Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan birlikteyiz ve biz 7 senede 50 defa ayrıldık... nette tanıştık ve ben ünv tercihimi istanbul yaptım istanbul mezunuyum yani.. nasıl gözü karalık ama ??? devamı içler acısı...!!!!
yurtta kalıyordum tabi
bizim yurt müdürü kıldı ve ben yaz okuluna kaldım ve senedim bitmişti bir kaç haklı cümlemden sonra beni kapı önüne koydu
yurt bulamadım cünkü herkes tatildeydi bende bunlarda kaldım zaten tanışmıştık artık neyse sonra buldum yurdu :)) memleketime dönmek üzereydim ve final sınavında hamile oldugumu ögrendim içim temiz cünkü... kokrtum kimse yoktu yanımda yaşta 22 falan kardeşimi aradım dedim böle böle.. evleniyorum ben dedim ben evlencem ha benim evlenmem zaten mucize.. babam hasta annem hasta bir evin en ufak en sevilen evladı kan çıkmasından korktum... annem duydu bacım söylemiş annemde bir şekilde hallediceksin bunu dedi.. hallettim... devamıda var uzun benimki yaaaa
ben sizi yerim yaa nasıl tatlı hatunlarsınız hepiniz, buraya her detayı yazıyorum kızlar atladığım hiçbi sey yok cünkü ne kadar yaşarsan yaşa içinde göremediğin seyler oluyo, o yüzden fikiirleriniz çok değerli, yani affetme diyeni de, bence affet diyenin fikrini de enine bıoyuna düşünüyorum, cünkü bizimki öyle ergen çıkması gibi bi ilişki değil biz baya evlilik planı yapıyoduk ailesi filan biliyo annesi resmen seneye düğünü yapalım filan diye düşünüyo kendi söyledi bana kadın, bu kadar didiklemem bundandır, şu olay olmasaydı onur kesinlikle evlenmeyi düşündüğüm adamdı
ay hadi aç bi konu da anlat, onur'la ilgili yeni gelişme oldukca da burdan takip ederiz, konu içinde başka konu olunca kilitliyolar cünkü.
hadi biz sana gelelim iade-i topic e![]()
açmam ben topik mopik... ciddi açmam burayı biliyor zaten girer falan gene aklında canlanmasın adamın
O derece yani...açmam ben topik mopik... ciddi açmam burayı biliyor zaten girer falan gene aklında canlanmasın adamın
konu açamam bacım cünkü ben sorunlarımı hallettim sadece konu değişsin diye anlatıyorum... hem biri görür neme lazım.. baştan sarmasın... kapanmaz ya senin konun merak etme
kuzum gören olsa mesajlarından da görür. benim gibi ol rahat ol adıma kadar verdim kimden korkucam benim gibi mailden deşifre olmadıysan kimse bulamaz. siz şimdi evli misiniz ben de anlamadım? bebek alınmış sanırım?
açmam ben topik mopik... ciddi açmam burayı biliyor zaten girer falan gene aklında canlanmasın adamın
10 satır yazmışsın ama sende kolay şeyler yaşamamışsın nicegirl. Ama sende yılmamışsın o da ayrı bi tebriği hakediyo gerçekten.
Şimdi bi sıkıntınız yok çok şükür emeklerinin karşılığını almışsın en azından canım
şükür madamım... :))