- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
En dogru karar olur başınıza da bela olmaz bu yonden şanslısınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmıyorum sizi biliyodum kk da hiç beklemezdim ALLAH belalarını versin pislikler güçlü olun lütfen onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah affetmeyi düşünmüyorsun umarım
AMınnnn ınsallah valla ben bıle ınanamadım hayır affetmk gıbı bısey asla olamaz sadece aldatnkla kalmayıp o aldtrgı kadın ıcın bana demedıgını bırakmadıinanmıyorum sizi biliyodum kk da hiç beklemezdim ALLAH belalarını versin pislikler güçlü olun lütfen onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah affetmeyi düşünmüyorsun umarım
Ortak tanıdıgımz bır abı eve gırerken gormus dayıma soylemıs dayım yakalamıs kadını dolaba saklamısEvde kadin olduğunu nasil ogrendiniz kendi mi itiraf etti evde degilmisiniz ya uzun zamandır
demekkiSadece uckur olsa af dıler yuva yıkmazdı kımbılır ne zamandır vardı bu kadın yanı okadrkı bu kadın ıcın yuvayı yıkmayı gozealmıs bu uckurluk bısy dııl
o kadın için hakaret mi etti bide adı üstünde o..... kadın sadece uçkur düşknü değil b.ktan duygularıdamı varmış demekk sakın üzülme gerçekten böyle bir adi için değmez rabbim yardımcınız olsun bundan sonrası içinAMınnnn ınsallah valla ben bıle ınanamadım hayır affetmk gıbı bısey asla olamaz sadece aldatnkla kalmayıp o aldtrgı kadın ıcın bana demedıgını bırakmadı
kadını dolaba mı saklamış oha nasıl bulmuş dolapta töbe yaOrtak tanıdıgımz bır abı eve gırerken gormus dayıma soylemıs dayım yakalamıs kadını dolaba saklamıs
Dolap ne yapıyormuş. Otobüs mü bekliyomusOrtak tanıdıgımz bır abı eve gırerken gormus dayıma soylemıs dayım yakalamıs kadını dolaba saklamıs
Bastan ınkar etms zaten sonra evı aramslar o ortak tanıdgımz ben gordum gırerken falan deyınce panklems ıste sonra dolptan cukmsDolaba mı saklamış baya tv izlemiş eşiniz dizilerde oluyordu o te allahım kadında da ayrı cesaret var
Ya zatn yatk odasıa gırdıkkernde anlmslr bırınn oldugunu sonra dolpta bulmuslarkadını dolaba mı saklamış oha nasıl bulmuş dolapta töbe ya
Zaten af dıleyen yok kı o kadın ugruna cocuklrnı bıle sıldı 3 aydr bır kere bıle arayıp sormadı
Daha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yok
3 ay oldu neredeyseSiz ne zamandır ayrı yaşıyorsunuz
Birtanem basta mutlu evliligimiz vardi dedin simdi zaten dava acilmisti diyosun neden kafamizi karistiriyosunDaha aldatıldgmı ogrenmeden once boswnma davası acmıstı zaten k3ndısı bosanıcam yapcak bısey yok