- 29 Ocak 2021
- 1.454
- 4.075
Durumun sıcağı ile sağlıklı düşünemiyorsunuz. Samimiyet derecenin nedir? Ne kadar güvenebilirsiniz? Eşinizle samimi olabilir ama sizle ne derece? Huyu suyu nedir? Bunu bilecek kadar tanıyor musunuz?Ortaya çıksın ne varsa, diye. Off ne bileyim
Eşimin samimi olması ile, ailecek eşli samimi olmamız arasında dağlar kadar fark var. Kendi samimiyeti var ise eve getirmez, dışarda görüşür mesela. Eşli samimi olduklarımıza ise güveniyordur, onları davet eder eve, ben de ederim. Hatta ben çok hastayımdır, kendisi yoksa (araç kullanacak durumda değilimdir) örneğin bir kere 20 lik dişimde kist olmuş ağrıdan mecalim yoktu ve kendi samimi olduğu arkadaşına demek yerine, ailecek samimi olduğumuz kişiye rica etmiş. Onların eşinin bir durumu olsa, onlarda eşime der, ben de sakınca görmem, yapmalı zaten.
Erkekler, özellikle zayıf kalan, sıkıntılı olan kadına av gözüyle bakarlar. O kadar ilgili gözükürlerki masumane sanırsınız. Sizden taraf bile olurlar ama maksat başka. Eşimin dostu, benim de dostum değilse asla yansıtmam. İftiraya bile maruz kalabilirsiniz kendi suçunu örtbas etmek için.