ben işte şu an o senin 45 günlük dönemindeki gibiyim belki bu da benim sınavımdır diyorum, o yüzden bekleyip izliyorum, onu gördüğümde içimden bi ses sarıl diyo ama öbür taraftan manyak mısın nereye sarılıyosun kime sarılıyosun olmaz diyo. yani benim içimden duyduğum tek ses ''sarıl kızım aysu'' olmadıkca ben bu adama sarılamıyorum. içimdeki tek ses''olmaz'' diyene kadar da tamamen gidemiyorum. tabi o bunu bilmiyo. ona kalırsa çoktan bitirdim ama uzatmaları oynuyorum sanıyo. kan tükürsem de kızılcık serbeti içtim diyenlerdenim ben.Aslında her ilişkide bi sınav olur ya sizin sınavınızda budur belkii :) Kimse 4/4lük değil ki canımm kaldı ki Onur'u senelerdir tanıyosun
değiştim dediğinde gerçekten değişip değişemiceğinide en iyi sen anlarsınn :)
Bizde eşimle sorunlar yaşadık evlenmeden önceydi dayanamadım ayrıldım düğüne 2 ay kala hemde ( normalde 22 Eylül 2011 de düğünümüz olucaktı yani ) tam 45 gün boyunca hergün aradı değişicem dedi söz verdi şimdi diyorum ki iyiki o 45 gün ayrı kalmışım yoksa değişmezdi yani
Her şer'de bi hayır vardır canım birazda böle düşünsek fena olmaz :) Onur düşmanı olduk görsek boğazına falan yapışırız yani mazallah
bebek alındı evet mecburdum... 22 yaşındaydım zaten o sorumluluğu alamazdım alırdım sorumluluğuda o sorumluluğu alabilmek için herkesin olgun olması lazım ama kücük kıaymet kopucaktı duyulunca birde aileler benim aile zaten aşiret sağ çıkamazdım mecburdum yani...( yok bekarız evlilik bana onla uzak....!!!!
fake faceler ne içindi?
ben işte şu an o senin 45 günlük dönemindeki gibiyim belki bu da benim sınavımdır diyorum, o yüzden bekleyip izliyorum, onu gördüğümde içimden bi ses sarıl diyo ama öbür taraftan manyak mısın nereye sarılıyosun kime sarılıyosun olmaz diyo. yani benim içimden duyduğum tek ses ''sarıl kızım aysu'' olmadıkca ben bu adama sarılamıyorum. içimdeki tek ses''olmaz'' diyene kadar da tamamen gidemiyorum. tabi o bunu bilmiyo. ona kalırsa çoktan bitirdim ama uzatmaları oynuyorum sanıyo. kan tükürsem de kızılcık serbeti içtim diyenlerdenim ben.
sana da kıyamam ama ya.. kızım ne zor günler geçirmişsin sen ya Allah vermiş sabrını dayanmışsın bravo.
ama anlamadığım yerler var parça parça anlattın, asla evlilik olmaz diyosun ama kopmamışsınız da berabersiniz yani su an dimi? yanlışsam düzelt canım kafam durdu
Anladım cnm.. sekiz senelik beraberlik var yani...
ben işte şu an o senin 45 günlük dönemindeki gibiyim belki bu da benim sınavımdır diyorum, o yüzden bekleyip izliyorum, onu gördüğümde içimden bi ses sarıl diyo ama öbür taraftan manyak mısın nereye sarılıyosun kime sarılıyosun olmaz diyo. yani benim içimden duyduğum tek ses ''sarıl kızım aysu'' olmadıkca ben bu adama sarılamıyorum. içimdeki tek ses''olmaz'' diyene kadar da tamamen gidemiyorum. tabi o bunu bilmiyo. ona kalırsa çoktan bitirdim ama uzatmaları oynuyorum sanıyo. kan tükürsem de kızılcık serbeti içtim diyenlerdenim ben.
sana da kıyamam ama ya.. kızım ne zor günler geçirmişsin sen ya Allah vermiş sabrını dayanmışsın bravo.
ama anlamadığım yerler var parça parça anlattın, asla evlilik olmaz diyosun ama kopmamışsınız da berabersiniz yani su an dimi? yanlışsam düzelt canım kafam durdu
beraberiz şuan evet o aralıklı ayrılıklardan sonra ayrılmadığımız bir 7 ayımız var ilginç :))
aile yapılarımız denk değil bizimkiler biraz enteresan ben kalkıpta seviyorum diyemiyorum korkuyorum bi zarar gelicek diye benim aileden sorunlardan yani...
