- 12 Haziran 2019
- 17.626
- 106.893
- 36
-
- Konu Sahibi GokcenKatun
İlk üyeliği de bu konu içindiNasıl yani sadece bu konu için mi üye oldunuz?
Gizli psikopat mıyım bilmiyorum ama çok hoşuma gittiEvden gitmeden şunun şampuanına tutkal mı katsan ya?
Diş fırçasını da klozette gezdirsen mesela?
Parfümünü en sevdiği saati falan çöpe atsan giderken keyiflice?
Güzel olmaz mıydı ki
hukukçu arkadaslar bilir sanirim. ne kadar surede geliyor bu celp?Mahkeme celbi geldiğinde konu sahibine yalvarma yakarma sahnesini öyle tahmin edebiliyordum ki. Son pişmanlık fayda etmez gizli görevli.
Aaayy evet noluurr özellikle diş fırçasını.. Harika bir fikirEvden gitmeden şunun şampuanına tutkal mı katsan ya?
Güzel olmaz mıydı ki
Ya benim herif bir gün aldatacaksa akıllı biri ile aldatsın, böylesi akılsız arsız çirkef kezban model tiplerle değil. Hayır, takarım o süpürge saçlarını elime, yok yere ceza yerim. Değmez hani çektiğim sıkıntıya.Kesinlikle. Hatta tepki görünce de şaşırıyor bir çoğu. sEvİoM diyip kendini haklı gören mi dersin elde tutamamış adamı diyen mi dersin. Nasıl bir ruh hali nasıl bir akıl tutulmasi çözemiyorum cidden.
Valla yavru ben hiçbir zaman gidipte daha iyisi ile aldatılan görmedim. Şöyle bir düşündüm çevremde aldatılan insanları cogunluk olarak eşleri daha güzel daha akıllı daha eğitimli iken erkekler hep daha sünepelere gidiyor. Layıkları o aslında demek ki fazlasını kaldiramiyorlarYa benim herif bir gün aldatacaksa akıllı biri ile aldatsın, böylesi akılsız arsız çirkef kezban model tiplerle değil. Hayır, takarım o süpürge saçlarını elime, yok yere ceza yerim. Değmez hani çektiğim sıkıntıya.
Çünkü o sünepe tipler erkeklerin EGO’sunu öyle bir şişiriyorlar ki adam diyor ki ben neymişim şöyle yakışıklıyım böyle eşsizim istesem Adriana Limayı elde ederim bla bla blaValla yavru ben hiçbir zaman gidipte daha iyisi ile aldatılan görmedim. Şöyle bir düşündüm çevremde aldatılan insanları cogunluk olarak eşleri daha güzel daha akıllı daha eğitimli iken erkekler hep daha sünepelere gidiyor. Layıkları o aslında demek ki fazlasını kaldiramiyorlar
Aslında o tip erkekler bile bile oylelerine gidiyor. Dediğiniz gibi ego tatmini için. Konu sahibinin mesleği ne acaba ?Çünkü o sünepe tipler erkeklerin EGO’sunu öyle bir şişiriyorlar ki adam diyor ki ben neymişim şöyle yakışıklıyım böyle eşsizim istesem Adriana Limayı elde ederim bla bla bla
Valla yavru ben hiçbir zaman gidipte daha iyisi ile aldatılan görmedim. Şöyle bir düşündüm çevremde aldatılan insanları cogunluk olarak eşleri daha güzel daha akıllı daha eğitimli iken erkekler hep daha sünepelere gidiyor. Layıkları o aslında demek ki fazlasını kaldiramiyorlar
Çünkü türk erkeklerin büyük bir bölümü aşırı kompleksi güzel ve başaralı kadını içten içe çekemiyorlar egoları sarsılıyor aklı sıra diğer kadınla ego tatmini yapıyorlar.Valla yavru ben hiçbir zaman gidipte daha iyisi ile aldatılan görmedim. Şöyle bir düşündüm çevremde aldatılan insanları cogunluk olarak eşleri daha güzel daha akıllı daha eğitimli iken erkekler hep daha sünepelere gidiyor. Layıkları o aslında demek ki fazlasını kaldiramiyorlar
Erkekle kadınları artık bu devirde çok küçümsüyor çünkü kadınlarda tek erkek ile yetinmiyor hemen geliyor alternatif erkekler. Bir kadın aldatmak isterse daha kolay partner buluyor sevdiğimiz için yuvamıza sahip çıkıyoruz tek istediğimiz sadakat her koşulda yoksa kanımız bozuk olmasın yeterli.Çünkü o sünepe tipler erkeklerin EGO’sunu öyle bir şişiriyorlar ki adam diyor ki ben neymişim şöyle yakışıklıyım böyle eşsizim istesem Adriana Limayı elde ederim bla bla bla
Valla yavru ben hiçbir zaman gidipte daha iyisi ile aldatılan görmedim. Şöyle bir düşündüm çevremde aldatılan insanları cogunluk olarak eşleri daha güzel daha akıllı daha eğitimli iken erkekler hep daha sünepelere gidiyor. Layıkları o aslında demek ki fazlasını kaldiramiyorlar
Kadın kapris yapmıştır, karınla yattığın yatak da mı yatacağım diye ...Ben sadece suna takıldım aldatıyorsa neden ekstra yatağı açsın
O da doğru gerçiKadın kapris yapmıştır, karınla yattığın yatak da mı yatacağım diye ...
Bagajda olabilir mi telefon?Arabayı geçen gün aramıştım bir şey bulamadım. Muhtemelen de almıştır arabadan, çünkü araba bugün bendeydi. Evi geçen aradım didik didik başka delil bulabilir miyim diye ama bulamadım. Ceplerini kontrol etmedim daha deneyebilirim. Bence büyük ihtimalle iş yerinde kendi dolabında saklıyor. Çünkü orada herkesin kendine özel dolabı var kişisel eşyalar saklanıyor. Orada saklıyordur kesin..
Kadın kapris yapmıştır, karınla yattığın yatak da mı yatacağım diye ...
Bagajda olabilir mi telefon?
Yuz temizleme jeli yerine domestos????Evden gitmeden şunun şampuanına tutkal mı katsan ya?
Güzel olmaz mıydı ki