Aldatıldım

Bence bu forumda yapıcı dil kullanan kimse yok hemen ayrıl , bırak ,boşa , cevabını ver vs. Mutsuzluklardan keyif aldığınızı düşünmeye başladım insanlar hata yapar kimse ben yapmam etmem demesin

Siz de hamilesiniz sanirim...
Umarim sizin basiniza gelmez ....

Siz de mi aldattınız kocanızı?

Sizin gibi insanlardan hiç hoşlanmadığım ve artık sizin gibi insanların kadını aşağılayan fikirlerinden bıktığım için bu konuşmayı devam ettirmeyeceğim.

aldatılmayı bu kadar normalleştirdiğinizi eşinize de söylemediğinizi umuyorum.

Aldatmak bir hata degildir , ve aldatmanin affida yoktur

Kizin babasina düskün olabilir ama mutsuz bir Annede istemeyeceginden emin olun

Her konu konusulur kapanir bir sekilde hayatina devam edersin , ama bu konu aklinda kalacak hergün icin icini yiyecek ve esinden soguyacaksin

Özelikle cocuklarin icin bosanmalisin...

O adamın tekrar yapma imkanı olduğunun bende farkındayım. Ama kızım duygularını normal çocuklardan çok daha yoğun yaşıyor. Öğretmenin söylediği şey eğer boşanırsanız hem kardeş. Hem baba yokluğu kızım için ağır olup asla normal olamamasına neden olabilirmiş

aldatılmanın insana verdiği hissi hiç bilirmisiniz? ölmezsiniz de gülmezsiniz de.

Peki nasıl bir çözüm istiyorsunuz
Siz zaten adamı affedip evliliği devam ettirmeye kararlisiniz

Peki nasıl bir çözüm istiyorsunuz
Siz zaten adamı affedip evliliği devam ettirmeye kararlisiniz
Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum

Pedagog psikologla birlikte hareket ederek onu bu duruma hazırlayabilirsiniz

Gelebilir sorun şu pişman mi hatasını anladı mi bir daha yapmayacagina dair izlenim oluşturdu mu evet ise affederim

Yok artık
Bari herkes birbirini aldatıp pişman olsun madem bu kadar kolay.

Konu sahibi normalde tabiki ayrılman lazım ama kızının özel durumu varmış. Daha profosyonel bir yardım alarak hareket etmeye çalışın.Hemen bosanmazsaniz da o adamı affetmeyin.

şrfsiz.....
boşanırmısınız bilmem ama..
şayet boşanmıcaksanız asla yumuşamayın, burnundan getirin......

Bir psikologdan yardım alın lütfen. Çocuğunuzun öğretmeni muhakkak iyi niyetlidir ancak boşanmış ailelerin çocuğu olan, hatta ebeveynlerinden birini kaybeden pek çok otizmli çocuk var. Demek ki yönetilemez ve imkânsız bir süreç değil bu.

affedip affetmemek size kalmış, kimse neden diyemez ama eşinize bakarken aldatma öncesi ve sonrasını hep hatırlayacaksınız.
masumiyeti bitti.

Siz boşamayacaksınız bu Adam'ı belli..

Ama Anladığım sorunlar da olmuş şelale.. Tek bu mesele değil aileye hakaret, maddi problem uzayan giden bir liste ve üç aylık bir bebek.. Sorun yumağı olmuş hayatınız. Bu Cendereden bence ancak ayrılıp yepyeni bir sayfa açarak kurtulabilirsiniz ..

Bakın hiç bi erkek gönlü dolu iken baska kadına aşık olmaz. Adam sizi Kafasında Çoktan bitirmiş ki etrafındaki kadınlarda aklı kalmaya Başlamış .

Bi fırsat çıksa karşısına boşan benle ol diyen bi ses.. Bu adam gider . Bu net.

Bence Planlı gidin. Affetmiş gibi yapıp Çocuklar ve kendiniz için gelecek planlayın. Maddi manevi..

Çocuğunuzla ilgili kısımda ise neden size değil de Babasına düşkün, neden sizi istemiyor . Bence bunların üstüne gidin bu süreçte .. Bunlar önemli konular planlama yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…