• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum galiba

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
34
İstanbul
Kızlar uzun aradan sonra ben geldim :cry: kısa geçiyorum uzatmadan. Yaklaşık 1 ay önce eşim izinliyken balkonda oturuyordu ben şarkı dinlemek için telefonunu istedim bir baktım mesaj :KK57:ama isim kayıtlı değil 'canım ben sakarya ya gidiyorum babaannem ölmüş çok severdim onu dünyam başıma yıkıldı sanki 1 hafta yokum 7sini okunduktan sonra gelicem haberin olsun' !!!!!! Gayet sakin bir üslupla bu ne canım dedim kekeledi ne diyeceğini bilmiyor böyle eli ayağına dolandı benim elim ayağım titriyor tabi kim diyorum bilmiyorum diyor kim diyorum bilmiyorum diyor en sonunda heeee x ya diye kiz ismi soyledi tepem attı dedim şunu ara bakalım sana ne diye hitap ediyor telefonda aradı basın sağolsun dedi hoparlör u açmıyor brn duymayayim diye telefonu elinden almaya çalışıyorum yok eliyle beni ittirip oyle konuşuyor sonra kapattı diyor bak bir şey ypk konuştum ne oldu hemen seni aldattı mı oldum bir bakış attım nefretlik! Mutfağa gittim kızıma mama hazırlamaya kafam hala mesajda tabi geldi bir üste çıkmalar saldırganlık böyle sanki öldürecek beni sonra geldi sarılıyor hadi dışarı çıkalım dolasalim o gün evde dinlenecek adam bana dolasalim diyor sırf brn olayı unutayım diye unutmadım tabi kızım için dolaştık yedik içtik eve geldik akşam oldu ben dedim ki o numarayı istiyorum o kızla konuscm koluma bir vurdu o an bütün vücudum don tuttu sanki ben seni aldatiyor muyum bunu mu ima ediyorsun sen evli bir çocuk babasisin niyr boyle mesaj atabiliyorlar o zaman dedim susuyor bilmiyor mu yoksa evli olduğunu dedim yüzük takmiyordu zaten olay oyle sürdü gitti kızım için sakin oldum artık büyüdü eşim beni öpmeye yaklaştığında.bile korkuyor hemen gelip aramızda ağlıyor bana sarılıyor ona asla dayanamam zaten dedim ben önemli değilim bosanirim senden olur biter ama eger kızımı üzecek bir şey bir hareket bir ihanet olursa yaşatmam seni dedim ve o günden beri yaklaşık 1 aydır çok çok çok Afedersiniz yatağında kardes gibiyim ona zaten hastalığımdan dolayı isteksizim onları düşündükçe bana yaklasinca hep bir bahane buluyorum istemiyorum artık kızım sağlığım evim ailem benim için bunu bana yapma ihtimali bile bendeki tüm sartelleri indiriyor. Merak ettiğim konu mesajı arama kaydını silmiş ispatlanacak bir şey yok beni aldattığına emin miyim onu da bilmiyorum Rabbim şahit ben kimsenin günahıni almam almakta istemem ya yapmadiysa yanlış mı yapıyorum Yardimmm :KK34:

Bence aldatmis. Zor bir durum. Mesaji sordugundaki tavri, cevap verememesi, agresiflesip uste cikmasi, sonra durduk yere anormal bir sekilde disari cikalim gezelim demesi, seni ona iftira atiyor olmakta suclamasi vs.. Kadinla konusmana izin vermemesi. Bunlari gorunce ben net olarak aldattigini dusunuyorum.

Umarim iyi olur her sey senin icin. Yerinde olsam bu isin pesini birakmam asla.

Bir erkek bosuna kekelemez , telefon acarkende yurekli bir sekilde sesi acardi ..
Demekki var birseyler ..

Keske numarayi alsaydiniz ve oyle hareket etseydiniz , ama yanlis yapan herkez bir acik verir ..
Siz yinede gozunuzu ustunde tutun...

