Ne demek her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilir? Hamile olan kadınların aldatılmasi bu kadar normal mi? Birkaç ay dayanamayacak kadar uçkuru bozuk heriflere bari hamile bir kadın olarak siz destek olmayın, yazık yani.Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
Bosanmayinca cok mu olacak tamam belki konu sahibi affedecek Orasini bilemeyiz ama aldatmayida normal hata olarak da göremezBence bu forumda yapıcı dil kullanan kimse yok hemen ayrıl , bırak ,boşa , cevabını ver vs. Mutsuzluklardan keyif aldığınızı düşünmeye başladım insanlar hata yapar kimse ben yapmam etmem demesin
Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
KK'nın güzel ve duyarlı hanımları... Konu sahibesinin evlâdı maatteessüf otizm mağduru. İşin erbabı sayılmam, bu konuda yalnız 1 senedir eğitim alıyorum ;ancak konu sahibesine boşanmamasını söyleyen uzman çok haklı. Bu evladı için yıkım olur. Allah korusun her şey en başa sarabilir. Otizmli yavrularımızın dünyaları bizim tahmin edeceğimizden öyle farklı ki... Allah yardımcınız olsun. Bence kendiniz için resmi olarak boşanın; ancak çocuğunuz biraz daha kendini toparlayıncaya kadar o kişiliksiz eşinizle aynı evde yaşamaya devam edin. Boşandığınız haberini de çocuğunuza lütfen bir pedagog yardımıyla verin.
Yapma yaw?Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
bekara kari bosamak kolay ,, ufak cocuklarin var calisiyosun , esini ihmalmi ettin bu hamilelelik lohusalik zamaninda adamda bocalayabilir ayni durumda kadinda olabilir esi ilgilenmeyen bi kadinda sevgi ihtiyaci hissedip arayisa girebilir..Biri otizmli digeri ufakufak cocugum var diosun ben olsam işi gucu birakirim ilk cocuklarimla ilgilenirim sonrada esimle
sinir aninda soylenebilir bunlar ciddiyetini sadece mesaj sahibi bilir...evli degilsin yada cocuklarin yok benim var ve bakis acim bu ....ne kadinin hor gorulmesi nede baska bisey kocamda bahsettigin gibi davranmaz senin gibi cirkefligi yoktur :))))Adam demiş ki seninle evlenecegime onunla evlenseydim
Aşkım meleğim diye yazisiyormus
Bunların size yapıldığını düşünün
Hala ihmal mi ettin yok.kendine mi bakmadın yok işini bırak eşinle ilgilen
Ya siz niye bu kadar kadınları aşağılamalara meraklusiniz
Siz aynısını yapsanız kocanız Ayy acaba karımı ihmal mi ettim kendime bakmadım mi diye düşünür mu sanıyorsunuz Düşünmez size tekme basar üstüne bir de dünya aleme adınızı .....olarak lanse eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?