Mrhb arkadaşlar 1aydır memleketteydim eşim gelmedi yol çok uzak vs masraf olmasın diye benimde işime geldi rahat rahat takılırım dedim ama gelmeme 1 hafta kala evimin önüne bir kadın geliyor eşimi soruyor kitap alıcaktım diye(bu olaydan 1 gün sonrada eşim letgodan kitap sattığını söylemişti) bana komşular geldikten sonra söyledi kimle yaşıyor diye sormuş eşi ve kızıyla demişler ailesi veya annesiyle yaşıyor diye biliyordum demiş ama ailesi annesi tam emin değiller yani letgodan kitap almaya gelen biri niye bukadar soru sorsun yada aynı işyerindesin neden eve kadar geldin.neyse bu olay olduktan sonra ben eve geldim ve eşim aile arasında konuşulan bir mevzu yüzünden tavır aldı öyle diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır benimle ne temas kuruyor ne diyolog ufak şeyler dışında telefonunu kurcaladım bu kadının numarası engellenmişti.şöyle birşey de var bide eşim 2 dir dışarı çıkıp banyodan sonra kontrol ettim baksırının özel bölgesi hep yıkanıyor ama özellikle o kısım yani neden yıkar ki insan sadece o kısmı
nasıl takip edebilirim nasıl ortaya çıkartırım