- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.203
- Konu Sahibi sonundaoldu
Uzulme, boşa gitsin..ben ikizlere 1700 aliyorum. Bizimki de farkli sehirde, o da cocuklarini haftada 1 arar,2ayda bir gelir 2gun gorup gider. Sorsan islerim yogun der.. erkeklerin cogu boyle.. sana bunlari yapanin cocuk umurunda olur mu ki?çok haklısın artık toparlanmam gerek. 1,5 aydır 60 yaşındaki annem bakıyor bize. ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. ne de uyuyabiliyorum. anneciğimde üzülüyor halime. sana bir şey olsa çocuğun ortada kalır diyor. çok haklı aslında
Kendini bosa uzuyorsun. Zaman geciyor. Bizimde 1.5 yil oldu.. inan bosandigin gun oh be kurtuldum diyeceksin ve onune bakacaksin. Suan ki belirsizlik ve ne olacak nasil olacaklar yoruyor beynini. Durusma gunu gelsin ardina bakmadan uzaklasacaksin emin ol. Adam karaktersizmis. Kendini uzme cicuga da yazik,guclu ol.mutlu anne mutlu evlat demek.
Benim yaptigim tek hata, tazminatimi almadan apar topar bosanmak oldu. Sen alacagini al ve oyle bosan, bak ben hala qlamadim bekliyorum.
Onca derdimin arasinda para pulu gozum gormedi cunku, hata etmisim.
Kendini maddi qnlamda garantiye al ve oyle bosan. Şartım bu de..
Gerisini de dusunme,unut,sil gecmisi.. geriye bakarak yasanmiyor. Ben 1yilda anca toparladim. Kolay gecmiyor ama geciyor..bir bakmissin ben bu adamla nasil kalmisim diyeceksin :)