• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Bir müddet ayri yasamayi deneyin ama siz evinizden gitmeyin ki cocugun düzeni bozulmasin.esiniz de arada gelip zaman gecirsin cocuklarla.yavas yavas cocuk alisacaktir.hayirlisi olsun.

sinir aninda soylenebilir bunlar ciddiyetini sadece mesaj sahibi bilir...evli degilsin yada cocuklarin yok benim var ve bakis acim bu ....ne kadinin hor gorulmesi nede baska bisey kocamda bahsettigin gibi davranmaz senin gibi cirkefligi yoktur :))))

Ben evliyim çocuğum da var o topa ben gireyim madem bekar karı boşamak işine geldi konu

Kocam bir kadına meleğim diyemez kardeşim, keşke onunla evlenseydim falan diyemez başka bir kadın için,ille derim diyosa uğurlar ola, ben hilkat garibesine de benziyor olsam 1 ay diz yapmış eşofmanla da gezmiş olsam yapamaz yani, en fazla bana der ki sen artık bana uygun değilsin daha iyisini buldum,yüzüme söyler, hatta adam gibi adam der ki sen neden böyle oldun bir sıkıntın mı var ne yapabilirim bunu nasıl aşabiliriz? Öyle ergen gibi mesaja vurmaz kendini

Gidip kadını tehdit etmekte ayrı güzelmiş,kocana söylerim ne demek, ha ben kocamın ihanetini yutacam ama senin kocan daha gururludur seni iyice bir dövsün ya da benim yapamadığımı yapsın boşasın mı? Bu mu? Ayıp yahu sanki kadın tek başına yaptı bunu,ikisinin de k.çı başı oynamış ki birbirini bulmuşlar

Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar

Ve sen bu sahis ile halen evli kaldin? Üstünede 1 degil, 2 cocuk yaptin ha? Valla bunlari hakettin demek biraz agir olur ama bile bile lades dedigin ortada. Bilemedim. Annesine hakaret eden adamdan bosanmayan kadin, aldatildiginda bosanir mi? Pek sanmam. :KK14:

Boşanın ve yeni bir yuva kurun inanın zor değil ,aydınlığa bir adım atın sadece

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
Şakamı bu?eger her hamılelıkde bu normalse hıc bır kadın bır ayıdan cocuk dunyaya getırmez.Ben cocuk sahıpı olmak ıstıyorum amma asla boyle bır sonucla barısamam.Inanamıyorum ya.Erkekler aldatır cogu amma onu karısına bellı eden adam ayıdan da ayıdır.

Böyle birşey nasıl affedilir gönlünde ben olsaydım o gönle başka kadın gitmezdi. Midem nasıl kaldırır bu durumu. Aşkım meleğim yazısı gözümün önünden gitmiyor. Ama kızımın geleceği. Onun iyileşmesi. Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
Cocugunuzun tam tanisi ne, cok guzel cumleler kuruyor. Atipik otizm mi denildi? Supheli bir tani mi konuldu

Ben evliyim çocuğum da var o topa ben gireyim madem bekar karı boşamak işine geldi konu

Kocam bir kadına meleğim diyemez kardeşim, keşke onunla evlenseydim falan diyemez başka bir kadın için,ille derim diyosa uğurlar ola, ben hilkat garibesine de benziyor olsam 1 ay diz yapmış eşofmanla da gezmiş olsam yapamaz yani, en fazla bana der ki sen artık bana uygun değilsin daha iyisini buldum,yüzüme söyler, hatta adam gibi adam der ki sen neden böyle oldun bir sıkıntın mı var ne yapabilirim bunu nasıl aşabiliriz? Öyle ergen gibi mesaja vurmaz kendini
iyi buda senin bakis acin , 1 cocukla 2 cocuk bile bakis acini degistirir yok ben boyleyim degismemi kabul etmiyorum , 2.olsun o zaman goruselim:))) terazinin bi tarafina bu sozleri koyucaksin hep aklinda olucak beni baskasina tercih edebilecekmis , affedersem en ufak boslamada baska birinden hoslanabilirmis, vs...diger tarafinada cocuklarini koyacaksin 2 ufak cocugun babalarindan uzak baba sevgisinden uzak buyutulmesi , baska bi adama baba diyebilecekleri baska bi adamin onlara ne kdr iyi babalik yapabilecekleri.... benim terazim cocugun tarafinda agir basar o yuzdende bosanmam

