Evet, mal varlıklarına tedbir konulacak her ihtimale karşı. Yoksa elden çıkarabilir. Zaten çoğu benim üzerime. Bazı üyeler takılarınızı falan Kontrol edin yazmış. Aklıma gelmişti ama banka kapalı olduğu için bakamadım. Takılar, altınlar vs bankada kasada duruyor. Yarin onları da alacağım çünkü kasa ikimizin üzerine.
Apartman görevlisine birazdan gideceğim. İnşallah vicdanlı biriyse yardımcı olur. Son mesajlaşmaları aslında her şeyi özetliyor dedi avukat. Eğer zina kanıtlanırsa meslekten ihraçlarını talep edecek. Kanıtlanmazsa yüz kızartıcı suçtan uzun boyu disiplin cezası alırlar, maaşın bir kısmı kesilmesi, kötü yerlere sürgün edilmesi vs gibi şeyler. Üstüne bir de apartman görevlisi tanık olursa hakim de aldat a düşüncesine inanır dedi avukat. Tabi ne kadar delil bulsam o kadar iyi
akşam eş kişisi gelecek ve ben 10 gün sonra geri yurtdışına döneceğim.
O kadar gün nasıl katlanacak bu pislik herife bilmiyorum...Çok zor durumdayım, ama Allah’ın şanslı kuluyum ki hemen öğrenebildim bu pis olayı. Kim bilir ne zamandır beni ayakta uyutuyor
ah bir de ben böyle şeylere uyanığımdır diyordum kendi kendime. Değilmişim demek ki