz :18::18:
Flower_79 özür cınım günahını almışız
kendi ağzıyla söylemiş
hey Allahım yaaaa
Oo erkenciyiz :) Valla bu sefer en geç 2 yani sabah kalkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?