• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

yani ne diyeyim bilemedim
aldatılmak korkunç bir şeydir ben sadece sevgili olduğum kişi tarafından aldatıldığımda toplayamadım hala güvensizlik yeni bir ilişkiye zor başlama yaşıyorum evli olunca ve bebek olunca daha korkunç
kimse benim başıma asla gelmez diyemez

ama öncesinde çalışan kadınsın niye eşin istiyor diye ailesi için dünyanın borcuna banka kredisine giriyorsun
niye Türk kadını hep başkalarına çalışıyor yav
eşin kendi maaşıyla sizin evinizden kısıp ailesi için borç çekmesi bile büyük problemken
dahası sürekli sinirli ve stresliymiş hep alttan alıyormuşsun üstüne annene hakaret etmiş bunu da yutmuşsun
eee bu adam seni aldatmaktan çekinir mi bunca şeyi yuttuğuna göre bunu da yutar der son derece rahat bir biçim de keşke onla evlenseydim de der
adamın söylediğine bak bunu da hallet buna da büyüklük yap affet
nasıl olsa her şeyi affedersin bunu da affet ne olacak diyor resmen

merhaba canım bence boşanma yavrularına yazık aynı seyın daha kotusu benım basıma geldi bende doğum yapmıstım erkekler genelde doğum sonrası aldatırmıs gercekten de öyle ilgisiz kalıyorlar ve bız anne olduğumuz için cekıciliğimiz azalıyor belkide; özür dilediyse affet evine bakıyorsa özellikle cocuklarını cok sevıyor ve sorumluluğunu biliyorsa boşanma.benim yavrum babasını görünce çırpınışlarını mutluluğunu şahit olunca eşimi affettim.ama böyle bir olayın tekrarı yaşanırsa asla affetmeyeceğimi acıkcası tehdit ettim.burda demişler sen boşanıyorsun cocuklar boşanmıyor tabıkıde boşan demişler.onlar anne değilse anlayamazlar senin halinden o daha yavru ona bu kucuk yasta baba hasretı yasatma bence .eşin yuvasına bağlıysa pişmansa dayak şiddet yoksa affet.hem sende eşini boş bırakmışsın 2 ay annemın yanında kaldım dıyorsun erkek bu doğası gereği bir istek içine giriyor.o pis kadından da ilgiyi görünce konuşması normal konusmayada bilirdi ama her erkek bunu yapıyor canım ben kocama ihtimal vermezdim cok asıktık bırbırımıze ama oda yaptı.:KK43: herşey eskısı gıbı olmuyor ama ben yavrum için onun hep gulmesı ve mutlu olması için aile olarak kalmayı tercıh ettım. bu arada bende memurum ve maddı manevı imkanım var.
Kendinize kurduğunuz dünyanıza hayran kaldım..

Kadına Aşkım meleğim yazan koca, ilanı aşk edilen kadın ise sadece sıkıntılarını dinledim Demiş, dostuz Demiş çekilmiş kenara.. Üstelik kocamı da seviyorum diye eklemiş .

Yani pis kadın dediğinize olan bir durum yok.. En azından görünürde yok, kuyruk salladıysa da konu sahibinin delili yok.

Kadının kocasına bildir diyenleri de anlamıyorum, aynı yatakta basmamış ki...

Ne diyecek kocam karına askıntı oluyor mu?
Kadın sadece arkadaşız KARDEŞ yerine koydum o bana sardı der yırtar işin içinden. Iki çocuğunun babası evli Kadınlara yeşillenen adam olarak kalır hafızalarda..

ayrıca boşanıp aynı evin içinde yaşama çocuklar için devam etme falan bize olmuyor arkadaşlar
adam yapmış johny ye göre uyar mı aliye veliye
halam yapmaya çalıştı ondan biliyorum
her ikimiz de rahat olalım boşanmayalım aynı evde olalım dersin adama oh daha rahat nafaka yok tazminat yok elalemenden baskı görmek yok karısı evin içinde çocuklardan başında kendisi fink fink gezmeye devam etsin istediği zaman eve girsin istediği zaman çıksın ama kadın yaparsa oooov
namussuz iffetsiz bilmem ne
ister boşanmayıp kadın affetse yine kadına eziyet boşanmayıp aynı evde devam etse yine kadına eziyet kısacası
ama çocuğu bilemiyorum
otizmli çocuk da düzen büyük sorundur onu biliyorum ama siz aynı evde yaşamaya devam etseniz koca olacak adam her gün gelip görse bozulmamaya çalışsa düzeni sonra defolup gidip başka yerde uyusa
ama sanmıyorum boşanacağınızı affedip devam edecek gibisiniz

