- 23 Ekim 2018
- 117
- 68
- Konu Sahibi GokcenKatun
Bu adam şimdi seni bırakmayacağım ne olursa olsun diyen kadına mi yapıştırdım diyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ağzınıza sağlık!!! Ne kadar güzel bir noktaya parmak bastınız. Biz sinirden orasını unutmuştuk. Şimdi her gün gönlünce yapıştırsın.Bu adam şimdi seni bırakmayacağım ne olursa olsun diyen kadına mi yapıştırdım diyormus
Çok üzüldüm içimden hep dua ediyordum her şey yanlış anlaşılma olsun diye ama değilmiş. Her adımızı avukata danışarak atın 1kuruş bile alamasın sizin emeğinizden zaten polis ve maaşı bellidir bu da sizin için avantaj olacaktır diye düşünüyorum ama rezil edin ikisinide. Birde bildiğinizi söylemeyin mahkeme celbi gidince öğrensin tartışmaya girmeyin pisliğin silahı var nolur nolmaz duduyoruz haberlerde Allah korusun onda şahsiyet olsa bunu yapmazdı bundan adımlarınızı çok dikkatl atın.Arkadaşlar elimde çok güçlü kanıtlar var artık. Bu son konuşmaları tüm puzzle parçalarını birleştirdi
Avukata yarin vekaletimi verip boşanma davası açacağım. Avukat hanım benden apartman görevlisini tanık olarak ikna etmemi istedi çünkü arabama binmesi bile kendi başına bir kanıt.
Üstelik o araba benim üzerime kayıtlı yani eş kişisi ben arkadaşıma verdim falan diyemez
kadının kendisi de polis. İkisini de şikayet edicem. Böyle ahlaksızlara emniyet teşkilatında tolerans gösterilmiyor ve kanıtlanmış zina varsa ikisi de direk meslekten ihraç edilirler. Her yolu deneyeceğim ve elimden geldiğince kendi emeğimle alınan mal varlıklarının hepsini alacam çok kinlendim kızlar
Ben refahımız için elin memleketlerine gideyim bu eş kişisi de keyifine keyif katsın çok zoruma gidiyor kaybedilmiş zamanıma acıyorum şimdi
Allahıma şükrediyorum bu adamdan çocuk yapmadığım için
Konu sahibinin yapicaklarindan sonra yapistircak seyleri kalmiycak ikiside sonucek. Kalkamazlar uzun sure pislikler eger ihrac olurlarsa zinalari karin doyurmuycak lanetlerYa ağzınıza sağlık!!! Ne kadar güzel bir noktaya parmak bastınız. Biz sinirden orasını unutmuştuk. Şimdi her gün gönlünce yapıştırsın.
Peki şifremi unuttum diyerek yeni şifre alma linkini telefona sms olarak gönderse olmuyor muydu?Kilit açarken itouch yoksa yerine şifre de giriliyor ama kayıtlı parolalara ulaşmak için itouch istiyor şifre girmek mümkün değil
Bu tabi ki olur ancak başka bir güvenlik kuralı uyguluyor mu e-devlet onu tam olarak bilmiyorum. Belki e-posta doğrulaması vs de istiyorsa. E bir de adamın üzerine kayıtlı 2. hat çıkmasaydı eş kişisi bir şey yapmamış olsa konu sahibi suçlu durumuna düşebilirdi. Anlatmak istediğim aslında iphoneda şifrenin otomatik olarak kolaylıkla girilemeyeceğiydi. Konu sahibinin eşi de yüz tanıma koymuş zaten söylediğine görePeki şifremi unuttum diyerek yeni şifre alma linkini telefona sms olarak gönderse olmuyor muydu?
Burayı kaçırdım sanırım, nedir bu yapıştırma konusu?Bu adam şimdi seni bırakmayacağım ne olursa olsun diyen kadına mi yapıştırdım diyormus
Eğer kadın eşime ne olursa olsun ben seni bırakmayacağım yazmasaydı ona dokunmazdım bile. Nede olsa suçlu olan bir kişi var o da kocam denecek pis herif.Uckurunun pesinde pisligi elaleme de rezil et lutfennnn es dost kim varsa bu pislikleri desifre et pislikler
Eş kişisinin bir arkadaşıyla konuşması varmış silinmiş bir konuşma whatsappta konu sahibi whatsappı tekrar yükleyince gördü.Burayı kaçırdım sanırım, nedir bu yapıştırma konusu?
Avukatım önce apartman görevlisini tanık olarak ayarlamamı istedi. Hatta dilekçesi mi ne varmış onu imzalatmamış istedi yani eşim gelip ona ikna edemesin diye.Alkışlanacak kadınsın peki o şerefsizle aran nasıl, sabah konuştunuz mu? Delillerin tamam olduğuna göre yüzleşmeyi düşünüyor musun, avukat ne önerdi?
Cok sukur Allah size gosterdi yoksa daha ne kadar kendini kandiracakti acaba elinizden geleni yapin rezil olmalari icinArkadaşlar elimde çok güçlü kanıtlar var artık. Bu son konuşmaları tüm puzzle parçalarını birleştirdi
Avukata yarin vekaletimi verip boşanma davası açacağım. Avukat hanım benden apartman görevlisini tanık olarak ikna etmemi istedi çünkü arabama binmesi bile kendi başına bir kanıt.
Üstelik o araba benim üzerime kayıtlı yani eş kişisi ben arkadaşıma verdim falan diyemez
kadının kendisi de polis. İkisini de şikayet edicem. Böyle ahlaksızlara emniyet teşkilatında tolerans gösterilmiyor ve kanıtlanmış zina varsa ikisi de direk meslekten ihraç edilirler. Her yolu deneyeceğim ve elimden geldiğince kendi emeğimle alınan mal varlıklarının hepsini alacam çok kinlendim kızlar
Ben refahımız için elin memleketlerine gideyim bu eş kişisi de keyifine keyif katsın çok zoruma gidiyor kaybedilmiş zamanıma acıyorum şimdi
Allahıma şükrediyorum bu adamdan çocuk yapmadığım için