Ben eşim olacak adam be o kadın hepimiz aynı kurumda çalışıyoruzkadinin esine nicin bildirmedin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşim olacak adam be o kadın hepimiz aynı kurumda çalışıyoruzkadinin esine nicin bildirmedin?
iyi de kadın bunu düşünmemiş.. sen niye düşünüyosun?Ben eşim olacak adam be o kadın hepimiz aynı kurumda çalışıyoruz
Kendinize kurduğunuz dünyanıza hayran kaldım..merhaba canım bence boşanma yavrularına yazık aynı seyın daha kotusu benım basıma geldi bende doğum yapmıstım erkekler genelde doğum sonrası aldatırmıs gercekten de öyle ilgisiz kalıyorlar ve bız anne olduğumuz için cekıciliğimiz azalıyor belkide; özür dilediyse affet evine bakıyorsa özellikle cocuklarını cok sevıyor ve sorumluluğunu biliyorsa boşanma.benim yavrum babasını görünce çırpınışlarını mutluluğunu şahit olunca eşimi affettim.ama böyle bir olayın tekrarı yaşanırsa asla affetmeyeceğimi acıkcası tehdit ettim.burda demişler sen boşanıyorsun cocuklar boşanmıyor tabıkıde boşan demişler.onlar anne değilse anlayamazlar senin halinden o daha yavru ona bu kucuk yasta baba hasretı yasatma bence .eşin yuvasına bağlıysa pişmansa dayak şiddet yoksa affet.hem sende eşini boş bırakmışsın 2 ay annemın yanında kaldım dıyorsun erkek bu doğası gereği bir istek içine giriyor.o pis kadından da ilgiyi görünce konuşması normal konusmayada bilirdi ama her erkek bunu yapıyor canım ben kocama ihtimal vermezdim cok asıktık bırbırımıze ama oda yaptı.herşey eskısı gıbı olmuyor ama ben yavrum için onun hep gulmesı ve mutlu olması için aile olarak kalmayı tercıh ettım. bu arada bende memurum ve maddı manevı imkanım var.
O baba evde olup hayat zehir olacağına uzak dursun çocuklar huzurlu olsun.Her gün babanın evde olmasi gibi olmazmış,her gün evde olup bilfiil çocukla oynuyo çünkü, elinde kumanda gezmiyorsa ya da pc başında değilse bende adam değilim
Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar
bu onları haklı mı çıkarıyor yani?? sex erkeğin ihityacıysa kadının da ihtiyacı.erkeklerin doğası diye kılıf uydurmuşlar,kadınlar da inanmış gidiyor..burda konular nasıl başlıyor.daha ilk satırda sölüyür konu sahipleri hamileyim eşim aldattı.doğum yaptım eşim aldattı.bebeğim şukadarlık eşim aldattı...%80 aldatılnalar burda böle doğru konuşmuşssun
bu onları haklı mı çıkarıyor yani?? sex erkeğin ihityacıysa kadının da ihtiyacı.erkeklerin doğası diye kılıf uydurmuşlar,kadınlar da inanmış gidiyor..
adam hasta olsa,yatalak olsa kadın gidip başkasıyla sevişse ,,topa koyar aya fırlatırsınız ama herif doğum yapmış karısı kilo almış çekici bulmuyor diye aldatması müstehak öyle mi??
aman siz düzenimiz bozulması,çocuklar da babasına düşkün diye diye herifleri loğusalıkta aldatmaya programlayın oldu mu
aynı seviyede tartışmıyoruz kusura bakmayın..önce "siz " demeyi öğrenirseniz iyi olur.sen ne saçmalıyorsun konuyu nereden anlıyorsun.ortada bir sorun var ve istatistiklerde böle söylüyor ben değil yada bu kadın değil.kimseyi haklı çıkardığımız yok hangi kadın haklı çıkarır bu durumu .yarın yine forumda bu ve buna benzeri konu olacak .bu durum çok fazla otur önlemini al alamıyorsanda başına gelirse affetme yapacak bişi yok.insanlar konu açıyor burda ne yapayım ben diye böle böle düşünüyorum diye millette fikrini belirtiyor.ona göre konu sahipleri hayatına yön veriyor.ama affeder ama affetmez.affedersede seni beni ilgilendirmez fikrini söyler çekilirsin.affetti diye kimse yargılanamaz.sana tavsiyem naçizhane çok yargılama asarım keserimlere girme.yaşayan bilir ancak.başına gelmesin inşallah.
Her erkek bunu yapıyo demekten vazgeç durumunu bu şekilde normallestirme,gayet düzgün adamlar var onların hakkına giriyorsun
Erkeğin doğası o yani tamamen masum ama kadın pis,genelde hamileyken aldatırlar bu da normal...
Yaa yapmayın bunu işte, adamların mazeretini bile siz buluyorsunuz,pişmansa ne demek elbette pişmanım dicek
Bu arada evliyim anneyim
yapıyorlar tatlım en cırkını bile yapıyor er geç görürsün sende
hayır ben erkeğe masum demiyorum ama bu ilkse pişmansa da affedebilir.yavruları var sonucta