Aldatılıyormuyum!!!!!

Elime biraz delil geçtikten sonra arayıp konuşturmam daha iyi olmaz mı ne yapacağı mı bilmiyorum inanın
Delil dediginiz nedir? Onu toplayana kadar tekrar birseyler yasanmasini mi bekleyeceksiniz
belki de kisa bir florttu
Eger beklemede kalirsaniz birsey ogrenemeyebilirsiniz
Kadini arayip 2.el sitelerinde gelip kapidan alma gibi bi durumun olmadigini durumu aciklamasini gerekirse sikayet edeceginizi soyleyin karsi taraf esiniz benimle flort etti adresini verdi vs diye herseyi anlatabilir

Eskiden kadının çekmecesinden sütyen araklarlardı. Şimdi yöntemi geliştirdiler.

Kitap mitap bahane kardeşim. Kadın resmen araştırmaya gelmiş. Hiç sesini çıkarma takip et. Biyerdrn açık verirler.

Letgo üzerinden de insanlar birbirine yürüyor.. Her şey olabilir. Eşinize bir şey demeden takip edin. Hatta letgo hesabına mesajlarına bir bakın.

Kadını arayın da herkes her şeyi öğrensin. Belki onu da bekarım diye kandırdı. Sizin evlilik zaten yıllar önce bitmiş, o zamanlar bile eşiniz uçanı kaçanı kaçırmıyormuş. Delil kanıt yazıp duruyorusunuz, bundan iyi delil mi olur? Arayın, hem kadın evli birinin tuzağına düşmesin hem de siz istediğinizi alırsınız. Yazışma buluşma vs ne varsa aralarında öğrenirsiniz o kadından.

Yalnız yine çocuğu bahane edip susup oturacaksanız hiç girmeyin bu işlere.

Evet, özellikle Orhan Toker bu konu üzerinde çok duruyor.

Ben ordan bir şeylere bakarken çok bilinçsiz ailelere denk geldim. Bebeğinin kıyafetlerini satmak istiyorlar fakat bebeğine gidirip yüzü açık fotoğraf atan bir anneyi uyarmıştım kadın teşekkür ederek fotoğrafı kaldırmıştı. Bebek de maşallah tombiş güzeller güzeli bir bebekti. Şort takım giydirmişti bebeği yatırmış kıyafeti o şekil satıyordu bir de yakın çekim yapmış. Bir sürü pedofili sapık var hiç gerek yok yani.

Son düzenleme:
Bunun bedelğni ödemeli salak yerine koymasında hafiye gibiyim şuan açık verir inş

Tamam da napacaksin bosicaksan eyvalla ugras arastir noktasina kadar bul.
Ha yok bosanmam sacma sapan triplere girip Evi terk Eder herkese duyurur sonrada iki kuru yalan söze Eve dönerim diyorsan girme o Tops.

Niyeti sadece kitap almak olan biri niye sorsun ki kimle yaşıyor vs diye ben de letgodan satış yaptım kimseyi evime cagirmadim ayrica

Ne diyeceğim ki
Arayıp, ismiyle hitap ederek merhaba deyin. Eşinizin ismini vererek, falanca beye kitap satmışsınız deyin. Evet, neden aradınız falan derse, ben onun eşiyim. Siz buraya gelip eşimi sormuşsunuz deyin. Muhtemelen o kadını da aldatmıştır ve bekar olduğunu söylemiştir. Bu sebeple kadın ona öfkelidir ve size yardım eder. Telefon etmeden önce, ses kaydetme kısmından kaydı da açın. Hem elinizde delil olsun. Belki kadın mahkemede şahitlik bile yapar. O kadının telefonunda eşinizle olan konuşmaları duruyorsa, size vermeyi kabul ederse en büyük delil bu olur. Adamı donuna kadar soyar, neyi varsa alırsınız. Nafaka da ödemek zorunda. Siz kendinize mis gibi hayat kurarsınız. Önce kendinize bir avukat tutun. Başta sadece vekalet ücreti ödeniyor. Kalan bütün masraflar, boşanma olduktan sonra kocadan alınıyor. Aldatma durumunda da mahkeme zaten boşar. Öncelikli olarak şu adamdan kurtulmaya bakın. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Adamın birinden kitap almaya evine gitsem yalnız kadın olarak ben olsam çekinirim yani ailesi var mı diye sorması bundan olabilir.tanımıyor etmiyor adamla aynı evde bulunmak istememiştir.ben olsam kitapları aşağıdan alırdım gerçe eve falan çıkmazdım belki adam sapık.facebooktan kedi almıştım bir hanımdan dışarıda durakta buluşmuştuk evden alabilirsiniz isterseniz demişti ama yok ben ne bileyim kim var evde.lisedeyken cahillik edip adamin birinin petshopunun ustunde yavru kuslari oldugundan cikmistik sonra kuş alacam diye tacize uğramıştı arkadaşım koşarak uzaklaşmıştık.başka şüpheli şeyler varsa bilmem ama tek başına çok şüpheli gelmedi.

Arkadaşlarda söylemiş zaten. Aldatılıyorsunuz net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…