• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyormuyum!!!!!

Evliliğiniz kac yıldır sıkıntılıymiş zaten.
Esiniz daha önce eve gelmeden sosyal medya hesaplarını siliyormuş, sürekli beğeniler, kadınlara istekler, sizin yorum yapmanızı da istemiyormuş ayrica. Aranızda boşanma lafı sürekli geçmiş, aylarca süren küsmeler.
Zaten bitmiş sizin evliliğiniz. Daha önce de aldatılmışsinizdir,simdi de aldatılıyorsunuz gibi duruyor.

Kadın eşinizden şüphelenip, evli olup olmadığını öğrenmek için komşulara kiminle yaşıyor diye sormuştur.
Hatırladım ben de. Kapının önüne konana kadar boşanmaz konu sahibi. Hiç şeetmeyelim o yüzden.

Evliliğiniz kac yıldır sıkıntılıymiş zaten.
Esiniz daha önce eve gelmeden sosyal medya hesaplarını siliyormuş, sürekli beğeniler, kadınlara istekler, sizin yorum yapmanızı da istemiyormuş ayrica. Aranızda boşanma lafı sürekli geçmiş, aylarca süren küsmeler.
Zaten bitmiş sizin evliliğiniz. Daha önce de aldatılmışsinizdir,simdi de aldatılıyorsunuz gibi duruyor.

Kadın eşinizden şüphelenip, evli olup olmadığını öğrenmek için komşulara kiminle yaşıyor diye sormuştur.
Ah işte salak kafam kızım ozamanlar çok küçüktü ve kendime yediremedim kabullenemedim 3 senedir de çatırdıyor şuan tek derdim kanıt toplamak sakin kalacağım
Aynı şeyleri yapıyor biliyormusunuz kğs kalarak beni çıldırtıp kavgaya sebep olan ben olayım diye bekliyor

Ah işte salak kafam kızım ozamanlar çok küçüktü ve kendime yediremedim kabullenemedim 3 senedir de çatırdıyor şuan tek derdim kanıt toplamak sakin kalacağım
Aynı şeyleri yapıyor biliyormusunuz kğs kalarak beni çıldırtıp kavgaya sebep olan ben olayım diye bekliyor
3 yıldır ne yaptınız peki?
Bu kadar kötü, sonu belli evlilik devam ederken, kendinizi, çocuğunuzu düşünerek bir şeyler yapmışsinizdir umarım.
Kanıt toplayacağım derken yine bir 3 yıl geçer muhtemelen bende söylemesi.

Mrhb arkadaşlar 1aydır memleketteydim eşim gelmedi yol çok uzak vs masraf olmasın diye benimde işime geldi rahat rahat takılırım dedim ama gelmeme 1 hafta kala evimin önüne bir kadın geliyor eşimi soruyor kitap alıcaktım diye(bu olaydan 1 gün sonrada eşim letgodan kitap sattığını söylemişti) bana komşular geldikten sonra söyledi kimle yaşıyor diye sormuş eşi ve kızıyla demişler ailesi veya annesiyle yaşıyor diye biliyordum demiş ama ailesi annesi tam emin değiller yani letgodan kitap almaya gelen biri niye bukadar soru sorsun yada aynı işyerindesin neden eve kadar geldin.neyse bu olay olduktan sonra ben eve geldim ve eşim aile arasında konuşulan bir mevzu yüzünden tavır aldı öyle diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır benimle ne temas kuruyor ne diyolog ufak şeyler dışında telefonunu kurcaladım bu kadının numarası engellenmişti.şöyle birşey de var bide eşim 2 dir dışarı çıkıp banyodan sonra kontrol ettim baksırının özel bölgesi hep yıkanıyor ama özellikle o kısım yani neden yıkar ki insan sadece o kısmı😳nasıl takip edebilirim nasıl ortaya çıkartırım
yakında anlarsınız her türlü ele verir kendini zaten, vermeyede başlamış

Bu kadar kötü, sonu belli evlilik devam ederken, kendinizi, çocuğunuzu düşünerek bir şeyler yapmışsinizdir umarım.
Araya kazara bi çocuk daha sıkışır tadından yenmez sonra.

2,5 sene önce bitmiş evliliğiniz. O zaman açtığınız konuda da başka biri olabilir denmiş. Bardak çanak kırmalı, vurmalı küsmeli, yatak ayırmalı geçen 30 ay. Bence de siz boşanmazsınız. Hafiye gibiyim yazmışsınız, kanıtı delili toplayıp toplayıp oturursunuz.
Hesaba katmadığınız ama çok önemli bir şey var. Herkes sevmeyi sevilmeyi huzurlu yaşamayı mutlu olmayı hak eder. Olmuyorsa olmuyor, ısrarınız neden?