bende aslında bi hikaye daha vardı ama onu burda anlatamam işte, onur'la yeni başladığımız ilk günler ortaya çıkan, beynimi kemiren bi hikaye, hatta deşifre oldum diye sırf onu anlatıp kızların duasını almak için başka hesap açıp anlattım, kızlara da söyledim tabi durumu, kendi hesabım mrsfreesia ama o deşifre olmuş olabilir o yüzden burdan anlatıyorum diye 11 mayıs 2013te düğünü olacak olan eski 3 senelik birlikte olduğum , ve ayrılmamızdan sonra 4 sene geçmesine rağmen hala beni arayan eski sevgilimle ilgili konu. onun bana olan aşkı onur'u filan sollar ama olmadı bitti. onur'da biliyo bahsettim o yüzden görme ihtimaline rağmen su an yazabiliyorum buraya ama detayına giremem.
zaten o karışıklık çözüldü, onur'la başlayınca onur'a alışınca, çivi çviyi söker hesabı karışıklık karışıklığı çözdü
bi de o konuyu açtığımda öyle bir anlatmışım ki okumazsınız yani o kadar uzun:)
e kızım nolucak sizin durumunuz ? sonu olmayan bi yola girmişsin yarını düşünmeden yaşıyosun farkındasın dimi?
benim konu bi sekilde hallolur seninki daha sıkıntılıymış
Sormak istemiyorum ama tutamadım kendimi, eşinin kabahati neydi?Aysuu sen benim kaybolan kardeşim olabilirmisin acabaŞu yazdığını ben yazsam ancak bu kadar aynı cümleleri kurardım yanii.
Aynen 45 gün ağladı ciddi ciddi hemde annesi,babası diğer akrabaları hergün bizdelerdi nerdeyse o derece kötü durumdaydı yani hatta benim eşim titizdir o 45 günün sonunda ilk görüşmemizde iyice triplere girmiş benim bile üstümdeki iplik vs. şeyleri topluyodu çocuğu insanlığından çıkarıp maymunluğa itmişim resmen töbe töbee
Ama o zaman bile hiç taviz vermemiştim hatta hala söyler sen çok vicdansızsın diye:26: ki alakası yok yani içim içimi yesede dışarıdan hiç bi zaman belli etmedim :) En iyiside bu bence :)
Benim arkadaşım 11 sene sonra evlendi, bir kaç ay önce... biz bayanlar evlenmek için oluruz biriyle umulur ki onlar da öyle olsun..
Sen çok istiyorsun evlenmek, o ne düşünüyor sence? Hiç belli olmaz senden emin olunca evlenmek çakar aklına vallahivarsa kaderde evlenilir... inşallah benim kaderimdede vardır...
evet oldukça sıkıntılı...
Sen çok istiyorsun evlenmek, o ne düşünüyor sence? Hiç belli olmaz senden emin olunca evlenmek çakar aklına vallahi
Aynen öyle canım Allah yardımcınız olsun. Yaranı deşmek gibi olmasın da hiç mi umut yok ? Eğer bu sorumu cvplamak seni üzücekse pas geçebilirsin canım :)
Aysuu sen benim kaybolan kardeşim olabilirmisin acabaŞu yazdığını ben yazsam ancak bu kadar aynı cümleleri kurardım yanii.
Aynen 45 gün ağladı ciddi ciddi hemde annesi,babası diğer akrabaları hergün bizdelerdi nerdeyse o derece kötü durumdaydı yani hatta benim eşim titizdir o 45 günün sonunda ilk görüşmemizde iyice triplere girmiş benim bile üstümdeki iplik vs. şeyleri topluyodu çocuğu insanlığından çıkarıp maymunluğa itmişim resmen töbe töbee
Ama o zaman bile hiç taviz vermemiştim hatta hala söyler sen çok vicdansızsın diye:26: ki alakası yok yani içim içimi yesede dışarıdan hiç bi zaman belli etmedim :) En iyiside bu bence :)
Ama senin de istediğini biliyor, malum sebep ailen heralde. E o da istiyor sen de, ailen ne diyebilir?oda istiyor ben konuyu kapatıyorum malum sebeplerden dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?