Kızımın elindeydi bilmiyorum diyorum. Kızımın elindeydi almış olamaz demiyorum. Bilmiyorum gormedim farketmedim. Bunlar masum olsa bile beni bu hallere düşürdükleri için Allahlarindan bulsunlar.Sen tam olarak ne istiyorsun?Suçsuz olduğunun kanıtlanması ve hayatına devam etmek mi? Et. Suçsuz kabul et,şart koş tayim isteyeceksin gideceğiz diye.Al eşini uzaklaşın.
Kanıt bulup boşanmak mı?velveleye verme ortalığı.Sakin.İs yerinde sürekli beraber olan insanları yakalamak zor.Elbette açık verirler bekleyeceksin.
Masum değiller. Aradığınızda kadın çok rahat sizi ikna etmeye çalışmış.Kızımın elindeydi bilmiyorum diyorum. Kızımın elindeydi almış olamaz demiyorum. Bilmiyorum gormedim farketmedim. Bunlar masum olsa bile beni bu hallere düşürdükleri için Allahlarindan bulsunlar.
Kızımın elindeydi bilmiyorum diyorum. Kızımın elindeydi almış olamaz demiyorum. Bilmiyorum gormedim farketmedim. Bunlar masum olsa bile beni bu hallere düşürdükleri için Allahlarindan bulsunlar.
Yanlış anladınız.Ben size bir şey demiyorum.İki seçeneğiniz var.Şu dakika başka seçenek yok.Üzmeyin kendinizi.kanıt yoksa suç yoktur.Şu an ortada kanıt yok.O zaman affedip biraz burnunu sürtüp devam edin.Artık müdürdür abidir bırakın.Kızımın elindeydi bilmiyorum diyorum. Kızımın elindeydi almış olamaz demiyorum. Bilmiyorum gormedim farketmedim. Bunlar masum olsa bile beni bu hallere düşürdükleri için Allahlarindan bulsunlar.
alik bak duygu kontrolun yok o yüzden başından beri olayı yönetemedin hala müdürle konuşucam diyorsun sence de yeterince yüz göz olunup rezil olunmadı mı artık biraz sakinleş olayı bırak ki kocanda rahat davransın ama sen hala dedektiflik oynuyorsun
ÖĞretmen miymiş eşiKız masum da olsa konu sahibinjn kocasıyla yazışarak yanlış anlaşılmaya sebep vermiş olur. Bu durumda bağırıp çağıracak bir durum yok tabii ki izahını verecek..O zaman yazismayacak hiç amiriyle, sonuçta elin adamı, başkasının kocası..o yüzden masumsa bile açıklama yapma gereği duymuş olabilir, yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş çünkü..He kadın masumsa ve konu sahibi okula gidip ortalığı karıştırırsa o zaman başka
Ortaya çıksın ne varsa, diye. Off ne bileyim
Hiç unutmamMasum değiller. Aradığınızda kadın çok rahat sizi ikna etmeye çalışmış.
Bir de, zaten eşinize yazdırdığınız mesajı gayette anlamış o yüzden habersiz gibi cevaplar vermiş.. Kadın felfecir, tecrübeli..
Evli olabilir ama ilk vukuatı sizin eşiniz değildir.
Eşinizin de ilk heyecanıysa o yüzden eline yüzüne bulaştırdı.
Ben de tam anlayamadım ama öyle gibi geldi, öte yandan okul gibi bir yer olsa ölüm tehditleri falan nasıl olur ki anlam veremedim nasıl bir yer ki burasıÖĞretmen miymiş eşi
Ahahah bendim ben, artık nasıl bir ağzım varsaBi kaç mesaj önce beddua etmişti birikimdiyse o benim de beddua edilecek bi iki kişi var ücreti neyse veririm
Ya benim bi eski koca var eski sevgilisiyle evimde aldatıp evlendi.altınlarımın üstüne yattı.bi sevabına beddua edersen çok makbule geçerAhahah bendim ben, artık nasıl bir ağzım varsa
Mesajların çıkmama ihtimaline karşı, "bakın araştırın " diyecektir, şüpheleri savmak için..Bi hamle yapmayin su an. Telefon dokumlerinden bisey cikmayacak. Telegram kullanmalarinin sebebi iz birakmamak çünkü. Tetikte bekleyin, muhtemelen bikac ay hic bisey yapmayacaktir.
Yahut yem atip tepkisini olcebilirsiniz. "Telegramdan silinmis mesajlara abim ulasabiliyormus, veriler tamamen silinmiyormus, mesajlar ortaya cikinca eger ihanet varsa sibel'in esinede anlatacagim. " deseniz nasil olur acaba?
Şey ben hemen isim soy isim gönderiyorum halledersen sevinirimAhahah bendim ben, artık nasıl bir ağzım varsa
Ettim çok içten.. gerçekleşirse bul beniYa benim bi eski koca var eski sevgilisiyle evimde aldatıp evlendi.altınlarımın üstüne yattı.bi sevabına beddua edersen çok makbule geçer
Lafı olmazŞey ben hemen isim soy isim gönderiyorum halledersen sevinirim
Tamam ekran görüntüsü aldım nicki unutmiym diyeEttim çok içten.. gerçekleşirse bul beni