- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.286
- 34
- Konu Sahibi Mylittleyellowcat
Valla sabırla tekrar anlatcam. Bende de iyi sabır var heİyi de bu ayrıntıları bilmeden önce de sen "ikinci kadına bir şey diyemezsin" modunda yorum yapmışsın ki. Erkeğe zaten en büyük tepki gösterilmeli, evet anladık sorumluluk erkekte, evlilik birliğini bozan erkek. Evet evet hukuken de metrese bir şey yapamazsın. Onu da biliyoz. Ama vicdan ve ahlak diye bir şey var dimi? Erkeğin evli olduğunu bile bile ilişki yaşayan, hemcinsine acimayan kadına neden iki çift laf edilmesin? Hem metres de suçlu diyosun hem de ona neden hakaret ettin diye cikisiyosun. Hukuk diliyle konuşmuyoruz biz.
Kadın dayanışması iyice metres savunuculuğuna dönüyor. Sanki erkeğe bir şey deme, ayrılma, sadece metrese saldır yter diyoruz biz. Konu sahibinin bunu yapması veya yapmaması da önemli değil. Sen kabul etmeden de resmen metresler suya sabuna dokunmadan bu işten sıyrılsin diyosun, söylediğin ona geliyor.
Halbuki aldatan erkek surunduruldukten sonra sıra bu kadınlara gelmeli, yaptıkları bir şekilde duyurulmali ve çevrelerinde dışlanmalılar.
1- ben metres üzerine tek kelime konuşmadım ayrıca hukuka bağlı da hiç konuşmadım zaten hukukdan hiç anlamam yalan yanlış konuşmayalım. He öyle konuşacaksak ben de deyim ki sen aldatan koca haklıdır diyorsun.
2- asıl dediğime gelelim. Kadının yaptığı YANLIŞ,adamın yaptığı YANLIŞ. Peki benim MUHATTABIM kim? Pekiiiii biz kime “bunu bana nasıl yaparsın diye sormalıyız?” KOCAYA.
Bizi başka adamlarla saatlerce konuşmaktan alıkoyan nedir? “SADAKAT DUYGUSU”
Bu durumdan kim bu duyguyu hiçe sayıyor KOCA .
Şunu bir anlayalım lütfen KOCANIZ İZİN VERMEZSE HİÇ BİR KADIN YAKLAŞAMAZ. İLETİŞİM DAHİ KURAMAZ.
Demek ki burada kimin mesafe koyması gerekiyoooor? KOCANIIIIN.
Ben baştan beri bunu söylerken neyi farkediyorum?
Nişanlıyken bile bu adamın bir haltlar yediğini. Peki o zaman doğru kişi muhatap alınmış mı? Haaaaayır. Sonuçta ne olmuş yıllar sonra hata tekrar etmiş. Yani benim dediğim şeyin sağlaması yapılmış.
Haaaaa bunlar nedir ? Bunlar benim düşüncelerim. Sen beğenirsin,yanlış bulursun,beğenmezsin o da senin fikrin hatta Oraya buton bile koymuşlar beğenmediğini gösteredebilirsin. Zaten herkesin aynı düşüncede olması mümkün mü? Tabi ki hayır. Amaaaa kendi fikrini söylerken ne yapmayacaksın ? Başkasının kurmadığı cümleleri yalan yanlış kurup sınırı geçmeyeceksin.
Eğer söylediğin sözleri kullanan biri varsa onunla muhattap olacaksın benimle değil.