• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum galiba

Harekete geçmeden tam net emin olun derim telini biri öğrenmiş gelişine mesajı sallamış ta olabilir .
aldattigindan emin olursaniz bosanacaksaniz konusma detaylarini alin, online olarak erisim zor degil,
Sonra da onunla tartismaya girmeden bir avukata danisin...

Eger tekrar aldatmazsa bosanmam diyorsaniz affedn, belirsizligin ustune gitmeyin ve bir sure sonra bu kardes kardes uyumayi birakin,
Cunku sizden duygusal ve cinsel bir yakinlik bulamadikca aldatmaya yonelecek, ustelik bu sefer kendisini hakli gostermesi daha da zorunuza gider, o hayatini yasarken siz mutsuzlugunuza cocugunuzu sahit ederek devam edersiniz...

Anliyorum zor ancak cok gecmeden bir karar verip uygulamaya koyun bence. Sakinlestikten sonra belirsizlik durumu devam ettikce hepten cokmeniz, donup dolasip ayni noktaya varmaniz olasi...
Yakın durmuyor dokuman çıkarmaya hep bir tartışmaya giriyor dokuman diyince

Fatura kesim tarihi bu ayin 25i bana ayin 25.de dokuman çıkartabilirsiniz dediler dedi aradim bugün söyledim ne hala olayın pesindesin sen bana guvenmiyorsan bende sana guvenmiyorum sende dışarı çıkıyorum diyorsun ama nereye gidiyorsun nerden.bileyim dedi eve gelince dokucem herseyi ortaya ondan sonra o yoluna ben yoluma

Sana bunu söylediğinde sen ispata çalışmadın değil mi? Elin ayağına dolanmadı? Aldatan ve aldatmayan psikolojisi işte...

Aldatmamış bile olsa sırf seni rahatlatmak için o dökümanı çıkarttırması gerekiyor...

Hayır boşanma için elbetteki gerekli ancak ben konu sahibinin emin olması için herhangi bir dökümana gerek olmadığını söylemeye çalıştım. Eger eşi karısına şaka yapmıyorsa başka ikinci bir olasılık yok. Konu sahibi boşanır yada boşanmaz onu bilemem, ama açık bir şekilde aldatılıyor

bence hic kafana takma en guzeli ne biliyormusun? soyle kendine bir guzel bakim yap sacinla oyna guzel giyin makyajsiz dolasma onada vurdum duymaz davran ama asla aldatthini dusunme ona guvendigini belli et bak nasil ters kose olup sana donuyo biz kadinlar bakimsizlasiyruz evlenince malesef ister istemez.

Arkadaşıymis gençlik arkadaşı

Niçin rehberine kayıtlı değilmiş?

Numaraya bakınca ona ait olduğunu nasıl anlamış, ezbere mi biliyormuş?

Arkadaşı ne sebeple haber verme ihtiyacı hissetmiş?

Aldatma olmayabilir, eşinizin sizin hoşunuza gitmeyecek samimi bir arkadaşlığı da olabilir. Ama şüpheyle yaşamak zor. Öğrenin ve ona göre karar verin.

bence hic kafana takma en guzeli ne biliyormusun? soyle kendine bir guzel bakim yap sacinla oyna guzel giyin makyajsiz dolasma onada vurdum duymaz davran ama asla aldatthini dusunme ona guvendigini belli et bak nasil ters kose olup sana donuyo biz kadinlar bakimsizlasiyruz evlenince malesef ister istemez.

Bu düşünce tarzı m.ö. 700 lerde bitti sanıyordum...

Tehdit et, telefon dök

Sana bunu söylediğinde sen ispata çalışmadın değil mi? Elin ayağına dolanmadı? Aldatan ve aldatmayan psikolojisi işte...

Aldatmamış bile olsa sırf seni rahatlatmak için o dökümanı çıkarttırması gerekiyor...
Kesinlikle katılıyorum. Zaten ailesiyle aynı binada yaşıyoruz hattım onun üzerine ve başka semtten geldim ben buraya. Dedim ailen nereye ne zaman gitti ne zaman geldi diye yetistirir sana bu bir hattım senin üzerine git dokumanini çıkar burda herkesi tanıyorsun biri benimle birini görse sana yetistirir ben kiz arkadaşımla bir cafeye bile gitsem anında haberi oluyor yani ben bebeğimle böyle bir şey yapmaya gidebilir miyim ne kadar utanç verici

Hayata ve ikili ilişkilere bakım , makyaj yapılamıyor malesef. Elbette herkes kendine saygısından kendine bakmalı ancak bunlar için yanınızda yörenizde tutabileceğiniz adamlarla yaşlılıkta , hastalıkta yanyana olabileceğiniz ihtimali çok düşük

kesin aldatılıyorsun diyenler neye dayanarak bunu söylüyorlar merak ettim
bakın eşiniz sosyal bir ortamda çalışıyormuş
orada sizin hoşlanmayacağınız bir samimiyet, sohbet içerisine girmiş olabilir ama bu aldattığını göstermez
Sizin de eşinizin telefonuna 'Canım Sakarya'ya gidiyorum' yazılı mesaj gelse iyi niyetli düşüneceksiniz yani.
Ben de aldatıldığınızı düşünüyorum konu sahibi, kızla telefon görüşmesini size dinletmemesi ve panik olması bunu gösteriyor. Burada okuduğum tüm aldatılma konularında adamlar ya ağlıyor, ya şiddet uygulayıp üste çıkmaya çalışıyor, ya da göstermelik olarak iyi davranıyordu. Boşanacaksanız girin bu işin içine.

Arkadaşım bırak hitap etme şeklini, bilgi veriyor resmen 1 hafta yokum sonra gelicem falan diye tövbe tövbe çok belli bence durum, sen sürekli görüşmediğin birine bir tanıdığa bir hafta yokum diye bilgi verir misin ?

Fatura kesim tarihi bu ayin 25i bana ayin 25.de dokuman çıkartabilirsiniz dediler dedi aradim bugün söyledim ne hala olayın pesindesin sen bana guvenmiyorsan bende sana guvenmiyorum sende dışarı çıkıyorum diyorsun ama nereye gidiyorsun nerden.bileyim dedi eve gelince dokucem herseyi ortaya ondan sonra o yoluna ben yoluma

Tabi alin okumu hersey ortaya cikar
Belkide bi arkadasidir size diyememistr yanlis anlarsin diye
Yinede biz olaya iyi tarafindan bakalim..

konuşmayı dinletmeyip üste çıkmaya çalışması işkillendirici,

normal arkadaş değil bu kişi kesinlikle.

Back