Aldatıldım.....

inanmıyorum sizi biliyodum kk da hiç beklemezdim ALLAH belalarını versin pislikler güçlü olun lütfen onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah affetmeyi düşünmüyorsun umarım
inanmıyorum sizi biliyodum kk da hiç beklemezdim ALLAH belalarını versin pislikler güçlü olun lütfen onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah affetmeyi düşünmüyorsun umarım
AMınnnn ınsallah valla ben bıle ınanamadım hayır affetmk gıbı bısey asla olamaz sadece aldatnkla kalmayıp o aldtrgı kadın ıcın bana demedıgını bırakmadı

inanmyorum ya.. bu kadar midesiz karaktersiz onursuz gurusuz.. hani hep her konuda namus tartışıyoruzya. aha işte asıl namussuz böyle adamlar ve bu adamlarla karısı olduğunu bildiği halde beraber olan kadınlar.. geçmiş olsun. çok çok çok ama çok zor.. siz çocuklarınıza sarılın belki başka biri çıkar ilerde karşınıza sizi mutlu eder bir erkeğin olması gerektiği gibi erdemlidir ve sahip çıkar evliliğin verdiği sorumluluklara. böyle bir adamdan kurtulduğunuz için kendinizi şanslı sayın artık bundan sonrasına bakın. onlarıda allahın adaletine bırakın..

Sadece uckur olsa af dıler yuva yıkmazdı kımbılır ne zamandır vardı bu kadın yanı okadrkı bu kadın ıcın yuvayı yıkmayı gozealmıs bu uckurluk bısy dııl
demekki
AMınnnn ınsallah valla ben bıle ınanamadım hayır affetmk gıbı bısey asla olamaz sadece aldatnkla kalmayıp o aldtrgı kadın ıcın bana demedıgını bırakmadı
o kadın için hakaret mi etti bide adı üstünde o..... kadın sadece uçkur düşknü değil b.ktan duygularıdamı varmış demekk sakın üzülme gerçekten böyle bir adi için değmez rabbim yardımcınız olsun bundan sonrası için

Daha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yok

İyi de ilk mesajınızda, mutlu bir evliliğimiz vardı, hiçbir sebep yokken eve gelme, boşanacağız dediğini yazmışsınız. Adam boşanma davası açmış zaten, aldattığı ortaya çıkmadan önce. Siz mi istemediniz boşanmayı, anlamadım bir şey.

Önceki açtığınız konuları okumadım. Sen niye annenlerdesin eşinin yaninda degilsin adam zaten senin yoklugunu firsat bilmiş sanki başkalarının demesiyle değil kendin arastirirsan daha iyi olur ne kadari yalan ne kadari doğru

X