Aldatılıyormuyum!!!!!

Hatırladım ben de. Kapının önüne konana kadar boşanmaz konu sahibi. Hiç şeetmeyelim o yüzden.

Ah işte salak kafam kızım ozamanlar çok küçüktü ve kendime yediremedim kabullenemedim 3 senedir de çatırdıyor şuan tek derdim kanıt toplamak sakin kalacağım
Aynı şeyleri yapıyor biliyormusunuz kğs kalarak beni çıldırtıp kavgaya sebep olan ben olayım diye bekliyor

3 yıldır ne yaptınız peki?
Bu kadar kötü, sonu belli evlilik devam ederken, kendinizi, çocuğunuzu düşünerek bir şeyler yapmışsinizdir umarım.
Kanıt toplayacağım derken yine bir 3 yıl geçer muhtemelen bende söylemesi.

yakında anlarsınız her türlü ele verir kendini zaten, vermeyede başlamış

Araya kazara bi çocuk daha sıkışır tadından yenmez sonra.

2,5 sene önce bitmiş evliliğiniz. O zaman açtığınız konuda da başka biri olabilir denmiş. Bardak çanak kırmalı, vurmalı küsmeli, yatak ayırmalı geçen 30 ay. Bence de siz boşanmazsınız. Hafiye gibiyim yazmışsınız, kanıtı delili toplayıp toplayıp oturursunuz.
Hesaba katmadığınız ama çok önemli bir şey var. Herkes sevmeyi sevilmeyi huzurlu yaşamayı mutlu olmayı hak eder. Olmuyorsa olmuyor, ısrarınız neden?

Her şey çok ortada değil mi zaten? Belliki kıza evli olduğunu söylememiş, kız şüphelenip kapıya gelip küçük çaplı araştırmış. Kitap satan biri niye ailesiyle yaşayıp yaşamadığını sorsun üstüne bir de ben annesiyle yaşıyor sanıyordum desin ki, Ona ne şeceresinden.

Zaten her şey alenen ortada bir de delil bırakmamak için iç çamaşırını bile yıkıyormus. Eğer boşanacaksanız gizlice takip edip delil toplayın. Yok ben boşanmam diyorsanız da hiç kurcalayıp kendinize eziyet etmeyin. Sonra bu tipler karım zaten gitmiyor elimin altında diye iyice kuduruyorlar.

İki kere ikinci el alışveriş yaptım. Birinde evimize getirdiler ama kimse hayat hikayemizi sormadı. Engellenen numarayı alın ve arayın.

herşeyden önce 1 aydır görmeyen adam veya kadın her açıkdan özlemiş olur temas kurmamak şöyle dursun
başlığınızı okuduğum anda şüphelendiyse vardır diye düşündüm
kadınlar hisseder

bide hadi kitap satın aldı o kadın.. ne cesaret evine kadar geliyor bilmediği insanın

Kadın resmen evinize kadar gelip keşif yapmış. Çoktan bitirmeniz gereken bir evliliğiniz var ayrıca

Atanmaya çalıştım kpss den olmadı huzurlu bi prtam olmayınca oda olmadı

Elime biraz delil geçtikten sonra arayıp konuşturmam daha iyi olmaz mı ne yapacağı mı bilmiyorum inanın

Bu 2.el satış uygulamalarının t*nder gibi kullanıldığını duymuştum.
Ben de ikinci el kıyafet sitelerinden kadınların giyilmiş iç çamaşırı ve yıkanmamış kıyafetlerini satın alan erkekleri duymuştum. Pedofililer de çocukların külotlu çoraplarını falan özellikle giyilmiş ama yıkanmamış olsun diye ısrar ederek satın almak istiyor, çorabın Çocuğun üzerinde fotoğrafı varsa bi koyun da ürüne bakayım falan diyorlarmıs. Ne günlere kaldık demi.

Elime biraz delil geçtikten sonra arayıp konuşturmam daha iyi olmaz mı ne yapacağı mı bilmiyorum inanın
Mesela kadını arayıp komşulara bizi sormuşsunuz, siz kimsiniz de soruyorsunuz, savcılığa şikayet edeceğim korktum sizden deseniz, anında öter, 3 Saniye veriyorum buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…