- 2 Mart 2015
- 31
- 23
- 36
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
mutlaka haberı olmustur
dava açtın mı ne durumdasınız?
Davayı Kendı acmıstı ben ıkısınese tazmınat davası actımmay inanmıyorum ya
ne hakla arayıp onları diyo
ee yorum ypıldı mı peki fotografn altına
Peki kocani ?
Kocamı da tabıkkıııPeki kocani ?
meaajlsrını gıdıp polıse sıkayet te ettım uzaklasma kararıda falan cıkarttdm elmden gelen ne varsa yapmaya calısıyorum yapıcamdaişte buna bayıldım ben,kocanı da o kadını da rezil etmenin güzel bir yolu bence iyi yapmışsın.
beter olusunlar çok hak etmişler,bir de utanmadan arayıp boşanmanı istemesi,bunları hep delil olarak kullan.
Valla onlarnn yaptıklarnn yanında suc muc hıc gozum gormedı ben ettm onları sıkayetkadının resmini ifşa etmişsin için soğumuştur ama suç işlemişsin aynı zamanda. tehdit mesajlarını silmede dava falan açarsa sende karşılık olarak onları sunarsın delil olarak.
yok artık nisan 1 şakası gibi çok üzüldüm onarılmaz bir yara açılmış ama geçicek üzülmeyinMerhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...
Kezzabı yüzüne fışkırtmasın yazık ya, cinsel organların fışkırtsın mümkünseikisinede kezzap fışkırtcannnn
Ahhh bı be yaklasaydım onları varya nerelerıne denk gelırse fıskrrtrdım da malesef ben gomedımKezzabı yüzüne fışkırtmasın yazık ya, cinsel organların fışkırtsın mümkünse
Ooooohaaaaaa.... Cesarete baaaak!!!Merhaba hanımlar sozde cok mutlu bı evlılıgımız vardı....Ancak sadece ben oyle bılıyormusum aılemın yanına gezmege gtmıstım bırkc gunlugueDONUCEGIM gunun aksamı ortda hıc bı sebep yokken esım gelme ıstenıyorum senı bossncazz dedı ben sebebını sorgularken esımı evde bı kadınla yakalandı ve bu kadın esımn en yakın arkdasnnn sevgılısı resmensırtımdan vuruldum...
Ben arkasını gormedım zaten pekte tanımıyordum da cok fazla ama baya kavga etmısler duydugum kadarylabu kadın eşinin en yakın arkadaşının sevgilisiymiş ya...
eşinin en yakın arkadaşı duymadı mı bu konuyu?
o kadar ifşa oldular?? ne tepki verdi?
O actı bende tazmınat davası actımOoooohaaaaaa.... Cesarete baaaak!!!Boşanma davası aç, dayın da görmüş, başka birisi de. Eşine ve kadına da tazminat davası aç. MAdem seni istemiyormuş. NAfakanı da tazminatını daçatır çatır ödesin. O kadın da öyle. Kafayı yiyecem ya, bu nedir böyle. Bu erkekler ne biçim insanlar yaaa. Pis adam
Hımmm. İyi yapmışsın. Yüksek meblağla açsaydın davayı, Azına hükmediyorlar genelde. Düşürüyorlar yani. Allah hayırlısını versin ne diyeyimO actı bende tazmınat davası actım
Kadına da açtın değil mi? Gerçi onun da harcı falan var, birini ödesen diğerini nasıl ödeyecen? Neyse sen yine de kadına da açmaya çalış. Hak etmiş ikisi de.Hımmm. İyi yapmışsın. Yüksek meblağla açsaydın davayı, Azına hükmediyorlar genelde. Düşürüyorlar yani. Allah hayırlısını versin ne diyeyim
Evet çok haklısın ya dedektiflik üzerine burada uzmanlaşıcaz :))gerek yoktu ben de değiştirebilirdim
böyle konular çok sapıtıyor ya. hiç başladğı gibi bitmiyor. zaten son zamanlardaki sosyopatlar yüzünden her şeyi gerçek mi sahte mi incelemekten sahiden dedektif olucaz
Evvet ıkısınede actımKadına da açtın değil mi? Gerçi onun da harcı falan var, birini ödesen diğerini nasıl ödeyecen? Neyse sen yine de kadına da açmaya çalış. Hak etmiş ikisi de.