Aldatıldım.....

zaten bir anda ayrılan aldatılan falan herkesin nedense mutlu evliliği oluyor.
hatta mükemmel bir çifttik imrenilen bir çifttik diyenler en zorlarını yaşayanlar.
ben de o kadar evliliğimle ilgili sorunlu konu açtım.
bir gün boşanırsam kör badem gözlü olur mu acaba

meaajlsrını gıdıp polıse sıkayet te ettım uzaklasma kararıda falan cıkarttdm elmden gelen ne varsa yapmaya calısıyorum yapıcamda

yok artık nisan 1 şakası gibi çok üzüldüm onarılmaz bir yara açılmış ama geçicek üzülmeyin

bu kadın eşinin en yakın arkadaşının sevgilisiymiş ya...
eşinin en yakın arkadaşı duymadı mı bu konuyu?
o kadar ifşa oldular?? ne tepki verdi?

Ooooohaaaaaa.... Cesarete baaaak!!! Boşanma davası aç, dayın da görmüş, başka birisi de. Eşine ve kadına da tazminat davası aç. MAdem seni istemiyormuş. NAfakanı da tazminatını daçatır çatır ödesin. O kadın da öyle. Kafayı yiyecem ya, bu nedir böyle. Bu erkekler ne biçim insanlar yaaa. Pis adam

O actı bende tazmınat davası actım

Hımmm. İyi yapmışsın. Yüksek meblağla açsaydın davayı, Azına hükmediyorlar genelde. Düşürüyorlar yani. Allah hayırlısını versin ne diyeyim
Kadına da açtın değil mi? Gerçi onun da harcı falan var, birini ödesen diğerini nasıl ödeyecen? Neyse sen yine de kadına da açmaya çalış. Hak etmiş ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…