Canim kelimesinden anlamalisiniz aslinda kim ki kocaniza canim diyebiliyor arkadaslrin dedgi gbi keske soylemeden mesaj atip gelecek cevaba gore esinize sorsaydiniz bence bnun altnda bise var madem aldatmadim oyle bise yok diyor telefon dokumanlarini alip ogrenin konusmus mu adi falan herseyi cikar bence pesini birakmayin tetikde olun allah yardimciniz olsun cok kotu bi durum :(

Galibası fazla canım. Bildiğin aldatıyor adam seni, telefon dökümanlarına bakacaksın başka yolu yok.Eskiden internetten de bakılabiliyordu şifre ile bir dene bakalım.

Canim kelimesinden anlamalisiniz aslinda kim ki kocaniza canim diyebiliyor arkadaslrin dedgi gbi keske soylemeden mesaj atip gelecek cevaba gore esinize sorsaydiniz bence bnun altnda bise var madem aldatmadim oyle bise yok diyor telefon dokumanlarini alip ogrenin konusmus mu adi falan herseyi cikar bence pesini birakmayin tetikde olun allah yardimciniz olsun cok kotu bi durum :KK43:
Benim dikkatimi ceken o oldu zaten daha ben canım demezken bu ne yakınlık ne canımı

Inkar edip üstüne birde sizi suçluyor ise banada çok masum gelmedi açıkçası.

şüphe kadar kötü bir duygu yok dünyada
allah sabır versin
ama bence hemen aldatmış diyerek düşünmeyin
o kadınla aldatma amaçlı değil de sizin hoşunuza gitmeyecek ama arkadaşlık çerçevesi içinde bir durumu olabilir

Yüzde 99 aldatilmissiniz. Yüzde yüz emin olmak istiyorsaniz dökümanlara bakin.
Ama bosanmayacaksaniz hic ugrasmayim derim unutmaya calisin her ögrendiginiz sizi daha cok üzücek.
Büyük ihtimal kiz evli oldugunu bile bilmiyor.

Allah yardımcınız olsun öncelikle. Güvenin sarsılması çok kötü bir şeydir. Öncelikle sakin olun ve öğrenmeye çalışın. Operatörlerin birçoğunda hangi numaralarda mesajlaşıldığı, arama yapıldığı döküm olarak çıkıyor internet şubelerinde. Öncelikle bu kayıtlara bakın saatler de görünüyor dökümde. Fevri davranmamanızı öneririm bir yuva kolay kurulmuyor ve sizin bir evladınız var. Emin olmadan herhangi bir karar vermeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eğer rehbere kayitliysa ve telefonu samsung modelse rehbere girip o ismin ustune tiklayip seçenekler kismindan geçmişe basip mesajlari konusmalari görebilirsiniz.
Telefonda ne kadar silerse silsin ordan silinmez. Orayi da buyuk ihtimalle bilmiyordur zaten...
Allah yardimciniz olsun. Ha ama bunu kaldirabilecekseniz öğrenin.
Eğer ayrilmayacaksaniz hiç ogrenmeyin...

Nasil beni oyaliyor diyebiliyosunuz siz eminmisiniz kocanizin sizi aldatip aldatmadigindan onemli olan sizin emin olmaniz kocanizi biz degil siz taniyosunuz nasil unutabiliyosunuz aklim almadi alir karsima konusur essek gbide o sifreyi dokumanlari aldirttirdim ben olsaydim ortda net olmayan gizli biseler var bunada sahit olmussunuz daha neyi bekliyosunuz ki eger aldattysa ki ole gozukuyor emin olduktan sonra bosanmicaksaniz ustelemeyin susup oturun yoksa geregini yapicaksaniz herseyi bulup kapinin onune koyun ne siz unutun nede sizi oyalamasina firsat verin

Back