- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Uff o zaman belki de aldatma yok yani bosanma davasini acmis sonucta adam 3 aydir da ayrisiniz oyle bi yaziyosun ki sanki annene gezmeye gittin kocan dakkasinda aldatti gibi ilk mesaj.Zaten af dıleyen yok kı o kadın ugruna cocuklrnı bıle sıldı 3 aydr bır kere bıle arayıp sormadı
Eee 3 aydir adamdan ayrisin olmamış ortada hic bisey yokken 3 ay ayri kalinir mi baba evinde bişey var demekki bu kadar uzun süre dir kaliyorsunuz3 ay oldu neredeyse
Bn annemlere bı lac gunlugune gezmeye gelmstm doncegım zaman gelme ıstemıyorum dedı ve akabınde bu olay ortaya cıktı arkasından o kadın arayp benı bosanmam ıcın tehtıt ettı yanıı ınsanlar sartar geregı aylarca ayrı kalyorlar hmen aldatmalrmı gerekır sadece 3 gun kaldm ayrıca annemlerdeÖnceki açtığınız konuları okumadım. Sen niye annenlerdesin eşinin yaninda degilsin adam zaten senin yoklugunu firsat bilmiş sanki başkalarının demesiyle değil kendin arastirirsan daha iyi olur ne kadari yalan ne kadari doğru
Hayırrrr ben 3 gun kalıp doncktm doncegm gun arayp gelme dedı zaten hemen arkasından kafın cıktı ortaya yanı o sebeple 3 aydır burdaymEee 3 aydir adamdan ayrisin olmamış ortada hic bisey yokken 3 ay ayri kalinir mi baba evinde bişey var demekki bu kadar uzun süre dir kaliyorsunuz
Eğer eşinden supheniz varsa gitmeyecektiniz derimBn annemlere bı lac gunlugune gezmeye gelmstm doncegım zaman gelme ıstemıyorum dedı ve akabınde bu olay ortaya cıktı arkasından o kadın arayp benı bosanmam ıcın tehtıt ettı yanıı ınsanlar sartar geregı aylarca ayrı kalyorlar hmen aldatmalrmı gerekır sadece 3 gun kaldm ayrıca annemlerde
Zatenn aynen oyle 3 ay bu olaylar olalı oldu onu kastettımmUff o zaman belki de aldatma yok yani bosanma davasini acmis sonucta adam 3 aydir da ayrisiniz oyle bi yaziyosun ki sanki annene gezmeye gittin kocan dakkasinda aldatti gibi ilk mesaj.
Valla ben gıtmesetdım o kadına gıderdı kı ılk gıdısım degıldı ve hıc bı suphemde yoktuEğer eşinden supheniz varsa gitmeyecektiniz derim
Demekki adamin icinde varimis diyecek bisey yok hakkinizida soke soke alinValla ben gıtmesetdım o kadına gıderdı kı ılk gıdısım degıldı ve hıc bı suphemde yoktu
Zaten anlattım ama tekrar anlatym ben aılemın yanına gezmege geldım hatta esım getrdı ertesıgun o ıse dondu bırkac gm sonrada kardesım benı evıme goturcektı esım aradı gelme ıstemıyorum boaancaz dedı sebep dedım olmuuo falan dedı o esnada aynı hafta ıcınde evde kadınla basılıyorrr bu olaylar olalı yaklask 3 ay oluyorArkadaşım sen şu olayları kronolojik sıraya göre anlatsanda bizde anlayabilsek keşke.
O halde mutlu bir evliliğiniz de yoktu. Meseleniz nedir bilemem ama baya karışık anlatmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun ne deyim.Valla ben gıtmesetdım o kadına gıderdı kı ılk gıdısım degıldı ve hıc bı suphemde yoktu
Bız hıc ayrı yasamadık 3 gun annemlerde kaldım eve doncegm gun gelme dedı sonta kadınla yakalandı ve bu olaylar olalı 3 ay oluyorSiz ne zamandır ayrı yaşıyorsunuz
Bız hıc ayrı yasamadık 3 gun annemlerde kaldım eve doncegm gun gelme dedı sonta kadınla yakalandı ve bu olaylar olalı 3 ay oluyor
Zaten anlattım ama tekrar anlatym ben aılemın yanına gezmege geldım hatta esım getrdı ertesıgun o ıse dondu bırkac gm sonrada kardesım benı evıme goturcektı esım aradı gelme ıstemıyorum boaancaz dedı sebep dedım olmuuo falan dedı o esnada aynı hafta ıcınde evde kadınla basılıyorrr bu olaylar olalı yaklask 3 ay oluyor
Hayır hıc oyle bı durum olamadı yanı ayrılmak ıstedgını soyledıfınde ortada hıcbı sebep yoktu yınede tamam dedım be sonrada kadınla yakalandı ıste yanıı onun dısında ne evden kavga gurultyle ayrıldımnede annemlerdeyken kavgamız oldu gayet guzel konusmustukYa kusur bakmayin da bence adama kurtulmak icin tek care artık uluorta yapmak kalmış. Ne dese ne yapsa ayrilmaya yanasmiyorsaniz bu kadar yuzsuzlesmis demek ki.
Şu mesajından anladıgım kadarıyla karşı dava açabileceğinden haberin yok.Daha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yok