Bence bu forumda yapıcı dil kullanan kimse yok hemen ayrıl , bırak ,boşa , cevabını ver vs. Mutsuzluklardan keyif aldığınızı düşünmeye başladım insanlar hata yapar kimse ben yapmam etmem demesinProblem dediğiniz şey aldatılmak. "Bana bağırdı", "Annesine düşkün", "Her hafta halısahaya gidiyor" problemdir; kadını mesai arkadaşıyla aldatmak nasıl bir hata oluyor?
Sizin başınıza gelirse affedin o zaman ama insanları yanlış yönlendirmeyin bari, ayıptır.
Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Siz de mi aldattınız kocanızı?Bence bu forumda yapıcı dil kullanan kimse yok hemen ayrıl , bırak ,boşa , cevabını ver vs. Mutsuzluklardan keyif aldığınızı düşünmeye başladım insanlar hata yapar kimse ben yapmam etmem demesin
Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Gelebilir sorun şu pişman mi hatasını anladı mi bir daha yapmayacagina dair izlenim oluşturdu mu evet ise affederimSiz de hamilesiniz sanirim...
Umarim sizin basina gelmez ....
Peki sen kocani aldatsan tabiri caizse köpek gibi pişman olsan ?Gelebilir sorun şu pişman mi hatasını anladı mi bir daha yapmayacagina dair izlenim oluşturdu mu evet ise affederim
Bence bu forumda yapıcı dil kullanan kimse yok hemen ayrıl , bırak ,boşa , cevabını ver vs. Mutsuzluklardan keyif aldığınızı düşünmeye başladım insanlar hata yapar kimse ben yapmam etmem demesin
O adamın tekrar yapma imkanı olduğunun bende farkındayım. Ama kızım duygularını normal çocuklardan çok daha yoğun yaşıyor. Öğretmenin söylediği şey eğer boşanırsanız hem kardeş. Hem baba yokluğu kızım için ağır olup asla normal olamamasına neden olabilirmiş
Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar
Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorumPeki nasıl bir çözüm istiyorsunuz
Siz zaten adamı affedip evliliği devam ettirmeye kararlisiniz
Peki nasıl bir çözüm istiyorsunuz
Siz zaten adamı affedip evliliği devam ettirmeye kararlisiniz
Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
Gelebilir sorun şu pişman mi hatasını anladı mi bir daha yapmayacagina dair izlenim oluşturdu mu evet ise affederim
3 ay önce doğum yaptım ve geçen akşam eşîm olacak o adamın iş yerindeki evli ve çocuklu bir kadına aşkım meleğim yazdığı mesajları gördüm. Memurum 2 çocuğum var. Ailem sonuna kadar destek olur ama gel gör ki babasına çok düşkün otizmden etkilenmiş bir kızım var. Doğumdan sonra annemin yanında 2 ay kaldım. Ve kızım hem kardeşi olduğu hemde babasını göremediği için depresyona girdi. Biten özel eğitim derslerine yeniden başladık. Öğretmeni şu aşamada boşanmayı asla düşünmememi söylüyor. Bende eşimde aynı kurumda çalışıyorum. O kadına başka binaya git yoksa kocana genel müdüre söylerim dedim. O da bana ben kocamı seviyorum. Senin kocanla aramızda birşey yaşanmadı. Sadece onun kafası karışıktı dedi. Sağolsun oda dertlerini dinlemiş teselli vermiş. Eşim olacak adamda onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim dedi ilk öğrendiğim akşam. Ama sonra aşkım meleğim kelimelerinin içi boştu. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne olur beni affet. Sen bizim için çok fedakarlık yaptın saçını süpürge ettin. Bir kere daha olgunluk göster falan filan. Ne yapayım nasıl davranyım ne olur akıl verin
Bir psikologdan yardım alın lütfen. Çocuğunuzun öğretmeni muhakkak iyi niyetlidir ancak boşanmış ailelerin çocuğu olan, hatta ebeveynlerinden birini kaybeden pek çok otizmli çocuk var. Demek ki yönetilemez ve imkânsız bir süreç değil bu.Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?