Aldatıldım

Affedilmeyecek tek şey varsa aldatma konusudur bence. Herşey belki halledilir zamanla, yaralar sarılır ama aldatmak asla ve asla kabul edilemez. Bu benim fikrim ama siz ben devam edebilirim zamanla unuturum gider diyorsanız buyrun devam edin.

O öğretmen bana da bir tuhaf geldi. Eğer bir kadın boşanmayı düşünüyorsa bence o evlilik zaten bitmiştir. Ben büyük konuşmak istemiyorum ama sanırım kaldıramazdım bunu. Çocuklar anne babalarının ayrı olmasını kabullenebilir, ama siz bu durumu nasıl kabullenebilirsiniz bilmem.

Ne demek her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilir? Hamile olan kadınların aldatılmasi bu kadar normal mi? Birkaç ay dayanamayacak kadar uçkuru bozuk heriflere bari hamile bir kadın olarak siz destek olmayın, yazık yani.

Vay be siz onun ailesi için sizin üzerinizden çektiği krediyi ödeyip, biri özel bir daha bebek iki miniğe artı eve artı işe yetişmeye çalışın, adam evli kadınla fingirdeşsin. Eşimi nasıl eve bağlayabilirim diyen kk hatunları, demekki böyle yapılıyormuş, adam sizin elinizi kolunuzu bağlamış.

O kadını rezil edin, dostluk arkadaşlık kisvesi altında kendi egosunu tatmin için sizin evliliğinizi harcamış, kendi evliliğimde mutluyum diyor bir de. Eşinizi de rezil edin. Ayrılamıyorsanız da yanlarına kalmasın. Elbet birgün boşanmak için de şartlar olgunlaşır. Tabii fikirler değişmezse.

Bir de şu yönden bakın kızınız o adamın da kızı ama o sizin kadar düşünmüyor ki başka kadinlarla birlikte
Kızının eğitimi iyileşmesi için ugrasmak yerine kadınlarla zaman geçiriyor

Bosan bence . o adama her baktığında bu yaptığı aklına gelcek. Çocuklarınız için ortak kararlar alırsınız gorusmeniz gerektikçe gorusursunuz . kanlı bıçaklı olacak değilsiniz çocuklar var .

Bosanmayinca cok mu olacak tamam belki konu sahibi affedecek Orasini bilemeyiz ama aldatmayida normal hata olarak da göremez

Önce büyük geçmiş olsun, gerçekten çok zor bir durum, sen daha lohusa sayılırsın insan zaten bu dönem daha bi hassas oluyor böyle bir durumu kaldırabilmek hiçte kolay olmasa gerek.
Ben öğretmenin söylediğini saçma bulmuyorum, öğretmen olduğu için (çocuk psikolojisini iyi bilir) vede sizin çocuğunuzu tanıdığı için onu dinleyin bence. Kızınız için , ilerki hayatının etkilenmemesi için bir müddet " evcilik" oynayın, Eşinizlede açık açık konuşun, seninle kesin boşanacağım, şuan bu evde sırf kızım için durup görmeye bile tahammül edemediğim o suratını görmeye katlanacağım diye. İnşallah uzun bir süreç olmaz, Rabbim yardımcınız olsun

KK'nın güzel ve duyarlı hanımları... Konu sahibesinin evlâdı maatteessüf otizm mağduru. İşin erbabı sayılmam, bu konuda yalnız 1 senedir eğitim alıyorum ;ancak konu sahibesine boşanmamasını söyleyen uzman çok haklı. Bu evladı için yıkım olur. Allah korusun her şey en başa sarabilir. Otizmli yavrularımızın dünyaları bizim tahmin edeceğimizden öyle farklı ki... Allah yardımcınız olsun. Bence kendiniz için resmi olarak boşanın; ancak çocuğunuz biraz daha kendini toparlayıncaya kadar o kişiliksiz eşinizle aynı evde yaşamaya devam edin. Boşandığınız haberini de çocuğunuza lütfen bir pedagog yardımıyla verin.

Bunun hiçbir çözümü yok unutmayacaksın bir kadının unuttuğu nerde görülmüş, ilerde sürekli aklına gelecek öne sürüp duracaksın

bekara kari bosamak kolay ,, ufak cocuklarin var calisiyosun , esini ihmalmi ettin bu hamilelelik lohusalik zamaninda adamda bocalayabilir ayni durumda kadinda olabilir esi ilgilenmeyen bi kadinda sevgi ihtiyaci hissedip arayisa girebilir..Biri otizmli digeri ufakufak cocugum var diosun ben olsam işi gucu birakirim ilk cocuklarimla ilgilenirim sonrada esimle

Otizm demeseydiniz.. Boşanın diyenlerden olurdum ama..Biraz daha zaman verin. Ani kararlar almayın diyeceğim.

Ve asla işinizi bırakmayın.

PES

Adam demiş ki seninle evlenecegime onunla evlenseydim
Aşkım meleğim diye yazisiyormus
Bunların size yapıldığını düşünün
Hala ihmal mi ettin yok.kendine mi bakmadın yok işini bırak eşinle ilgilen
Ya siz niye bu kadar kadınları aşağılamalara meraklusiniz
Siz aynısını yapsanız kocanız Ayy acaba karımı ihmal mi ettim kendime bakmadım mi diye düşünür mu sanıyorsunuz Düşünmez size tekme basar üstüne bir de dünya aleme adınızı .....olarak lanse eder

sinir aninda soylenebilir bunlar ciddiyetini sadece mesaj sahibi bilir...evli degilsin yada cocuklarin yok benim var ve bakis acim bu ....ne kadinin hor gorulmesi nede baska bisey kocamda bahsettigin gibi davranmaz senin gibi cirkefligi yoktur :))))

aldattığı ortaya çıkan adam "onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim" diyor!!!!!! arsız!!!! haysiyetsiz pişkin!!!

allah yardımcınız olsun, size ve çocuğunuza sağlıl sıhhat huzur versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…