iyi buda senin bakis acin , 1 cocukla 2 cocuk bile bakis acini degistirir yok ben boyleyim degismemi kabul etmiyorum , 2.olsun o zaman goruselim:))) terazinin bi tarafina bu sozleri koyucaksin hep aklinda olucak beni baskasina tercih edebilecekmis , affedersem en ufak boslamada baska birinden hoslanabilirmis, vs...diger tarafinada cocuklarini koyacaksin 2 ufak cocugun babalarindan uzak baba sevgisinden uzak buyutulmesi , baska bi adama baba diyebilecekleri baska bi adamin onlara ne kdr iyi babalik yapabilecekleri.... benim terazim cocugun tarafinda agir basar o yuzdende bosanmam

Ha bekar bekar diye konusamaz bende 2.çocuğum yok diye öyle mi, 3 çocuğum olursa laf söyleyen yoktur lafım üstüne olacak heralde

Ben buraya üye olduğumda sevgilisi olan bir kızdım sırayla sözlü nişanlı evli çocuklu oldum nicklerim sırayla yclozl nemesis98235 oldu, bak bakalım hangi aşamada farklı yorum yapmışım, yapmam çünkü duruşum belli, 3 tane de çocuğum olabilir, 2.yi de düşünüyorum bu arada

Gidip kadını tehdit etmekte ayrı güzelmiş,kocana söylerim ne demek, ha ben kocamın ihanetini yutacam ama senin kocan daha gururludur seni iyice bir dövsün ya da benim yapamadığımı yapsın boşasın mı? Bu mu? Ayıp yahu sanki kadın tek başına yaptı bunu,ikisinin de k.çı başı oynamış ki birbirini bulmuşlar

Aynen..

Kendim boşanmaywcaksam susar otururum. Karşısına çıkıp Konuşmak bile cok tuhaf..

Zaten ortada iltifat edilen kadın konumunda kendisi, varsa da konu sahibinin Kocası ile bir durumu delil yok ortada..

Biri de Demiş ki kadını rezil et.. Konu sahibi meseleyi büyütürse ve boşanmazsa kendi rezil olduğu ile kalacak ..

Söylemesi kolay biliyorum ama akıllı davran.kendini beş parasız bıraktırtma.bunu kullan bence.borçlar bıtsın olmadı al ailesinden o parayı da çocugunda bu süreci atlatsın.hiç beklemediği en çok sana bağlandığı an boşan.en zayıf olduğu zaman dön sırtını sana en muhtaç olduğu zaman.sabırla bekle ve asla içten yumuşama.

Gelmeyeceginin bir garantisi mi var ayrıca yuvayi herkes bir çırpıda yıkar önemli olan problemleri çözmeye çalışmak İnsanız ve herkes hata yapabilir ders almaktir aslolan

Kusura bakmayın da aldatmak bir hata değil ancak şerefsizliktir. Siz sineye çekebilirsiniz ama bizler çekemeyiz çünkü midemiz hassas:63:

Ayrıca boşanınca niye çocuk babadan ayrı oluyo arabesk bu, niye ayrı olsun evlilik içinde sürekli çocuğuyla ilgili olan baba bu b.ku yemez zaten,benim 2 çocuğum var biri otizmli ben işime gücümë bakayım der, niye sadece kadın düşünecek yuvayı, asıl adam desin bu kadın beni boşarsa ben naparim diye

Ha bekar bekar diye konusamaz bende 2.çocuğum yok diye öyle mi, 3 çocuğum olursa laf söyleyen yoktur lafım üstüne olacak heralde

Ben buraya üye olduğumda sevgilisi olan bir kızdım sırayla sözlü nişanlı evli çocuklu oldum nicklerim sırayla yclozl nemesis98235 oldu, bak bakalım hangi aşamada farklı yorum yapmışım, yapmam çünkü duruşum belli, 3 tane de çocuğum olabilir, 2.yi de düşünüyorum bu arada
ikinciyi yap ozaman benim penceremden bakabileceksin diom :))) 3 cocugu olan 5 olanin dedigi dogrudur demiyorumki , benim dedigimde dogru degildir arkadasim bu benim bakis acim benim dogrum..

