- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
4 yıldır bağ kurmuyor , bu olaylar olduktan sonra ,yani ben onları rezil ettikten sonra çok kötü birbirlerine girip ayrıldıklarını biliyorum . Bu sürede eski kocanı şu mekanda şu kişiyle gördük diyen arkadaşlarım da oldu , bahsedilen kadın bu değildi , ben lütfen bana birdaha onunla ilgili haber getirmeyin deyince sonra duymaz oldum. Yani bu süre içinde başka ilişkileri oldu, sonrasında dönüp dolaşıp bu kişiye geldi. Geriden haksızlık gibi görünen şeylerin detayları derken ahlak kavramı birdir, kişiye göre değişmez, içinde bulundukları o-durumda nelerle uğraştıkları onları haklı çıkarmaz , ahlak kavramı olan insanın yapacağı şey devam eden evliliğini sonlandırıp , sonra her ne yaşayacaksa onu yaşamak olmalı . Bunlarınki gibi ne yardan ne serden geçememek değil....
Evlenmesi de garip değil , yazdım zaten herhangi biriyle tanışıp evlendiğini düşündüm ki bu bana normal geldi ancak beni öfkelendiren o kadar şeye rağmen , rezilliğe ragmen nasıl evlenmiş olmaları , çünkü tanışma hikayeleri belli, eşlerini aldatarak birlikte oldular...
Olayları aştım , çünkü aldatılmasına rağmen ilişkiyi bitiren , terk eden benim . Eski konumu okuduysanız bir süre sonra onun birleşme çabası oldu ama ben karşılık vermedim , evlenmiş olması mutlu olmaları ya da her şeyin süper olduğu anlamına gelmiyor. Allahlarından bulma ifadesinden çok herkesin yaptıklarıyla ilgiili bir bedel ödediği inancındayım
Bu arada ben sizin bu kınuyla ilgili eski konunuzu okudum. Orada bu pis kadın, evin size ve o zaman 2-3 yaşında olan çocuğunuza, kalmaması için bu pislik adama öğütler veriyordu. Kadının az çok ne olduğu belli.
Hayatı boyunca paragöz, kocasını aldatan, bir başkasının yuvasını yıkan, metres, başkasını bulamadığı için eşini aldatan pis bir herifle evlenmiş etiketlerine sahip olacak. Eski eşin de aynı şekilde, başkasının karısına göz koymuş bir ahlaksız olarak yaşayacak.
Belki ilk başta bu ikisinin evlenmesine üzülmüşsündür. Ama cidden üzülme. Gül geç. Eğer eski eşin, düzgün bir kadınla evlenip yuva kursa belasını bulamazdı, ama artık belasını buldu.
Ama çocuğuna olanı biteni az çok anlat anlayacağı düzeyde. Bu kadın sonuçta çocuğunun kötülüğünü istemiş birisi. Bu kadından çocuğuna iyilik geleceğini sanmıyorum.