Konu sahibi, ilk önce şunu soyleyeyim kocana çok güvenemedim, yalanlar var işin icinde. Net bir şekilde aldatıyor da diyemem ama aldatmjyor da diyemem. Burda sana kayıtsız şartsiz boşan diyecekler olacaktır, bir yerde yazmissiniz işim yok, arkamda duracak güçlü bir ailem yok annem hasta, abim de ne kadar durabilir vs. Elinde kanıt yoksa boşanma yoluna girme.Ekonomik özgürlüğün yoksa aile evi çok zor gelebilir. Abin de bugün yardım yapar yarın oflamaya soylenmeye baslar. Yaşının da küçük oldugunu sanmıyorum. Bu yaştan sonra bulabileceğin işler belli. Küçümsemek için demiyorum ama kolaylıkla bulunabilecek işler bulasikcilik temizlikcilik gibi işler. Belli bir yaştan sonra ağır gelir böyle işlerde çalışıp çocuğa bakmak. Eşinden alacagin nafaka da senin aileden bağımsız rahatça yaşamana yetmez. Birden gaza gelip boşanma yoluna gidersin birkaç sene sonra buraya konu açıp "bir sığınma evine yerleşseniz??? " gibi mesajlar alırsınız en fazla. Kimse yardımcı olmaz.
Burdaki üyeler gururlu ol boşan ayrıl diyor, ama kimse ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadının boşanıp aile evine gitmesinin, orda burda vasıfsız eleman olarak çalışmanın ne kadar zor olduğunu söylemiyor. Bunları siz de biliyorsunuzdur , boşanmayacaksiniz belli, iki kötü seçenek arasından ben de boşanmamayi tercih ederdim açıkçası. Kurcalamayin artık şu işi.