Aldatıldım.....

Zaten af dıleyen yok kı o kadın ugruna cocuklrnı bıle sıldı 3 aydr bır kere bıle arayıp sormadı
Uff o zaman belki de aldatma yok yani bosanma davasini acmis sonucta adam 3 aydir da ayrisiniz oyle bi yaziyosun ki sanki annene gezmeye gittin kocan dakkasinda aldatti gibi ilk mesaj.

Bn annemlere bı lac gunlugune gezmeye gelmstm doncegım zaman gelme ıstemıyorum dedı ve akabınde bu olay ortaya cıktı arkasından o kadın arayp benı bosanmam ıcın tehtıt ettı yanıı ınsanlar sartar geregı aylarca ayrı kalyorlar hmen aldatmalrmı gerekır sadece 3 gun kaldm ayrıca annemlerde

Eğer eşinden supheniz varsa gitmeyecektiniz derim

Arkadaşım sen şu olayları kronolojik sıraya göre anlatsanda bizde anlayabilsek keşke.
Zaten anlattım ama tekrar anlatym ben aılemın yanına gezmege geldım hatta esım getrdı ertesıgun o ıse dondu bırkac gm sonrada kardesım benı evıme goturcektı esım aradı gelme ıstemıyorum boaancaz dedı sebep dedım olmuuo falan dedı o esnada aynı hafta ıcınde evde kadınla basılıyorrr bu olaylar olalı yaklask 3 ay oluyor

Bız hıc ayrı yasamadık 3 gun annemlerde kaldım eve doncegm gun gelme dedı sonta kadınla yakalandı ve bu olaylar olalı 3 ay oluyor

bu olaylar olalı 3 ay oluyor ama o arada siz hiç eşinizle konuşmadınız mı? 3 aydır mahkeme teblıgat vs bişeyşer olmadı mı? konu çok dağınık yalnız.

Yok olmuyor oturmuyor taşlar yerine. 1 ocakta profiline "evli mutlu iki çocuklu" yazmışsın. 29 ocakta eşini göklere çıkaran bir konu açmışsın. Hiç bir şekilde 3 ay tamamlanmıyor. Tarihlerde sıkıntı var.

Sen annene gitmeden önce mi dava açmayı düşünüyordu eşin?

Ya kusur bakmayin da bence adama kurtulmak icin tek care artık uluorta yapmak kalmış. Ne dese ne yapsa ayrilmaya yanasmiyorsaniz bu kadar yuzsuzlesmis demek ki.
Hayır hıc oyle bı durum olamadı yanı ayrılmak ıstedgını soyledıfınde ortada hıcbı sebep yoktu yınede tamam dedım be sonrada kadınla yakalandı ıste yanıı onun dısında ne evden kavga gurultyle ayrıldımnede annemlerdeyken kavgamız oldu gayet guzel konusmustuk

Daha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yok
Şu mesajından anladıgım kadarıyla karşı dava açabileceğinden haberin yok.
O önceden dava açmış olabilir, ama resmi olarak evliyken aldatıldığından şartlar değişti. Sen de karşı dava açıp tüm haklarını alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…