- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi Denizdekikum
Sonra ne oldu =) telefonu kapatinca filan yani
Uzun uzun kısa kesmeden anlat ama
Rahatsız olduysanız,okumayınız. Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra ne oldu =) telefonu kapatinca filan yani
Uzun uzun kısa kesmeden anlat ama
He tamam ben burada konu açtığın kışı sanmıştım,ama farketmez son konu açtığın kişide problemliYok yok Bu ilişkimden önce 6 yıllık bir ilişkim daha vardı.Bu o kısımdan bir alıntı Ay bu zaten öyle bişey yapsa,arkasından konuşmak gibi olmasın bunca sıkıntın derdin arasında haklı bi kapı açılırda içime dert etmeden ne dinlicem ulen seni ben okula devam istemiyosan kendiiin bilirsin derim
He tamam ben burada konu açtığın kışı sanmıştım,ama farketmez son konu açtığın kişide problemli
Kizzzz. Yemin ederim ciddi sordum hoşuma gitti öyle zor durumda kalması filanRahatsız olduysanız,okumayınız. Teşekkürler
Rahatsız olduysanız,okumayınız. Teşekkürler
Kizzzz. Yemin ederim ciddi sordum hoşuma gitti öyle zor durumda kalması filan
Hemende alınmışsın ya güzelim
Ciddi ciddi hemen o anda biraktin miAy ne bileyim yazıda uzun uzun anlat kısmını okuyunca bi döndüm yazdığıma baktım,ve evet uzun olmuş dedim Kapattıktan sonra işte ben eşyalarımı aldım çıktım o peşimden koştu taksi geldi ben bindim o kaldı hat değiştirdim sonra ne oldu bilmiyorum,muhtemelen yeşil ışığa geçiş yapmıştır
Ciddi ciddi hemen o anda biraktin mi
Masallahhhhh hayran oldum iradene
Ee ulaşmaya filan çalışmadı mi
Valla sen yazana kadar yedim yani..Eski konu oldugunu yeni gördüm...Ama konu icinde konu var sanki 3 kişi ayrı ayrı derdini yazmış gibi. Hasta hasta neler yaşıyorum yaaaaBu eski konuları nereden buluyorsunuz ya.
Hattin online islemler menusunden saat kacta arams kacta mesaj atmis ulaaabilirainiz sadece o yokken sifreyi alin telden yeterli :)Dökümanları istedim oyaliyor beni hep unutuyorum
keşke ağlasalar canım yeni model şerefsizlik türemiş bayana el kaldırıyorlar birebir yaşadım aynısını Allah ından bulsunlar pisliklerSizin de eşinizin telefonuna 'Canım Sakarya'ya gidiyorum' yazılı mesaj gelse iyi niyetli düşüneceksiniz yani.
Ben de aldatıldığınızı düşünüyorum konu sahibi, kızla telefon görüşmesini size dinletmemesi ve panik olması bunu gösteriyor. Burada okuduğum tüm aldatılma konularında adamlar ya ağlıyor, ya şiddet uygulayıp üste çıkmaya çalışıyor, ya da göstermelik olarak iyi davranıyordu. Boşanacaksanız girin bu işin içine.