- 2 Mayıs 2019
- 129
- 209
- Konu Sahibi GokcenKatun
Parçalar zihninizde birleşmeye başladı şu an belki daha neler neler hatırlayacaksınız.. Olabilir demek ki oldukça uzun süreli bir ilişki. Ayrıca bu kadın ne menfur bir kadınmış yahu eşiniz sizinle görüntülü canım cicim diye konuşurken bulaşık toplayacak, evinizde yemek yapıp çöp çıkaracak ve kimseden çekinmeden arabanıza binecek kadar. İğrençler gerçekten tiksindim. En az eşiniz kadar suçlu. Geçen yaz dediğinize göre de çok yeni evlisiniz o sıralar gerçi yenisi eskisi de yok aldatacak adam 2 günlük eşini de aldatır. Çöp zihniyetliler. Pislikler.Aklıma ne geldi biliyor musunuz? Geçen yazın annemlerin yanına memlekete gitmiştim. Akşam vakti görüntülü aradım eş kişisini. Konuşurken birden kap kaşık sesleri geldi, hani bulaşık makinesini toplarken sesler çıkar ya aynı onun gibi. Sonra tuhaf bir şekilde balkona yansıyan bir insan gölgesi gördüm ama 1 saniyelik bir şeydi. Eş kişisine evde biri mi var siye sorduğumda “yooo mika (kedimiz) mutfak tezgahına çıktı o ses yapıyor” dedi. öyledir diye üzerine düşmedim aöa bir tuhaflık sezmiştim gibi...
Şimdi düşünüyorum da acaba o zamandan beri mi bu pislik kadın evime geliyor??
Ay deliriyorum galiba