bende yaşadım madama adam düzelcem diyosa düzelir ciddiyim...
kaybetme korkusu varsa bunu yapacaktır
denesin görsün 1 ay yaa ne çıkar...
tedbirli denesin işte
seviyo belli
kendini üzüyo kaç gündür ne gerek var
belki onur ikinci istisna olucak
bizdede hata var genel olarak düşman kesiliyoruz direk
bizim ailede genetik herhalde aldatılmak anasını satayım bütün yanlış adamlar bize denk gelmiş, ama kadınların hepsi amazon:) annem teyzem kuzenim.
kuzenin aldatılma macerasını anlatayım, hep ben hep ben sıkılmayın:)
1 senelik sevgilisi, çocuk tapıyo bizim kıza, onur'dan beter köpeği olmuş o derece, bizimki de seviyo ama çocuk daha cok deli divane. Allah'ın sevgili kuluyuz herhalde, facebookta bi yerde bunun sevgilisini görüyorum ben tesadüfen bi grupta bi kıza yorum yapmış, bizimkinin facebook hesabı yok. begendim bunun yorumunu ben, çook zaman önce bi kez karşılaşmıştık bakalım hatırlıcak mı diye, hem de seni gördüm imajı vereyim diye.
bu salak tanımadı tabi, salak cünkü. mesaj ve ekleme talebi geldi saniyesine. hemen kuzenimi aradım anlattım, o da benim kafadan. tamam dedi sakın renk verme hemen ekle. ekledim. başladı bu yavşamaya, bizimkine anlatıyorum böyle böyle. aysu sana bırakıyorum sen bilirsin ne yapacağını konuştur ben gelene kadar dedi neyse biz bi süre konuştuk bi kaç gün bu telefon numarasını verdi, ama nasıl yazılmak herifle ilk defa karsılassam abayı yaktı derim o derece. bi rock festivaline gidecekmş iki bilet aldım diye beni davet etmeler filan, ben de merve moda girdim tabi her yola okay veriyorum adam da buldu merve'yi götürmeye calısıyo
kuzen de bitirdi tabi artık rol yapıyo aşkım maşkım diye, zirveyi bekliyo yani öyle bi bitsin ki beynine kazınsın, tam napsak napsak derken msnde kamera açalım mı dedi bu salak düştü tuzağa, biizim manyağın gözü bi döndü tamam dedi tamam de, lan napıcaksın dememe kalmadı anladım zaten, önce cocuğun kamera açıldı giyinmiş süslenmiş nasıl heyecanla bekliyo gözleri parlıyo pisliğin, kamera açıkken kuzen aradı bunu napıyosun aşkım filan salak da nasıl korkuyo kuzenim de çok baskın bi karakterdir, salak herif hemen kalktı kameranın karsısından ses acık cünkü merve duymasın. diğer odaya girdi ben sandım bi an saygı duruşuna gecip öyle konusacaknapim sevgilim ark var film izliyoruz bıdı bıdı, kapattı telefonu sıra bizim kamerada bizimki oturdu başına bi güzel kamera açıldı sesli görüntü pis pis gülerek cenk s...tir git canım dedi el salladı kapattı nasıl gülüyoruz ama. yani o an bi zafer kazanmışız gibi bi özgüven.
ağlamak zırlamak filan yok, kenarından dönülmüş bi yanlış var olaya bakış açımız bu.