Mrhb arkadaşlar 1aydır memleketteydim eşim gelmedi yol çok uzak vs masraf olmasın diye benimde işime geldi rahat rahat takılırım dedim ama gelmeme 1 hafta kala evimin önüne bir kadın geliyor eşimi soruyor kitap alıcaktım diye(bu olaydan 1 gün sonrada eşim letgodan kitap sattığını söylemişti) bana komşular geldikten sonra söyledi kimle yaşıyor diye sormuş eşi ve kızıyla demişler ailesi veya annesiyle yaşıyor diye biliyordum demiş ama ailesi annesi tam emin değiller yani letgodan kitap almaya gelen biri niye bukadar soru sorsun yada aynı işyerindesin neden eve kadar geldin.neyse bu olay olduktan sonra ben eve geldim ve eşim aile arasında konuşulan bir mevzu yüzünden tavır aldı öyle diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır benimle ne temas kuruyor ne diyolog ufak şeyler dışında telefonunu kurcaladım bu kadının numarası engellenmişti.şöyle birşey de var bide eşim 2 dir dışarı çıkıp banyodan sonra kontrol ettim baksırının özel bölgesi hep yıkanıyor ama özellikle o kısım yani neden yıkar ki insan sadece o kısmı😳nasıl takip edebilirim nasıl ortaya çıkartırım
Her şey çok ortada değil mi zaten? Belliki kıza evli olduğunu söylememiş, kız şüphelenip kapıya gelip küçük çaplı araştırmış. Kitap satan biri niye ailesiyle yaşayıp yaşamadığını sorsun üstüne bir de ben annesiyle yaşıyor sanıyordum desin ki, Ona ne şeceresinden.

Zaten her şey alenen ortada bir de delil bırakmamak için iç çamaşırını bile yıkıyormus. Eğer boşanacaksanız gizlice takip edip delil toplayın. Yok ben boşanmam diyorsanız da hiç kurcalayıp kendinize eziyet etmeyin. Sonra bu tipler karım zaten gitmiyor elimin altında diye iyice kuduruyorlar.

İki kere ikinci el alışveriş yaptım. Birinde evimize getirdiler ama kimse hayat hikayemizi sormadı. Engellenen numarayı alın ve arayın.

Kanıt toplamam lazım yüzüne vurmak ve boşanma davasında daha çok şey haketmek için yoksa dediğiniz gibi inkar birkere yapan birdaha yapar nasılsa devam ettircektir en azından ayıbıyla boğulsun ben çok mücadele ettim bu adam için ama bu son nokta herşeye boyun eğdim buna eğmyecğim
herşeyden önce 1 aydır görmeyen adam veya kadın her açıkdan özlemiş olur temas kurmamak şöyle dursun
başlığınızı okuduğum anda şüphelendiyse vardır diye düşündüm
kadınlar hisseder

bide hadi kitap satın aldı o kadın.. ne cesaret evine kadar geliyor bilmediği insanın

Kadın resmen evinize kadar gelip keşif yapmış. Çoktan bitirmeniz gereken bir evliliğiniz var ayrıca

Atanmaya çalıştım kpss den olmadı huzurlu bi prtam olmayınca oda olmadı

Kadinin nosu madem engellenmis neden noyu kaydedip sonra da kadini arayip sormuyorsunuz? Komsularim soyledi kitap alicam adi altinda kapima kadar gelip esimin cetelesine kadar sormussunuz amaciniz nedir gibisine sorsan kadin da dokulur muhtemelen esiniz benimle flortlesti bekar oldugunu soyledi vs vs
Kadinin nosu madem engellenmis neden noyu kaydedip sonra da kadini arayip sormuyorsunuz? Komsularim soyledi kitap alicam adi altinda kapima kadar gelip esimin cetelesine kadar sormussunuz amaciniz nedir gibisine sorsan kadin da dokulur muhtemelen esiniz benimle flortlesti bekar oldugunu soyledi vs vs
Elime biraz delil geçtikten sonra arayıp konuşturmam daha iyi olmaz mı ne yapacağı mı bilmiyorum inanın

Bu 2.el satış uygulamalarının t*nder gibi kullanıldığını duymuştum. 🤣
Ben de ikinci el kıyafet sitelerinden kadınların giyilmiş iç çamaşırı ve yıkanmamış kıyafetlerini satın alan erkekleri duymuştum. Pedofililer de çocukların külotlu çoraplarını falan özellikle giyilmiş ama yıkanmamış olsun diye ısrar ederek satın almak istiyor, çorabın Çocuğun üzerinde fotoğrafı varsa bi koyun da ürüne bakayım falan diyorlarmıs. Ne günlere kaldık demi.

Elime biraz delil geçtikten sonra arayıp konuşturmam daha iyi olmaz mı ne yapacağı mı bilmiyorum inanın
Mesela kadını arayıp komşulara bizi sormuşsunuz, siz kimsiniz de soruyorsunuz, savcılığa şikayet edeceğim korktum sizden deseniz, anında öter, 3 Saniye veriyorum buna.

Back