Ayrıca boşanınca niye çocuk babadan ayrı oluyo arabesk bu, niye ayrı olsun evlilik içinde sürekli çocuğuyla ilgili olan baba bu b.ku yemez zaten,benim 2 çocuğum var biri otizmli ben işime gücümë bakayım der, niye sadece kadın düşünecek yuvayı, asıl adam desin bu kadın beni boşarsa ben naparim diye
Gene Katılıyorum.

Düzgün bir baba boşanınca sorumluluklarını ihmal etmez. Ediyorsa zaten annesi ile evliyken de ediyordur.

Bir de tabi babaya kendi kişisel hırsı için çocuğu göstermiyen, doldurmaya çalışan, çocuğu bir silah gibi gören anneler var. Sonra da çocuğumla babası ilgilenmiyor...

Aldatmasindan daha da gıcığı öyle biriyle evli olmak isterdim deyişi üstüne pişkin pişkin. Aciz kabiliyetsiz herif bi is yapmis tam da yapamamis iyice eline yüzüne bulastirmis.

Cocugun duruma üzüldüm. Tabiki onu düşünerek hareket etmek lazim. Durumun daha kotu olacaksa bir ömür o adami surundurerek yaşaman daha mantikli olabilir. Tabi kendin de defalarca catirticaksin onu kiricam derken.

Bosanmicaksin o yüzden avantaja cevir annenden yalvar yakar özür dilesin, hadi bakalim sen de olgun ol elini taşın altına koy de.

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.

Hamilesin ve başına bu gelecek diye kendini hazırlıyorsun herhalde.

Konu sahibi arkadaşım; boşan.
Kendini bu adama mahkum edip değersizleştirme.
Çocuklar babalarını istediği zaman görür.
Boşanmak babalıktan istifa demek değildir...

Kusura bakmada herkesin kendin gibi oldugunu sanma. Sen bosanmazsin diye, bosanmak istiyen insanlari yalan söylediklerini diyemezsin bu bir, iki bosanmis kadinlarida cocuklarini düsünmemek ile suclayamazsin, resmen bir hakaret bu, bu iki.

Benim cocugum yok ama evliyim (vay be konusma hakkim var mi bilemedim simdi.. :KK14: ) fakat ben kesinlikle bosanirdim. Ister 10 cocugum olsun. Benim cocugun huzurlu, sevgi ve ask dolu bir evlilikte, yuvada büyümeyi hak ediyor cünkü. Mutlu bir annenin yaninda büyümeyi hak ediyor. Sanma ki cocuklar hic birsey anlamiyor. En kücük bir küslügü, huzursuzlugu anliyorlar. Üstelik anne babalari onlara örnek olur. Bosanmadigin takdirde bunu kizina ogluna ögretmis oluyorsun. Kizina "aman yuvan bozulmasin diye esinin yaptigi herseyi yut, ceneni kapat ve yut" mesaji verirsin, oglunada "bir kadin herseyi alttan alir" mesaji verirsin.

Ki bosanma ile niye cocuklar baska birine baba demek zorunda kalsin ki? Bir kadin tek basina yasiyamaz mi? Velev ki evlendi, niye cocuklar o kisiye baba demek zorunda kalsinlar? Seviyeli bosanmak diye birsey var. Cocuklarin babalari görecegi gün belli olur, annelerinde kalacagi gün belli olur ve kadin ve erkek sadece cocuklari icin iletisim halinde kalir gerekli problemleri cözmek icin. Ve bu gayette yapiliyor, sadece Türkiyede degil, dünyada Bircok cift böyle ayriliyor.

Back
X