- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
Mesaj gelir gelmez telefonu elinden aldım diyor ya söylemeye fırsatı oldu mu acaba adaminAdam Sibel'e söylediyse uyanmıştır, o da temkinli davranacaktir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj gelir gelmez telefonu elinden aldım diyor ya söylemeye fırsatı oldu mu acaba adaminAdam Sibel'e söylediyse uyanmıştır, o da temkinli davranacaktir.
Sibel de evliymis hemen nasıl uyardı orasını anlamadım ama gerçekten böyle birşey yoksa orada da evlilik sıkıntıya girerBence kesinlikle o kadına telwgramdan eşiniz gibi mesaj atmalısınız cevabından belli olur zaten
Himm anladım, o kadar sıcak yani konu, kacirmisim o kısmıMesaj gelir gelmez telefonu elinden aldım diyor ya söylemeye fırsatı oldu mu acaba adamin
Sibel’e nasıl söylesin?Adam Sibel'e söylediyse uyanmıştır, o da temkinli davranacaktir.
Biraz eksiklikler var anlattıklarında çünkü mesaj geldi telefonu hemen aldım diyor sonra mesajı bulamadım diyor bir tuhaflık var gibiSibel de evliymis hemen nasıl uyardı orasını anlamadım ama gerçekten böyle birşey yoksa orada da evlilik sıkıntıya girer
Evet mesaj varsa hemen niye silsin ki karşılık gelmeden ama evliyse de silmiş olabilir bilmiyorum ki bunun bir ispatı da yok . İkinci telefon mu var acaba ?Biraz eksiklikler var anlattıklarında çünkü mesaj geldi telefonu hemen aldım diyor sonra mesajı bulamadım diyor bir tuhaflık var gibi
Biraz eksiklikler var anlattıklarında çünkü mesaj geldi telefonu hemen aldım diyor sonra mesajı bulamadım diyor bir tuhaflık var gibi
Hiç vukuati yok adamın nasıl ikinci telefonu olur o kadar kusursuz yalan olur mu gizli saklı olur muEvet mesaj varsa hemen niye silsin ki karşılık gelmeden ama evliyse de silmiş olabilir bilmiyorum ki bunun bir ispatı da yok . İkinci telefon mu var acaba ?
Gelen mesaj anında nasıl kayboluyor bu imkansız benim aklıma şey geldi sibel yazıp hemen siliyor mu acaba kimse görmesin diye tek ihtimal buİnşallah troll soru değildir hamile halimle sinirlendim sövüyorum karnım iyice şişti sinirden
O da olabilir ya da bunlar yazıp hemen siliyor öyle konuşuyorlar yakalanmamak içinEvet mesaj varsa hemen niye silsin ki karşılık gelmeden ama evliyse de silmiş olabilir bilmiyorum ki bunun bir ispatı da yok . İkinci telefon mu var acaba ?
İşte bu uygulamayı çok iyi bilen biri ancak aydınlatabilir mi ben hiç kullanmadım bilmiyorumGelen mesaj anında nasıl kayboluyor bu imkansız benim aklıma şey geldi sibel yazıp hemen siliyor mu acaba kimse görmesin diye tek ihtimal bu
Sakın saçmalamayın.Eşi görürse nolacak?Esinin telefonundan kiza "hayat bize ne getirirse getirsin sen canimdan ötesin" yazin ve bekleyin bakalim
Ama bunu telefonu alip banyoya gidip kapiyi kilitlemek suretiyle yapin
Ama karşı taraf yazıp hemen iki taraftan da silse adam nasıl okuyacak,okuması için zaman tanıması gerekir.O da olabilir ya da bunlar yazıp hemen siliyor öyle konuşuyorlar yakalanmamak için
Valla öyle uyumasını falan beklenecek konu değil sabırlı da birisi değilim ben belki de hep bundan kaybederim ama.. gece bile o kurt içime düşse kalk ya kanıtla ya da ortalığı ayağa ben kaldırıcam dedim.Tamam uyuyunca alıp deneyeyim
Evet bu da tuhaf bi eksiklik var sanki konudaAma karşı taraf yazıp hemen iki taraftan da silse adam nasıl okuyacak,okuması için zaman tanıması gerekir.