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.

burda konular nasıl başlıyor.daha ilk satırda sölüyür konu sahipleri hamileyim eşim aldattı.doğum yaptım eşim aldattı.bebeğim şukadarlık eşim aldattı...%80 aldatılnalar burda böle doğru konuşmuşssun

Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar

Cnm bu mesajından bosanmayacağını anladım bu yüzden
Lütfen konunu kapattir ve olanları unutmaya çalış
Hem affedip hem unutamazsan huzur bulamaz sonunda ayrilirsiniz

bu pislik herifler de nedense hep "iyi baba" adamlar koca olamıyorlar ama tornadan çıkmış gibi hepsi iyi baba oluyorlar..
neden çcuklar daha düşkün görünüyor biliyo musunuz,görmedikleri ya da gördüklerinde beklenen ilgiyi bulamadıkları için..kimse kusura bakmasın doğurmuş olana saygısı yok adamın,çocuğuna sevgisi saygısı nasıl olsun..

burda konular nasıl başlıyor.daha ilk satırda sölüyür konu sahipleri hamileyim eşim aldattı.doğum yaptım eşim aldattı.bebeğim şukadarlık eşim aldattı...%80 aldatılnalar burda böle doğru konuşmuşssun
bu onları haklı mı çıkarıyor yani?? sex erkeğin ihityacıysa kadının da ihtiyacı.erkeklerin doğası diye kılıf uydurmuşlar,kadınlar da inanmış gidiyor..
adam hasta olsa,yatalak olsa kadın gidip başkasıyla sevişse ,,topa koyar aya fırlatırsınız ama herif doğum yapmış karısı kilo almış çekici bulmuyor diye aldatması müstehak öyle mi??
aman siz düzenimiz bozulması,çocuklar da babasına düşkün diye diye herifleri loğusalıkta aldatmaya programlayın oldu mu

bu onları haklı mı çıkarıyor yani?? sex erkeğin ihityacıysa kadının da ihtiyacı.erkeklerin doğası diye kılıf uydurmuşlar,kadınlar da inanmış gidiyor..
adam hasta olsa,yatalak olsa kadın gidip başkasıyla sevişse ,,topa koyar aya fırlatırsınız ama herif doğum yapmış karısı kilo almış çekici bulmuyor diye aldatması müstehak öyle mi??
aman siz düzenimiz bozulması,çocuklar da babasına düşkün diye diye herifleri loğusalıkta aldatmaya programlayın oldu mu

sen ne saçmalıyorsun konuyu nereden anlıyorsun.ortada bir sorun var ve istatistiklerde böle söylüyor ben değil yada bu kadın değil.kimseyi haklı çıkardığımız yok hangi kadın haklı çıkarır bu durumu .yarın yine forumda bu ve buna benzeri konu olacak .bu durum çok fazla otur önlemini al alamıyorsanda başına gelirse affetme yapacak bişi yok.insanlar konu açıyor burda ne yapayım ben diye böle böle düşünüyorum diye millette fikrini belirtiyor.ona göre konu sahipleri hayatına yön veriyor.ama affeder ama affetmez.affedersede seni beni ilgilendirmez fikrini söyler çekilirsin.affetti diye kimse yargılanamaz.sana tavsiyem naçizhane çok yargılama asarım keserimlere girme.yaşayan bilir ancak.başına gelmesin inşallah.

sen ne saçmalıyorsun konuyu nereden anlıyorsun.ortada bir sorun var ve istatistiklerde böle söylüyor ben değil yada bu kadın değil.kimseyi haklı çıkardığımız yok hangi kadın haklı çıkarır bu durumu .yarın yine forumda bu ve buna benzeri konu olacak .bu durum çok fazla otur önlemini al alamıyorsanda başına gelirse affetme yapacak bişi yok.insanlar konu açıyor burda ne yapayım ben diye böle böle düşünüyorum diye millette fikrini belirtiyor.ona göre konu sahipleri hayatına yön veriyor.ama affeder ama affetmez.affedersede seni beni ilgilendirmez fikrini söyler çekilirsin.affetti diye kimse yargılanamaz.sana tavsiyem naçizhane çok yargılama asarım keserimlere girme.yaşayan bilir ancak.başına gelmesin inşallah.
aynı seviyede tartışmıyoruz kusura bakmayın..önce "siz " demeyi öğrenirseniz iyi olur.
başka bir boyuta atlamışsınız,aldatılmak istemiyorsan önlemini al,almıyorsan da başına gelirse affetme..çok sevdim harika mantalite..doğum yapar yapmaz hemen önlem alıp kırmızı don giyerim artık..ne de olsa burda önlem ancak kırmızı dondan geçiyor.
kimseyi asıp kesmiyorum zaten,affedip etmemesi hakkında da yorum yapmadım..olayı meşrulaştırmanızdan bahsettim sadece.
son cümle de dua mı beddua mı bilemedim ama :):)

