ay bide kardeş çıkıyomuşuz tam yeşilçambi o eksik su an yani her tüürlü entrikamız var maşallah :)))
yani çok klişedir ama bi o kadar da doğrudur, bırakıcaksın dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır. bu yaptığımız tam olarak bu işte. çünkü o durumda yapılması gereken tek sey ayrılmaktır, gelişen sürecte ya iyi ki ayrılmışım dersin, ya iyi ki ayrılmışım dersin:) başka secenek yok. iki türlü de ayrıldığın için kazanırsın. cünkü barışmanın imkansız olmasına rağmen bu adam haftalarca günlerce vazgeçmiyosa, sen olmadığın için yaşayamadığını laflarla değil bizzat hastalıklı ruh haliyle belli ediyosa ve sen artık yüreğinle bu bedeli ödediğine inanıyosan devam edersin 1 şans daha verip iyi ki ayrılmışım dersin çünkü vicdanını temizlemiştir. ama iki gün uğrasıp 3.gün yola devam ederse, yine iyiki ayrılmışım ne mal olduğunu öğrendim yanlıştan döndüm diye sevinirsin.
isteyen kezban desin bu oyunun kuralı budur:) bak ne güzel sen kazanmışsın aşk kazanmış adam senin nasıl güçlü olduğuna bizzat şahit olup inanmış.
ben demin bahsettiğim 3 senelik ilişkide neler yaşadım, sadakatsizliğin s sini yaşatmadı başka sebeplerden ayrıldığımızda telefonu açmazdım, adam istanbuldan kalkar gelirdi beni bursa kodlu no dan arar, telefonu açmamı sağlar benle konusur geri dönerdi. o benim hayatımın en büyük tecrübesidir, seven bi adamın isteynce neler yapabileceğini ben ondan öğrendim
aynen oyunun kuruları bu... herkesin taktiğide bu :))
bursaya gelip bursa nosundan aramasıda ayrı bir delilik helal olsun