o dönem üniye gidiyodu bizm kız başka sehirde, sınav dönemi yine terminale gidiyo ama hiç konusmuyolar cocuğun haberi yok ne zaman gideceğinden, bi gitmiş boydan boya bi pankart .... affet beni çok seviyorum cadır kurmuş oraya ne zman geleceği belli değil ya, her yere mum yakmış salak , yanına da gitar calan bi kaç arkadaşını almış bütün terminal orda herkes bunlara bakıyo kameramanlar filan eksik yani. durdum durdum bi baktım şöyle acıyarak diyo çok salaksın cenk dedim diyo, sonra da hiç bakmadım binmiş otobüse g.t gibi kalmış rezil olmuş salak o kalabalığa:))
bizimkinin tek numarası ağlaması, yalvarması dil dökmesi evin önünde nöbet tutması
Allahım senin hikayeleri geçtim sizin aileden 12 ciltlik kitap olur vallahi Ama süper ya okurken sanki ben intikam aldım o derece keyifliydi yanii
bende yakaladım fake hesaplarını... owwwww
barışsın diyor yahu :)))
Oh maşallah bide fake hesap mı açmış :26: Sizin son durum ne peki yeni bi olay mı bu? tam bilmiyorum canım o yüzden kusuruma bakma :)
anamm nicegirl den beklenmeyen cümlelerbenim içimdeki ses bekle kızım sen daha diyo. yani aslında çok net kesip atmıştım ama zamanında ben de bu adama biraz çektirdim, yani benim hayatımda biri vardı o bana aşık olduğunda bitmek üzere bi ilişkiydi o dönem çok acı cekmişti o ne gidebiliyodu ne kalabiliyodu, bi ara ayrılmıştık o dönemki sevgilimden onur'la da arkadaşca görüşüyoduk ortak arkadaşlarımız vardı, o o dönem biraz ümitlendi ve sonra biz tekrar barıştık sevgilimle, onur yıkılmıştı, yani benim su anda iletişimi bıcak gibi kesemeyişim aslında biraz da bundan, çok sabretti çok emek verdi kendi emeğini yaktı, aslında en cok kendine yaptı
Aynen öyle canım ama işte o kadar şey görüp okuyunca insan ister istemez
her hareketinin altında da bişiler arıyo. Tabi ki çok seven insan değişebilir ona bi şüphem yok
ama ben kızımız açısından düşünüyorum :) Malum kendisinin karakteri az çok ortada
ilerde sorun yaşamaması için her ayrıntıyı değerlendiriyoruz kendi fikirlerimiz doğrultusunda :)
Bazen abarttığımız oluyu ama Abartmak bizim işimiz
benimki 7 yıllık süren bir ilişki canım ama çok mücadele ettim ben kimsede yoktu yanımda Allahtan başka... :) buldum bir şekilde cünkü çok iyi tanıyorum... !!!
anamm nicegirl den beklenmeyen cümlelerbenim içimdeki ses bekle kızım sen daha diyo. yani aslında çok net kesip atmıştım ama zamanında ben de bu adama biraz çektirdim, yani benim hayatımda biri vardı o bana aşık olduğunda bitmek üzere bi ilişkiydi o dönem çok acı cekmişti o ne gidebiliyodu ne kalabiliyodu, bi ara ayrılmıştık o dönemki sevgilimden onur'la da arkadaşca görüşüyoduk ortak arkadaşlarımız vardı, o o dönem biraz ümitlendi ve sonra biz tekrar barıştık sevgilimle, onur yıkılmıştı, yani benim su anda iletişimi bıcak gibi kesemeyişim aslında biraz da bundan, çok sabretti çok emek verdi kendi emeğini yaktı, aslında en cok kendine yaptı
konu dışı olur banlanırız diye korkumdan sormadım ama dayanamıcamnoldu peki şimdi beraber misiniz? ayrıldınız mı?
kız sen de konu açsana anlat bi oraya bi buraya yazalım :)) merak ettim hikayeyi
benimki 7 yıllık süren bir ilişki canım ama çok mücadele ettim ben kimsede yoktu yanımda Allahtan başka... :) buldum bir şekilde cünkü çok iyi tanıyorum... !!!
konu dışı olur banlanırız diye korkumdan sormadım ama dayanamıcamnoldu peki şimdi beraber misiniz? ayrıldınız mı?
kız sen de konu açsana anlat bi oraya bi buraya yazalım :)) merak ettim hikayeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?