oğlak erkeği, terazi yükseleni, balık ay burcu + Benim de koç burcu, başak yükselen, ikizler ay burcu = ?? Ne dersin nicegirl, zor soru di mi :))
29 Nis 19:56 - Ben: Ben senin okuduğunu bile bile yazdim zaten
29 Nis 19:56 - Onur: Ben daha yeni gördüm
29 Nis 19:56 - Onur: Tavsiyelerine uymuşsun ama
29 Nis 19:56 - Ben: Şimdi ne olacak ama sana soyliyim
29 Nis 19:56 - Ben: O üyeliği iptal edicem
29 Nis 19:57 - Onur: Benim bu halimi görmek seni mutlu ediyomuş
29 Nis 19:57 - Ben: Evet ediyo
29 Nis 19:57 - Ben: Ama o anlamda değil
29 Nis 19:57 - Ben: Yani
29 Nis 19:57 - Ben: Benim için cabalaman
29 Nis 19:57 - Ben: Ama aynı zamanda sadece cabalaman
29 Nis 19:57 - Ben: Çaba harcaman çünkü bunu hakettin
29 Nis 19:57 - Ben: Ben de bu özrü hakettim
29 Nis 19:57 - Onur: Ya heralde çabalıcam aysu
29 Nis 19:57 - Onur: Seviyorum deli gibi
Ahh tatlım o benden daha kıskanç :) çok saçma şeyleri kıskanır pess, ben o kadar kıskanç biri değilim kimseyi kıskandığımı hatırlamam.kısaca söyle anlatayım eğer sen çok fazla kıskanç isen ki koç kadını kıskançtır onun bunu dizginlemesi gerekiyor gereksiz kıskançlıkları vardır koçun koça göre sağlıksız bir ilişki cünkü oğlak vurdumduymazdır..!!!! tüm enerjini alır bu ilişki
tahammül sınırlarını zorlar
Tavsiye deil yahu fikir alışverişi yaptık biz :26:
Ben açıkcası kıyameti koparmıştır diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Ya okuyodur diye soru sormaya çekiniyorum yemin etti dedin ama alttaki ziyaretçileri gördükçe onlardan biri Onur'muş gibi geliyo
yine bir whatsaap yazışması falan gelicek kesin
Hele de bizim onun hakkında söylediklerimiz... Haketti tabii farkında..o kadarını yapmaz artık yapıyosa da kendi bilir, yeminim tutarsa anlar o zaman.
ama ben de şaşırdım bu sakin tavrına çok ağır konustuğğum yerler oldu baya tahrik olur diye düşünmüştüm ama gayet olgunlukla karsıladı nedense
o kadarını yapmaz artık yapıyosa da kendi bilir, yeminim tutarsa anlar o zaman.
ama ben de şaşırdım bu sakin tavrına çok ağır konustuğğum yerler oldu baya tahrik olur diye düşünmüştüm ama gayet olgunlukla karsıladı nedense
Ahh tatlım o benden daha kıskanç :) çok saçma şeyleri kıskanır pess, ben o kadar kıskanç biri değilim kimseyi kıskandığımı hatırlamam.
Başka??
nicegirl sen baya sıkıldın galiba
yaaa çıldırıciiiim ben bu çocuğun pişmanlığına çok inandım ya. hala benim bile aklımda "çok sevdim be aysu, her yanım aysu diye inliyo" gibi bişey demişti yaaa
onu da söyledim olumsıuz yorum yapanlara bozulmuş ya dedim onlar ilk baştaydı sonlara doğru yazdıklarını paylaşınca en taş kalplisi bile yumuşadı hele sophiee vardı okumuşsundur senin bi iki cümlene hüngür hüngür ağlamış o çok tatlıydı dedim gördüm gördüm dedi hoşuna gitmiş bi sekilde
:2: ama
ama ama
ben bu konuda söyleyeceklerimi dün söylemiştim kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?