Kızınızın otizm boyutu nedir ? Otizm geçen bir hastalık değil ve kız çocuklarında seyri biraz daha ağır. Özel eğitmeni sizi şuanda uyardıysa (sonuçta normal bir öğretmenden bahsetmiyoruz pedegojik formasyonu olduğunu varsayıyorum) biraz kulak vermenizde fayda var. Otizmli çocuklarda herhangi bir ortam değişikliğinde geriye ket vurma çok olası bir durum. Yeni kardeşi olduğu için yeteri kadar huzursuz bir dönem geçiriyordur zaten. Normal şartlarda kesinlikle boşanın asla affetmeyin derim ama otizmli bir çocuk söz konusuysa biraz farklı yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Normal bir çocuğun babaya düşkünlüğü ile bir değil bu durum. Bence eşinizi affetmeyin ama bir uzman yardımı almadan boşanmayın. Kızınızın durumu çok daha önemli.

A actavuk ben de gulaysenaz gulaysenaz a katılıyorum..sizinki normal bir baba çocuk sevgisi ilgisi gibi değil..dktorunuzun tavsiyesini dinlemelisiniz bence de..herif çocuğunu düşünmemiş bir odun olabilir ama siz iyi bir anne olarak ,evladınızı önceye koyuyrosunuz mutlaka..
belki boşanma işi basamak basamak olabilr.yani ben seni affetmiyorum ama kızımızın durumundan dolayı anında boşanamıyorum.o yüzden şimdilik devam ediyoruz gibi bir yaklaşım olabilir.bu süre içinde de adamın kendini affettirme durumuna göre kararınızı verirsiniz.
böyle bir durum halinde de evden ayrılan düzenşinden olan siz olmayın ki kızınız için değişiklik söz konusu olmasın.

Erkeğin doğası o yani tamamen masum ama kadın pis,genelde hamileyken aldatırlar bu da normal...

Yaa yapmayın bunu işte, adamların mazeretini bile siz buluyorsunuz,pişmansa ne demek elbette pişmanım dicek

Bu arada evliyim anneyim

hayır ben erkeğe masum demiyorum ama bu ilkse pişmansa da affedebilir.yavruları var sonucta

Burada boş keseden boşan tabi ki diyenlere kulak asmayın. Sizin önceliğiniz çocuğunuz. Otizmli çocukları biliyorum etrafımdan ve ailenin sürekliliği, huzur çok önemli, sizin de desteğe ihtiyacınız var, eşinizi sevmeseniz de. Hayat tahmin ettiğimiz ideallerde yürümüyor. Ama önceliği çocuğunuza vermenizi öneririm. Eşiniz de dangoz, zayıf ne diyeyim. Otizm aşılamayabilir. Çocuğunuzun tam durumunu bilemiyorum tabi ki. Çünkü her çocukta farklı seyrediyor, o kadar çeşitli.

Allah kolaylık versin. Çevrenizde size iyi gelen insanları tutun, devamlı paylaşın derdinizi. Aileniz olur, arkadaşınız olur. Boşanma da bir tercihtir, ileride bunu da düşünebilirsiniz. Ama şu anda durumları daha karışık hale getirmemek, basitleştirmeye çalışmak, günlük bir rutinle kendiniz ve çocuklarınız için huzurlu bir ortam yaratmaya çalışmak sizin lehinize olur. Sakn kafayla alın tim kararlarınızı.

Aldatılan ve bunu kabullenen kadınlara kizmiyorum ama aciyorum. Böylesine iğrenç bir durumu içlerine sindirmeye çalıştıkları için, yuva denen eşi tarafından çoktan yıkılmış şeyi olmadığı halde ayakta tutmaya çalıştığı için ve en önemlisi istisnasız her erkeğin aldattığını veya her kadının muhakkak ki aldatıldığına kendini inandırıp içine su serpmeye çalıştığı için... aldatmanin affı olmaz... yapan birdaha yapar... asla aldatilmam demiyorum ama aldatilirsam onjrlu gururlu bir kadin olarak ne yapacağımı biliyorum.

Back
X